Νέα

Σε ποια φατρία (clan) του site ανήκετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• 1. Σεξοκυνηγοί (sex dogs)

Ψήφοι: 20 13,2%
  • 2. Ματάκηδες – κρυφοαυνάνες (voyers)

Ψήφοι: 13 8,6%
  • 3. Εκλεκτικοί (Dons or Aristocracy)

Ψήφοι: 32 21,1%
  • 4. Bourdeliarides.com (site freaks)

Ψήφοι: 20 13,2%
  • 5. Κριτικαδόροι (critics maniacs)

Ψήφοι: 7 4,6%
  • 6. Αγαπούληδες (lovers)

Ψήφοι: 8 5,3%
  • 7. Άνετοι (easy riders)

Ψήφοι: 18 11,8%
  • 8. Κουλτουδιάρηδες (culture guys)

Ψήφοι: 3 2,0%
  • 9. Μουσικο-τεχνο-ποδοσφαιρόφιλοι (artists & players)

Ψήφοι: 2 1,3%
  • 10. Αδιάφοροι – περαστικοί (comets)

Ψήφοι: 8 5,3%
  • 11. Μπαχαλάκηδες (sons of anarchy)

Ψήφοι: 13 8,6%
  • 12. Πλακατζήδες (funny guys)

Ψήφοι: 15 9,9%
  • 13. Κορίτσια (Girls!)

Ψήφοι: 6 3,9%
  • 14. Απροσάρμοστοι (un-categorized)

Ψήφοι: 7 4,6%
  • 15. Κλώνος (Clone)

Ψήφοι: 2 1,3%
  • 16.Ενημερωτες-ανταποκριτες-τσαρκαδοροι (bordel reporter)

Ψήφοι: 5 3,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    152

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

1. Σεξοκυνηγοί (sex dogs) : αδυσώπητοι και ανηλεείς αναζητητές γυναικείας σάρκας, ότι νάναι αρκεί ναναι μουνί (ινδάλματα : farkeli, profesorxxx, dirtyliving, pyrkavlos, zero)

2. Ματάκηδες – κρυφοαυνάνες (voyers) : δεν κυκλοφορούν στην πιάτσα, αλλά βρίσκονται συνεχώς online, διαβάζουν με μανία κριτικές και ποσταρίσματα των άλλων, κρυφοαυνανίζονται με τις φώτο που ανεβάζει ο «διομήδης», και δεν χάνουν ποστάρισμα του gl στα xxxdownloads

3. Εκλεκτικοί (Dons or Aristocracy) : post-αρουν με σκοπό την σεξουαλική ενημέρωση αλλά χωρίς τη μανία των σεξοκυνηγών, η παρουσία τους είναι αισθητή χωρίς να γίνεται ενοχλητική (ίνδαλμα : cheyenne)

4. Bourdeliarides.com (site freaks) : ποστάρουν παντού και πάντα, έχουν άποψη επί παντός επιστητού, γράφουν απλά για να ποστάρουν, σκοπός τους τα 1000000 ποσταρίσματα και τα 10 αστεράκια, επιθυμούν διακαώς μια μέρα να κυβερνήσουν στο site ως βεζύρης στη θέση του βεζύρη (απόλυτο ίνδαλμα : antisthenis, ινδάλματα : zero tolerance, chevaliere fidele)

5. Κριτικαδόροι (critics maniacs) : γράφουν τα σεξουαλικά τους κατορθώματα αλλά κυρίως διαβάζουν κριτικές άλλων, ενημερώνονται για την κίνηση στην πιατσα, προσπαθούν είναι πάντα up-to-date, δεν χάνουν κριτική από Πύραυλο και Cheyenne, έχουν πάντα πρόχειρο το λεξικό του Σταματάκου σε κάθε κριτική του bakalhs (ινδάλματα : cheyenne, speed, gl, stam90, zero)

6. Αγαπούληδες (lovers) : ποστάρουν μανιωδώς όταν μπαίνει κάποια από τις μούσες τους, emoticons και λόγια λατρείας δουλεύουν πυρετωδώς (ίνδαλμα :  TAFTAAR, lagonisian)

7. Άνετοι (easy riders) : θέλουν το τερπνό μετά του ωφελίμου, ποστάρουν αιφνιδιαστικά εκεί που δεν τους περιμένεις (ίνδαλμα : apolyto_arseniko, speed)

8. Κουλτουδιάρηδες (culture guys) : πολιτική και ενημέρωση είναι το κύριο πεδίο δράσης τους, παρά το ότι βρίσκονται σε site σχετικό με το αγοραίο έρωτα δεν πτοούνται, ποστάρουν, μαλώνουν, αναλύουν, ηδονίζονται περισσότερο με την αναγγελία δημοψηφίσματος από το Γιωργάκη παρά με την εμφάνιση ελληνίδας παρθένας στα 5 ευρώ στο μεταξουργείο (ινδάλματα : lakis33, ventuzator, tsolias_psolias κα) (zero day : εκλογές 2012)

9. Μουσικο-τεχνο-ποδοσφαιρόφιλοι (artists & players) : μπαίνουν για να μοιραστούν ίδιες πολιτιστικές ανησυχίες ή να εξαπολύσουν το οπαδικό τους μένος (αν πάρουν και πληροφορίες για κανα μπουρδελάκι δεν τους χαλάει) (ίνδαλμα : Hristidis7, 1personanongrata, pathos gia ta temaxia, aaron)

10. Αδιάφοροι – περαστικοί (comets) : απλοί διαδικτυακοί κομήτες που περνούν να πουν ένα γεια, και να ποστάρουν καμιά μαλακία

11. Μπαχαλάκηδες (sons of anarchy) : είναι τα ζιζάνια του site, όπου γάμος και …φασαρία χώνονται, κοιτάζουν σαν τους γύπες και χώνονται (ινδάλματα : Boldemort, pyrkavlos και ο απόλυτος ..πάλι)

12. Πλακατζήδες (funny guys) : έχουν διασκεδαστική διάθεση, χωρίς να θέλουν να κακολογούν αλλά πάντα βρίσκονται στο κέντρο αντιπαράθεσης (ίνδαλμα: jo145)

13. Κορίτσια (Girls!) : κοπέλες που σπάζουν το άβατο του bourdela, και διεγείρουν τις αισθήσεις (και τα ...νεύρα κάποιων), άλλες με διακριτικό στυλ...και άλλες με φρασεολογία μπετατζή, αλλά όχι μόνο αυτές αλλά και ιερόδουλες που ξεκινούν το παιχνίδι διαδικτυακά για να το συνεχίσουν στο κρεβάτι.. Girls..(αισθησιακές) Girls (χαβαλετζούδες)..Girls (σπερματοζητιάνες)  (ίνδαλμα: ποια να πρωτοβάλω μην μαλλιοτραβηχτούν?...silva, velvy, vilma, antigoni367, mounitsa)

14. Απροσάρμοστοι (un-categorized) : περίεργοι και ασυμβίβαστοι τύποι, αρνούνται να κατηγοριοποιηθούν… αλλά κατηγοριοποιούνται, ακολουθούν δική τους πορεία, θέλουν να σπάσουν το κατεστημένο ή το γράφουν στ’αρχίδια τους, γαμάνε αλλά παράλληλα βαριούνται, ποστάρουν ενώ σερφάρουν γενικά, γενικά όσοι πιστεύουν πως είναι μια κατηγορία μόνοι τους… (ινδάλματα ! ..sinnerman, παιχτουρας, κα)

15. Κλώνος (Clone) : o bourdeliaris - μακιαβέλης που εξυπηρετεί συμφέροντα, ο σκοτεινός τύπος bourdelo-illuminati που κινεί τα νήματα, ο εξόριστος bourdeliaris που δεν μπορεί να εκφραστεί πια αλλά σαν πρεζάκι αποζητά το post του, και γενικά το κάθε διπρόσωπο μέλος (ίνδαλμα: ?, αγαπημένη τανία : Star Wars- Clone Wars)

16. Ενημερωτές – ανταποκριτές - τσαρκαδόροι (bordel reporter) : οι ηρωικοί ρεπόρτερς του site, ορκισμένοι υπηρέτες της ενημέρωσης που δίνουν καθημερινή μάχη (σαν άλλοι Κούλογλοι του σεξ) με αντίξοες συνθήκες για τη δική μας πορνοενημέρωση, σε κάθε σκοτεινό μπουρδελο-δρομάκι, σε κάθε κρυφό καταγώγι του παράνομου έρωτα, αδιαφορώντας για αγριεμένους πάκηδες και διψασμένα πρεζάκια, παίζουν στα δάχτυλα όλα τα τελευταία ονόματα που κυκλοφορούν στην πιάτσα (best serial : ρεπορτάζ χωρίς σύνορα) (gadgets : GPS,  σπιράλ μπλοκακι, στυλό διαρκείας) (ινδάλματα : PIATSAS, farkeli, jockerx)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γίνεται να ανήκουμε κ σε περισσότερες από μία κατηγορίες(φάτριες),εγώ ας πούμε πιστεύω είμαι κάτι ανάμεσα σε 8 κ 9.

Κακώς ξεχνάς μορφές στην κατηγορία 8.

Αυτά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γίνεται να ανήκουμε κ σε περισσότερες από μία κατηγορίες(φάτριες),εγώ ας πούμε πιστεύω είμαι κάτι ανάμεσα σε 8 κ 9.

Κακώς ξεχνάς μορφές στην κατηγορία 8.

Αυτά.

Εγώ θα σε 'βαζα στην 4 πάντως

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δε μπορω να ενταχθω καπου :dunno:

θα ελεγα πως ειμαι στο 10  , αλαλ μπηκα σε τροχια περνοντας σταδιακα απο αλλες κατηγοριες
ως που μια μερα θα εκτροχιαστω ....

:think:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ξέχασες τα λοιπά (Αντιγόνη κλπ). :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ξεχασες τη κατηγορια μου σπαμμερ κωλοδαχτυλιαρηδες και πεφτουλες :birdman:
μην παρεξηγηθεις με το μπερντμαν ειναι η υπογραφη μου  :birdman:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
σε ποια να ειμαι εγω  :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ξεχασες τη κατηγορια μου σπαμμερ κωλοδαχτυλιαρηδες και πεφτουλες :birdman:
μην παρεξηγηθεις με το μπερντμαν ειναι η υπογραφη μου  :birdman:
ερμηνευτικά μπορούν να ενταχθούν στο 4 ή ακόμα και στο 7 :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ θα σε 'βαζα στην 4 πάντως
Και γω,αλλά δεν έχω σκοπό τα πολλά ποσταρίσμα κ αστεράκια,απλά μου βγαίνουν,επίσης δεν έχω άποψη επι παντός επιστητού,συνεπώς δεν ανήκω εκεί. :birdman:

4. Bourdeliarides.com (site freaks) : ποστάρουν παντού και πάντα, έχουν άποψη επι παντός επιστητού, γράφουν απλά για να ποστάρουν, σκοπός τους τα 1000000 ποσταρίσματα και τα 10 αστεράκια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στους hard fuckers  :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και ο γλ ειχε ενα αντοιστοιχο θεμα με ακτηγοριες μελων  :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ξεχασες και την κατηγορια σιννερμαν...μια κατηγορια απο μονη της.... :rolleyes:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Και γω,αλλά δεν έχω σκοπό τα πολλά ποσταρίσμα κ αστεράκια,απλά μου βγαίνουν,επίσης δεν έχω άποψη επι παντός επιστητού. :birdman:

με τοσους κλωνους στο ιστορικο σου πραγματικα πιστευεις οτι ανηκεις αλλου :birdman: ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
KAI την κατηγορια μπολντεμορτ
που τους βριζω ολους και να πανε να γαμηθουνε!
Παιζει να εχω τρσακωθει με πολυ κοσμο και εδω μεσα
φτιαχνομαι με τις φασαριες

OP
OP
sarouman

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το σκέφτηκα να βάλω αλλά να μην παρεξηγηθουν...
Θα ανέφερα ως ινδάλματα σε κάποιες κατηγορίες jo145, και pyrkavlos αλλά είπα να μην παρεξηγηθουν... όπως και άλλους που είχα στο μυαλό μου...

Ο απόλυτος μια κατηγορία μόνος του!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
με τοσους κλωνους στο ιστορικο σου πραγματικα πιστευεις οτι ανηκεις αλλου :birdman: ?
Επαναλαμβάνω,δεν έχω σκοπό τα πολλά ποσταρίσμα κ αστεράκια,απλά μου βγαίνουν,επίσης δεν έχω άποψη επι παντός επιστητού,οπότε δεν ανήκω εκεί. :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom