Ανανέωση στην Ξάνθη!!!!Απόγευμα Πέμπτης και πρώτα επισκέφθηκα το μπουρδέλο που είναι μόνο του απέναντι από τον Μασούτη.Βγαίνει μια ψηλή με πολύ μακρύ ίσιο ξανθό μαλλί με αρκετά μεγάλα βυζιά και καυλιάρικα μαύρα εσώρουχα.Μου άρεσε!Δεν μπήκα όμως αποκλειστικά και μόνο γιατί ήθελα να δω τι παίζει και στα άλλα δυο μπουρδέλα.Πάω λοιπόν και στα δυο γειτονικά και ξεκινάω από το αριστερό όπου έπαιζε παλιότερα μια ξενέρωτη κοντούλα μαύρη.Αυτήν τη φορά όμως …..βγαίνει μια χοντρή μαύρη ,30 χρ. Ήταν δεν ήταν αλλά με βυζάρες στητές σχεδόν 4άρι,με φουσκωτή κοιλιά,μπουτάρες,άσπρα εσώρουχα που πίεζαν τα βυζιά της και μαύρες ψηλές μπότες σχεδόν ως το γόνατο.Γελαστή,με μακρύ μαλλί ξανθό …Γούσταρα!!!!Ας κάνω και την επίσκεψή μου στο διπλανό βέβαια όπου έπαιζε μια ελληνίδα παρα πολύ αδύνατη και με στραβά πόδια που μου φάνηκε απαράδεκτη…..Αμέσως λοιπόν πίσω για την μαύρη νταρντάνα.
Μπαίνω στο δωμάτιο που ήταν απαράδεκτο….Όλα τα ρούχα πάνω σε μια καρέκλα κουτσή,τα σεντόνια τσαλακωμένα,χωρίς βρύση….Περίμενα όρθιος τη χοντρούλα και ήρθε γρήγορα.Δεν είναι λατινοαμερικάνα,πρέπει να είναι αφρικανή.Μάζεψε τα μαλλιά της κοτσίδα έβγαλα την κυλότα και το σουτιέν και άρχισε να μου γλείφει τη ρώγα και να μου παίζει τον πούτσο.Εγώ τη χάιδευα και έχω να πω ότι το δέρμα της ήταν σαν βελούδινο!Μετά μου έβαλε καπότα και άρχισε ένα ωραίο βαθύ τσιμπούκι και μάλιστα αργό όπως μ’αρέσει!Της ζήτησα να έρθει από πάνω και ανταποκρίθηκε αμέσως.Καρφώθηκε ωραία και με άφησε να παίζω με τα βυζιά της και με την κοιλιά της κάτι που με καυλώνει πολύ.Μετά από λίγο έχυσα και κάθησε επάνω μου μέχρι να χαλαρώσω.Βγήκε αργά με χάιδεψε στο μάγουλο και έφυγε.Για μένα και για τους λάτρεις των παχουλών είναι μια άριστη επιλογή αν εξαιρέσει κανείς τον απαράδεκτο χώρο