Νέα

συμβουλες απο αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariaoriental
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariaoriental

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα!θα ηθελα καποιες συμβουλες αγορια πανω στο σεξ.τα χω μ ενα παιδι 3 μηνες μαζι  22 εγω 28 αυτος δεν ξερω τι παιχνιδια να κανω ωστε να μη  βαρεθουμε το σεξ πως γινεται οταν το κανουμε να αισθανεται σα να το κανουμε πρωτη φορα? τι παιχνιδια να κανω και τι προστυχολογα να λεω?τι θα τον αναψει πολυ?ευχαριστω
:tits2:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
καλησπερα!θα ηθελα καποιες συμβουλες αγορια πανω στο σεξ.τα χω μ ενα παιδι 3 μηνες μαζι  22 εγω 28 αυτος δεν ξερω τι παιχνιδια να κανω ωστε να μη  βαρεθουμε το σεξ πως γινεται οταν το κανουμε να αισθανεται σα να το κανουμε πρωτη φορα? τι παιχνιδια να κανω και τι προστυχολογα να λεω?τι θα τον αναψει πολυ?ευχαριστω
αν θελεις να σε γαμαω εγω και αυτος να βλεπει.
θα γουσταρει πολυ.

Fedor

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

γεια σου..ωραιο θεμα..καταρχην πρεπει να αρχισεις να γινεις λιγο πιο βρωμικη και στο πως μιλας και στο πως φερεσαι για αρχη..ο αντρας καποιες φορες θελει την γυναικα πολυ πουτανα στο κρεββατι..να το ξερεις..προσπαθησε να το βγαλεις αυτο προς τα εξω κ να το νιωσεις..

OP
OP
M

mariaoriental

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ξερω πως να συμπεριφερθω θελω να μου πειτε απλα τη θελετε εσεις απ τη γυναικα εκεινη τη στιγμη να σας λεει και κανει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τι εγινε παλι?
Ποιος εχει ορεξη για πλακες ρε μαλακες?
Παλι γυναικειοι κλωνοι?

Fedor

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ξερω πως να συμπεριφερθω θελω να μου πειτε απλα τη θελετε εσεις απ τη γυναικα εκεινη τη στιγμη να σας λεει και κανει

ε αυτα ειναι πως σου βγαινουν εκεινη την στιγμη..δες και καμια τσοντα..μπορει να σε βοηθησει κ στο πως να βελτιωσεις την τεχνικη σου ειδικα στην πιπα..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καντε ενα τριο με τον λιλα

θα σας τα μαθει ολα και στους δυο σας  :rockon:

OP
OP
M

mariaoriental

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ποσο πλακα μπορει να ναι μια γυναικα που ενδιαφερεται για το πως θα ικανοποιησει με ολους τους τροπους σεξουαλικως αυτον που γουσταρει?πιπες κανω πολυ καλες.εμενα μ αρεσει να μιλαω οταν το κανουμε αλλα δεν ξερω τι να πω φοβαμαι μη αρχισει και γελαει

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ποσο πλακα μπορει να ναι μια γυναικα που ενδιαφερεται για το πως θα ικανοποιησει με ολους τους τροπους σεξουαλικως αυτον που γουσταρει?πιπες κανω πολυ καλες.εμενα μ αρεσει να μιλαω οταν το κανουμε αλλα δεν ξερω τι να πω φοβαμαι μη αρχισει και γελαει
πες του οτι την εχει μικρη να κλαιει τοτε....

Fedor

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

εχεις καλες βασεις τοτε..απλα πες αυτα που σου ερχονται εκεινη την στιγμη..δεν προκειται να γελασει..με τα στημενα θα γελασει..

OP
OP
M

mariaoriental

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλως τοτε!εγω επιμενω οποιος θελει ας με διδαξει!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Διάβασε τις κριτικές από τα μπουρδέλα/cg/ct.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom