Επισκέπτης
Ανοιγω αγαπητοι φιλοι μου αυτο το θεμα και αργησα να το γραψω σχετικα με τα ψευτικα Apple Iphone κλωνοι η μαιμουεδς η απομιμησεις πεστε οπως θελετε που κυκλοφορουν στην Αγορα. Τα πουλανε Πρεζακιδες στην Ομονοια και συγκεκριμενα στην Λεωφορο Πειραιως και τα παρουσιαζουν σαν γνησια. Προσοχη δεν ειναι αληθινα ειναι κλωνοι. Θα ρωτατε πως το ξερω. Την πατησα εγω ο Μαλακας και θα σας εξηγησω πως . Ολα λοιπον ξεκινησα ενα πολυ δυνατο βροχερο μεσημεριανο την ημερα 11-01-2012 και ημερα Τεταρτη οταν πηγα και εφαγα την Φολα της ζωης μου απο το Σιχαμερο Ερπετο που λεγετε Αφροδιτη που εργαζετε στο στουντιο Βριλησσου 42 . Ποιο συχαμερη και ποιο μεγαλη Σκυλα Γυναικα δεν εχω γνωρισει ποτε μου . Εφυγα τοσο πολυ πικραμενος, τοσο στεναχωρημενος και νευριασμενος που πεταξα ο Μαλακας 120 Ευρω καλα ακουσατε σε αυτην την Σκυλα και σε αυτο το γαμημενο για στουντιο. Το κοριτσι δεν κανει σχεδον τιποτε στο δωματιο, θα σε κοιταει στα ματια με ενα παρα πολυ αγριο βλεμα την ωρα που θα μπει μεσα στο δωματιο ,λες και της εκανες τιποτε. Δεν κανει τιποτε στο κρεββατι και οτι το κανει το κανει απο αγγαρεια . Οι υπηρεσιες της ειναι χαλια δηλαδη ειναι με λιγα λογια αισχος . Η Συμπεριφορα της ειναι σαν Σκυλα.
Τελος παντων μη σας ζαλιζω με την Αφροδιτη και ας ερθουμε στο θεμα. Αφου εφαγα για τα καλα την Φολα που μου προσφερε η Αφροδιτη και μετα αποχωρησα απο το στουντιο πηρα το Λεωφορειο της γραμμης και επιβιβαστικα και κατεβηκα αργοτερα στην Ομονοια . Επειτα πηγα προς την Λεωφορο Πειραιως και εκει συναντησα τους πωλητες πρεζακιδες που πουλανε τα ψευτικα κινητα τηλεφωνα Apple κλωνοι . Ημουν τοσο πολυ πικραμενος και στεναχωρημενος που ειχα χασει τον ελεγχο του εαυτου μου. Και ετσι απο περιεργια πηγα να δω απο κοντα εκεινα τα Apple και επεσα σαν Μαλακας στην παγιδα . Μου προσφερα 2 Apple κινητα τηλεφωνα στην τιμη των 250 Ευρω και εγω τα αγορασα. Και μολις πηγα σπιτι να τα δω δεν λειτουργουσαν καθολου και παρατηρησα αργοτερα οτι δεν ηταν τα γνησια της Apple
Δυο πραγματα θα σας πω αγαπητοι φιλοι μου.
1) Προσοχη στα ψευτικα Apple που πουλανε Πρεζακιδες , Κλεφτρωνια , και Διαφοροι επιτιδιοι απατεωνες ειναι ψειτικα και κλωνοι. Να αγοραζετε μονο τα γνησια Apple που πουλανε μονο απο τα καταστηματα ( Κωτσοβολος , Πλαισιο , Multirama , Γεμανος κ.α ) και αγορες απο το internet μονο απο ΗΠΑ , Καναδα, Αγγλια και απο τις χωρες της Ευρωπαικη Ενωση και απο την Αυστραλια.
2) Μακρια απο την Σκυλα την Αφροδιτη. Μη σας ξεγελαει η ομορφια της οπως την πατησα και εγω. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. Και εχει συμπεριφορα σαν ΣΚΥΛΑΣ
Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι αποχωρησα απο το στουντιο χωρις να εχω τελιωσει.
Τελος παντων μη σας ζαλιζω με την Αφροδιτη και ας ερθουμε στο θεμα. Αφου εφαγα για τα καλα την Φολα που μου προσφερε η Αφροδιτη και μετα αποχωρησα απο το στουντιο πηρα το Λεωφορειο της γραμμης και επιβιβαστικα και κατεβηκα αργοτερα στην Ομονοια . Επειτα πηγα προς την Λεωφορο Πειραιως και εκει συναντησα τους πωλητες πρεζακιδες που πουλανε τα ψευτικα κινητα τηλεφωνα Apple κλωνοι . Ημουν τοσο πολυ πικραμενος και στεναχωρημενος που ειχα χασει τον ελεγχο του εαυτου μου. Και ετσι απο περιεργια πηγα να δω απο κοντα εκεινα τα Apple και επεσα σαν Μαλακας στην παγιδα . Μου προσφερα 2 Apple κινητα τηλεφωνα στην τιμη των 250 Ευρω και εγω τα αγορασα. Και μολις πηγα σπιτι να τα δω δεν λειτουργουσαν καθολου και παρατηρησα αργοτερα οτι δεν ηταν τα γνησια της Apple
Δυο πραγματα θα σας πω αγαπητοι φιλοι μου.
1) Προσοχη στα ψευτικα Apple που πουλανε Πρεζακιδες , Κλεφτρωνια , και Διαφοροι επιτιδιοι απατεωνες ειναι ψειτικα και κλωνοι. Να αγοραζετε μονο τα γνησια Apple που πουλανε μονο απο τα καταστηματα ( Κωτσοβολος , Πλαισιο , Multirama , Γεμανος κ.α ) και αγορες απο το internet μονο απο ΗΠΑ , Καναδα, Αγγλια και απο τις χωρες της Ευρωπαικη Ενωση και απο την Αυστραλια.
2) Μακρια απο την Σκυλα την Αφροδιτη. Μη σας ξεγελαει η ομορφια της οπως την πατησα και εγω. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. Και εχει συμπεριφορα σαν ΣΚΥΛΑΣ
Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι αποχωρησα απο το στουντιο χωρις να εχω τελιωσει.