ρεπο σημερα και εξορμηση ,μετα απο ενα γρηγορο περασμα καταθεση στη φυλης βουρ για το καινουργιο καταστημα , ειναι διπλα οπως ειχα υπολογισει στα γραφεια της δημοκρατικης συμμαχιας(της κορης του γκαντεμη Grin Grin),μπαινω στο ασανσερ παταω το κουμπακι του τεταρτου οροφου ,θελω να αναφερω οτι στο ασανσερ μεσα ακουγεται κλασσικη μουσικη(ειναι πολυ μπροστα λεμε) ,σεριφισα η λιζα γκιλφ με ξανθια κοντα μαλια
χαμογελαστη και πανω απο το φορεμα της ασπρη ρομπα(οπως φορουσαν και ολες οι κοπελες)αφου τους ευχηθηκα καλες δουλιες με ρωτησε απο εμαθα για τι καταστημα και απαντησα απο το ιντερνετ , με ρωτησε να μου προσφερει κατι και της απαντησα να δω της κοπελες και αν περασω θα της πω , μου λεει να σου πω τα προγραμματα και μου λεει προσφερουμε χειροπρακτικη 45 λεπτα 80 ευρω....της λεω χυμα τι δεν εχει σεξ , κολλησε λιγο και μου απανταει ναι βεβαια κα με ρωτησε σε ποια αλλα εχω παει , της ειπα σε πολλα και τη ρωτησα που δουλευε πριν , μου απαντησε σολωμου 54(εχω παει μονο δυο φορες ποιο προσφατη πριν απο ενα χρονο)και ρωτησε αν εχω παει ,της ειπα ναι αλλα δεν ειχα περασει γιατι δεν ειχε κοπελες του γουστου μου και εκτος απο μια ολες ηταν μεγαλες ,μου λεει να δεις της κοπελες ....πασαρελα λοιπον εβελιν(και αυτη απο σωλομου η μονη μικρη που υπηρχε εκει)καρε κοντο μαλλι χοντρουλα με μεγαλα βυζια , ναταλι(και αυτη απο σωλομου) κα αυτη απο σωλομου μιλφ παντελος αδιαφορο για τα γουστα μου , ντιανα πολυ λεπτη και πολυ ψηλη μιλφ με ωραιες γαμπες , λιλι η γνωστη γυρολογος κινεζα(απο μαρνης , 3ης σεπτεμβριου 89 , καλλιροης 48 και δεν ξερω κ που αλλου)μου ειπε οτι εχει και μια πιτσιρικα που ποτε δεν την ειδα γιατι μπηκε στο δωματιο και παρολο που της ειχα πει οτι δεν ενδιαφερομαι για μεγαλες ,δεν την εστειλε πρωτη κα μεχρι να να δω της υπολοιπες μπηκε στο δωματιο(φαουλ για μενα)μου ειπε αν θελω να περιμενω αλλα της ειπα οτι δεν μπορω μου ειπε οτι με ξαναπεριμενουν και μαζι με την εβελιν με συνοδεψαν στην εξοδο.....