Νέα

επιτελους σε βρικα grindcorefucker!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τα ποδια μου τρεμοπεξαν απο την καυλα εκανα μια high pitched κραυγη aaaarghhhhaa k εχυσα

ο αυθεντικος μπουρδελιαρης ειναι αυτος που η πρωτη κ η τελευταια του φορα ηταν σε μπουρδελο..ετσι κ εγω ειμαι οριτζιναλ..καθαροαιμος

σπαστικη η φυλης νομιζουν οτι ειναι κατι μεταξυ χολιγουντ κ λας βεγκας κ θελουν κ 20αρι την στιγμη που το πανεμορφο μεταξουργειο προσφερει τεχνη k φιλοσοφια με μονο 15.τσατσοι πορνατζιδες μεινστριμ προδοτες φυλης-ιωτες ..ενιωθα σκατα κ παρηκμασμενος οπως οφειλει να νιωθει καθε μπουρδελιαρης,οι αληθινες τσαρκες γινοντε σολο κ οχι με παρεα

τα ναρκωτικα καποιοι καταφεραν κ τα εκοψαν τα μπουρδελα κανενας ο εθισμος ειναι εγγεφαλικος

5 κωλοπαιδα που νομιζουν οτι η μπουρδελοτσαρκα ειναι φαση απο αμερικανικη κολλεγιακη ταινια κ μου σπανε τ'αρχιδια η μαλακια ειναι οτι ποτε δεν γαμανε κ πιανουν κ ολες τις θεσεις μακαρι να τα γαμισουν καποτε τιποτα βλαχοι οπως τον αραπη sto pulp fiction

το μουνι ηταν απατο απυθμενο λες κ ειχε δουλεψει σε αφρικανικο μπουρδελο με πασχοντες απο ελεφαντιαση

ενα απιστευτο πεταχτο στρογγυλο κωλαρακι που τραυματισε το προεγω το εγω κ το υπερεγω μου, βγηκα γρηγορα εξω σαν παιδακι που καποιος χαιδεψε κρυφα το πουλακι του στο παρκο κ πηγα στην σταση

ψελισα σαν τυπος που εχει παθει εγγεφαλικο κ του τρεχουν τα σαλια καυλα μου ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

το βραδυ οταν γυρισα σπιτι μετα απο τσαρκα μεταξι τον επαιξα κ εχυσα σαν φαλαινα σκεφτομενος αυτον τον κωλο κ τωρα καυλωσα.καποτε μια πουστρα με γιαλιστερο μπλε μπουφαν εξω απο ενα μπουρδελο στην λιοσιων μου ειχε πει"κανω πολυ ωραιο τσιμπουκι αν ενδιαφερεσαι..τσαμπα ενοειται" ειπα οχι,τωρα θα του τον εδινα!!!

[size=15pt]γιατι το μεταξουργειο ειναι επαναστατικο μαγκες ειναι το "ανταρτικο" των μπουρδελων ειναι η αργεντινη του ερωτα εμεις οι γαμιαδες των 10-15 ευρο ειμαστε οι "αντιμνημονιακοι" κ αυτοι που γαμανε σε στουντιο κ βιζιτες ειναι το δντ ειναι οι νεοφιλελευθεροι κ καποια μερα θα βρεθουν ξυλοφορτομενοι στο μεταξι κ θα τους κατουρανε πακιστανοι[/size]

.ειχε την φατσα της ηλιθιας σε βαθμο διανοητικης καθηστερησης που ξερεις οτι θα της κανεις οτι θελεις γιατι ειναι μπαζο κ ενα υφος μητρομανιας ενας συνδιασμος που με καυλωνει

εφυγα προσπαθησα να πω στον εαυτο μου να σταματησει να πληρωνει για να γαμαει γυναικες χειροτερες απο αυτες που γαμαει τσαμπα

ειναι πουτανα καθηστερημενη την δαγκωνα την εγλυφα κ αλλα τετοια σιχαμερα καβλοπραματα
[size=7pt]αποσπασματα απο κριτικες του grindcorefucker[/size]

[size=9pt]μακραν οποιο αυθεντικος που εχω διαβασει!
μαγκα σκεφτομαστε ακριβως το ιδιο απλα εσυ το αποτιπονεις καλυτερα!!!
σε ευχαριστω!!
σε παρακαλω συνεχισε να γραφεις μας εμπνεεις
[/size]

ακριβες πουτανες αρωματισμενοι φαγκατοι βιζιταδωροι ερχοντε κρεμαλες!!!HASTA LA (ΠΛΑΤΕΙΑ) VICTORIAς SHIEMPRE!
ειμαστε και γειτονακια!!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σε χανω καπου ειναι η αληθεια :-

Επισκέπτης
O grindcorefucker ειναι μεγαλο ταλεντο,εχει δικιο ο Florian.

Επισκέπτης
αυτος ο φουτζιμ και παλια χρυσαργος (στα καλα του) και ο πιτσιλιστης ιδικα οταν ειχε πρωτομπει στο σαιτ ηταν οι καλυτεροι σε περιγραφες!!!!

Επισκέπτης
Φιλε, μου εξηγεις λιγο το νοημα θρεντ γιατι και γω δεν το πιασα 100% ..  :think:
ενα ακομα παπαροθρετ οπως τοσα ασχετα που ανοιγουν εδω και δεν λεει κανεις τπτ...

ο σκοπος που το ανοιξα ειναι:
α) οτι κραζει τους στουντιο-βιζιτακιδες οπως εγω
β) οτι εχει τρελο χιουμορ και πιστευω οτι πολλοι θα διασκεδασουν με τις περιγραφες του

σε καλυψα?

υγ.
Εκφραση και αληθειες....

και οτι λεει και αληθειες με ωραιο τροπο

Επισκέπτης

Συνημμένα

• _1_~1.JPG
    _1_~1.JPG
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
οχι ακωμα σε ψαχνουν και σου χουν φερει και καινουριο πουκαμισο
μου την λεει ενας που ειναι μελος του BOURDELA.COM εδω και 1 χρονο και 2 μηνες και απο τα 2205 μηνηματα του ειναι ολα ασχετα με το αντικειμενο εκτος απο 52 για ιεροδουλες και 5 κριτικες

με τα παρακατω στατιστικα
Γενική συζήτηση 318
Πολιτική & Θρησκευτικά 262
Κοινότητα 175
Μουσική/Κινηματογράφος/Τηλεόραση 137
Ελληνίδες διάσημες 112

και με θεωρεις μαλακα που ανοιγω ενα ψιλο-ασχετο χιουμοριστικο θρετ σε αυτο το φορουμ?
το οποιο θρετ αποτυπωνει και τα συναισθηματα ενος μπουρδελιαρη κατα την διαρκεια της τσαρκας με ωραιο χιουμοριστικο τροπο, ενω εσυ εχεις γραψει 262 μηνυματα για πολιτικη θρησκευτικα και 137 για τηλεωραση κινηματογραφο?? :2funny: :2funny:

μαλλον αλλος δεν παει καλα!!!

Επισκέπτης
μου την λεει ενας που ειναι μελος του BOURDELA.COM εδω και 1 χρονο και 2 μηνες και απο τα 2205 μηνηματα του ειναι ολα ασχετα με το αντικειμενο εκτος απο 52 για ιεροδουλες και 5 κριτικες

με τα παρακατω στατιστικα
Γενική συζήτηση 318
Πολιτική & Θρησκευτικά 262
Κοινότητα 175
Μουσική/Κινηματογράφος/Τηλεόραση 137
Ελληνίδες διάσημες 112

και με θεωρεις μαλακα που ανοιγω ενα ψιλο-ασχετο χιουμοριστικο θρετ σε αυτο το φορουμ?
το οποιο θρετ αποτυπωνει και τα συναισθηματα ενος μπουρδελιαρη κατα την διαρκεια της τσαρκας με ωραιο χιουμοριστικο τροπο, ενω εσυ εχεις γραψει 262 μηνυματα για πολιτικη θρησκευτικα και 137 για τηλεωραση κινηματογραφο?? :2funny: :2funny:

μαλλον αλλος δεν παει καλα!!!
τυπε εχεις ανοιξει ενα θρεντ που μονο εσυ ξερεις τι θελεις να πεις και οταν σε ρωταμε μας κραζεις :idiot: :idiot:
κανε δυο ηλεκτροσοκ και ξαναελα

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Α οκ  :2funny: :2funny:

Αν ειχα τη δυνατοτητα, θα πηγαινα σε στουντιο 100%...
Δεν ειναι μαλακες αυτοι που παν και τα σκανε, αν αυτο υπονοεις...
Για καποια ατομα(ανηκω και γω σαυτη την κατηγορια), το σεξ δεν ειναι "βγαζω εξω την πουτσα, τη βαζω στο μουνι, γαμαω 5 λεπτα, χυνω, σηκωνομαι, παταω τα χυσια στο πατωμα και φευγω" οπως γινεται στο Μεταξι...Θελουν καθαριοτητα, ομορφα κοριτσια, ανεση χρονου και πιο gfe καταστασεις...

οκ. Γιατι μπεμβεδάκιας και σαβούρας δεν παει...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τυπε εχεις ανοιξει ενα θρεντ που μονο εσυ ξερεις τι θελεις να πεις και οταν σε ρωταμε μας κραζεις :idiot: :idiot:

Και εσύ ποιος εισαι που θα πεις στον καθενα τι μπορει και τι δε μπορει να κανει

αμα δεν καταλαβαινεις ασχολήσου με το "καλημέρα ζωή"

Εμεις γουστάρουμε σουρεαλισμό. Σε βάλαμε χωροφύλακα στ'αρχίδια μας;

Επισκέπτης
Α οκ  :2funny: :2funny:
Ναι ειχα διαβασει και ω τη συκεκριμενη κριτικη του τυπα....
Η δικη μου αποψη επι του θεματος ειναι η εξης....
Το Μεταξουργειο ειναι και γαμω τις φασεις για σκληροπυρηνικους γαμιαδες που γουσταρουν παρακμη....
Μαρεσει και μενα να καταθετω περιστασιακα εκει, λογω της καλτιλας, ΑΛΛΑ κυριως εχω ξεπεσει εκει λογω οικονομικων....
Αν ειχα τη δυνατοτητα, θα πηγαινα σε στουντιο 100%...
Δεν ειναι μαλακες αυτοι που παν και τα σκανε, αν αυτο υπονοεις...
Για καποια ατομα(ανηκω και γω σαυτη την κατηγορια), το σεξ δεν ειναι "βγαζω εξω την πουτσα, τη βαζω στο μουνι, γαμαω 5 λεπτα, χυνω, σηκωνομαι, παταω τα χυσια στο πατωμα και φευγω" οπως γινεται στο Μεταξι...Θελουν καθαριοτητα, ομορφα κοριτσια, ανεση χρονου και πιο gfe καταστασεις...
Μακαρι να μουνα και γω σαβουρογαμης και με 10 ευρω να περνα τη πιο σαπια παρακμιακη gilf στο μεταξι και να κανα  κορυφαια γαμησια...
Δυστυχως δεν ειμαι..  :-
κοιτα θεωρω τα στουντιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοροιδια για λογους που εχω γραψει πολλες φορες οπως οτι πολλες κοπελες τις γαμουσαμε εμεις και πακιδες με 15-20 ευρω και μετα πηγαν στουντιο και την ειδα πουτανες του 50αρικου (ιλονα, νικολ, αλισα, μαριζα κ.α.)
οτι τα 50 ειναι παραπολλα γιατι αν στο 20αρικο γαμαω την ιλονα τα παραπανω 30 ευρω ειναι δωματιο ε?
ρε φιλε με 30 ευρω παιρνω δωματιο ημιδιαμονη σε πολυ καλο χοτελ με καθαρα σεντονια και ωρα για να αραξω κτλ.
και τελος πιστευω οτι το 90% των στουντιακιδων που κραζουν τ αμπουρδελα ειναι ατομα που ενω γαμανε πουτανες σε μπουρδελα(στουντιο) θελουν να νομιζουν δεν κανουν αυτο αλλα κατι ανωτερο για αυτο τα λεω και μπουρδελα τοπυ νεοελληνα!!!
για αυτο και εχει στηθει ολη η κομπινα με σαιτ των στουντιο με κοπελες μελη του σαιτ με φεικ κριτικες κτλ...

αν καποιος ειναι συνυδιτοποιημενος και ξερει τι κανει και προτιμαει στουντιο παω πασο αλλα οι περισσοτεροι το κανουν ειτε απο κομπλεξ ειτε απο αγνοια (οπως ενας φιλος που γαμαγε μονο βριλισου και μια φορα πηγαμε φυλης και νομιζε οτι εκει ειναι ολες σαπιες και ειδε τα κοριτσια και επαθε πλακα και απο τοτε δεν εχει ξαναδωσει 50αρικο)!

υ.γ. για εμενα η φυλης ειναι οτι καλυτερο και ωραια μωρα και καλα προγραμματα και φτηνα και αυθονια επιλογης και λιγοτερες στιμενες κριτικες!!! γιατι για μαυρισε μια απο συγκεκριμενα στουντιο και δες μετα πως θα φας κραξιμο και θα ανεβουν 2-3 διθυραμβικες κριτικες για την κοπελς σε χρονο ρεκορ!!!!!!!

εχω γραψει 2 φορες γιατι το ανοιξα αν δεν ξερεις να διαβαζει ζητα μεταφραστη...

Επισκέπτης

οντως

Επισκέπτης

σωστος.
αντε και με τη νικη

Επισκέπτης
Φυλιανος ειμαι και γω δικε μου...  :rockon: :rockon:
Στο προηγουμενο ποστ μου αναφερομουνα στο Μεταξουργειο...
Οσο για τα στουντιο, εχω να σου δοσω το αξης επιχειρημα....
Φυλης : κοστος 20 ευρω, χωρος/καθαριοτητα χωρου 5, μεσος χρονος παραμονης 10 λεπτα
Στουντιο : κοστος 50 ευρω, χωρος/καθαριοτητα χωρου 10, μεσος χρονος παραμονης 20 λεπτα...
Αν κανεις τα απλα μαθηματικα βγαινει οτι το στουντιο ειναι σαν να δινεις 40 ευρω στη Φυλης απο αποψη χρονου, + 10 για ενα πολυ καλο και καθαρο δωματιο....
Εμενα ολο αυτο δεν μου φαινεται καθολου κοροιδια..  ;)
σωστα σκεφταισαι αλλα
1) δεν μιλαμε για 20λεπτα ΠΟΤΕ!!!
2) γιατι να μην γαμησεις 2 πουτανες με 40 ευρω? ή την ιδια μερα ή να πας 2 φορες τσαρκα?
3) αλλο να φας φολα 20 ευρω και αλλο 50!!!
4) προσωπικα εγω γουσταρω και την μπουρδελοτσαρκα γιατι και βλεπεις πιο πολλα σπιτια μεζεμενα και ειναι πιο χαλαρα σε κουβεντα χουφτωμα

βεβαια δικαιωμα του καθενως να καταθετει οπου θελει, αυτο που δεν ανεχομαι ειναι να με κραζουν οι στουντιοκαταθετες επειδη γαμαω σε μπουρδελα.

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σωστα σκεφταισαι αλλα
1) δεν μιλαμε για 20λεπτα ΠΟΤΕ!!!
2) γιατι να μην γαμησεις 2 πουτανες με 40 ευρω? ή την ιδια μερα ή να πας 2 φορες τσαρκα?
3) αλλο να φας φολα 20 ευρω και αλλο 50!!!
4) προσωπικα εγω γουσταρω και την μπουρδελοτσαρκα γιατι και βλεπεις πιο πολλα σπιτια μεζεμενα και ειναι πιο χαλαρα σε κουβεντα χουφτωμα

βεβαια δικαιωμα του καθενως να καταθετει οπου θελει, αυτο που δεν ανεχομαι ειναι να με κραζουν οι στουντιοκαταθετες επειδη γαμαω σε μπουρδελα.

Με την πάροδο του χρόνου {αλλο 20-30, 30-40, 40-50ετών) θα αναζητήσετε υπηρεσείες στούντιο.....
κάποια στιγμή θα αποκτήσετε και γκόμενα(αν δεν έχετε) τότε θα αλάξουν και οι απαιτήσεις σας...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Και επειδη τον βρηκες σημερα τι πρεπει να κανουμε οι υπολοιποι;
Να σου χτυπησουμε παλαμακια;
Να σου δωσουνε τα ευσημα αυτοι που δεν τον γνωριζαν;
Να σου πουμε ποσο γαματος εισαι που πηγαινεις στα στεκια του grindcorefucker;

Για βοηθησε μας...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και επειδη τον βρηκες σημερα τι πρεπει να κανουμε οι υπολοιποι;
Να σου χτυπησουμε παλαμακια;
Να σου δωσουνε τα ευσημα αυτοι που δεν τον γνωριζαν;
Να σου πουμε ποσο γαματος εισαι που πηγαινεις στα στεκια του grindcorefucker;

Για βοηθησε μας...

Αυτό το θρεντ, ειναι ιστορικής σημασίας. Δίνει τη σύνδεση του θρυλικου Χρύσαργου με το παρόν, δίνει μια συνέχεια και μια οντότητα, γεμίζοντας με αισιοδοξία ολους οσους πιστεψαν και πιστεύουν οτι σημασία έχει να ειναι κανεις αυτό που ειναι.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, αξίζει να κάνουμε ΟΛΑ όσα αναφέρεις (ειναι "και", όχι "ή")

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom