jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο
πρεπει να το δω κι απο κοντα καποια στιγμη ....
η οποια ομως ηταν και κωλετη,εξου και αλλη αφροδιτη η ψηλη ελληνοεγγλεζα και καλα και αλλο αφρουλα η κυπρια.....τοτε....μουναρος η πρωτη που λες....Εγώ την κοπέλα που θυμάμαι από αυτό το κατάστημα ήταν η Αφροδίτη, όχι η δημοφιλής της Κωλλέτη μια άλλη πολύ μουνάρα ψηλή με βυζάρες. Πάνε 3 περίπου χρόνια και ίσως και παραπάνω από τότε.
α..ρε μιλαναΣτο κρεβάτι πάνω δεξιά είχα τη Μιλάνα, αχ, ωραίες εποχές
Γεια στους συναθλητές μήπως ξέρει κανεις που δουλεύει αυτό το διάστημα η Τσαρίνα (Νατάσα)
Στο κρεβάτι πάνω δεξιά είχα τη Μιλάνα, αχ, ωραίες εποχές
Καλησπερα στους συναθλητες,
Καταθεση χτες στο Ερως στην Αμαλια κατα τις 9 το βραδυ.Εχει πολυ καλα δωματια κ πολυ προσεγμενος χωρος.Η υπηρεσια κ η κοπελα ηταν ευγενεστατες. Η Αμαλια πολυ γλυκια κ πραγματι μου εκανε εντυπωση για την διαθεση να σε κανει να περασεις καλα με φιλια κ πολυ καλη πιπα κ ιδιαιτερη περιποιηση-καλαμπαλικινγκ χωρις να ζητηθει κ 2 φορες.Πολυ καλη εξυπηρετηση.
Στο κρεβατι στα 4 καλο στησιμο κ λιγα κιλακια τα ξεπερνας λογω συμπεριφορας.Αμφιβαλλω αν ειναι απο Σουηδια (ρωτησα αναλυτικα να μου πει μερος αλλα δεν ελεγε..απλα απο ενα χωριο)
Καθεται στο κρεβατι κ μετα το σεξ σου μιλαει στο χαλαρο.Υποψιν περασα με 30 κ πηρα αντιστοιχο χαρτακι (με το ποσο τυπωμενο σε αυτοκολλητο παρακαλω).Αυτο εγινε γιατι εξω απο το δωματιο ανεφερα οτι εχω μονο τοσα κ εκει που πηγα να φυγω μου λεει περνα.Στο τελος μου ζητουσαν
να διαφημισω το μερος κ το νεο κοριτσι (εχει 1 βδομαδα εδω κ θα μεινει 6-7 μηνες μου ειπε)
P.s Μολις θυμηθηκα οτι τον παιρνει ολο μεσα στο στομα με δικη της πρωτοβουλια.Γενικα αν δεν κρατηθεις μπορει να τελειωσεις στην πιπα.Βαζει το προφυλακτικο χωρις να το καταλαβεις με το στομα κ αυτο επισης μετραει στα συν.
Παλατάκι είναι το κατάστημα σαν χώρος,κυρίλα....
Συναγωνίζεται το λαφάμ επάξια.Σαφως το καλυτερο και ποιο χλιδατο στουντιο της Σαλονικης, απλα υστερει σε κοπελες οπως και ολα τα αλλα...
μην σπαμάρεις ρε στα σοβαρά θέματα,στα πολιτικά κ αθλητικά μόνο.Επιτελους γαμησε. Ανοιξτε τις σαμπανιες.