Επισκέπτης
Συνεπείᾳ τῆς οἰκονομικῆς δυσπραγίας ἡ κυβέρνησις ἀπεφάσισεν τὴν κατάργησιν πολλῶν ὑπηρεσιῶν καὶ ὀργανισμῶν τοῦ Δημοσίου. Ποία ὑπηρεσία κατὰ τὴν γνώμην σας πρέπει νὰ καταργηθῇ;
Αφου η ΕΛΛΑΣ πάει για φούντο, ας καταργήσουν την ΕΛΑΣ, ειναι πολλοί και δεν αποδίδουν
Ο χρόνος είναι χρόνος και ειναι ο ίδιος για ολους.
Ενδιαφερον προκυπτει οταν ο καθενας τον χειριζεται διαφορετικα
ΕΠιτυχιες προκυπτουν οταν απο τον καθενα ο χειρισμος ειναι πετυχημενος
Προβληματα προκυπτουν οταν απο τον καθενα ο χειρισμος ειναι εσφαλμενος.
Στην ΕΛλαδα εχουμε αυτο το κακο... δεν χειριζομαστε σωστα τον χρονο
σκεψου το συστημα των πανελληνιων που ειναι λαθος τελειως... απο νωρις
ξεκινας λοιπον με αυτη την νοοτροπια η οποια σε ακολουθει μονιμως.
Συνεπείᾳ τῆς οἰκονομικῆς δυσπραγίας ἡ κυβέρνησις ἀπεφάσισεν τὴν κατάργησιν πολλῶν ὑπηρεσιῶν καὶ ὀργανισμῶν τοῦ Δημοσίου. Ποία ὑπηρεσία κατὰ τὴν γνώμην σας πρέπει νὰ καταργηθῇ;
και το νιτρο του κωστοπουλου τυπε θεσμος ειναι.......και δεσμος.....Τύπε αυτά που έχεις βάλει πλην της Δημοτικής Αστυνομίας είναι θεσμοί
εγω παντως ειμαι υπερ της καταργησης του στρατου και να κηρυξει η χωρα παγκοσμια ουδετεροτητα ωσαν την ελβετια.....
Ψηφίζω υπέρ την κατάργησης του gl από το site.εγω παντως ειμαι υπερ της καταργησης του στρατου και να κηρυξει η χωρα παγκοσμια ουδετεροτητα ωσαν την ελβετια.....
και τις τράπεζες με τις παγκόσμιες ανώνυμες καταθέσεις που θα τις έβρει;
αφου μπορει να καταργηθει ο Γλ απο το σαιτ μπορει και ο στρατος απο την ελλαδαΨηφίζω υπέρ την κατάργησης του gl από το site.
Όσο είμαστε χώρα υπό χρεοκοπία κίνδυνος κανένας,αν μας κατακτήσουν θα φορτωθούν κ το χρέος μας.αυτο μας ελειπε να καταργηθει το ναυτικο και η αεροπορια..
ειμαστε που ειμαστε για τ'αναθεμα μετα να βαλουμε και επιγραφη στα μογγολια διπλα "ανοιξαμε και σας περιμενουμε.."
Τύπε αυτά που έχεις βάλει πλην της Δημοτικής Αστυνομίας είναι θεσμοί
και δλδ οσιε0909 εσυ θεωρεις οτι στην ελβετια δεν επιτιθεται καμια χωρα και εχει ουδετεροτητα επειδη εχει πολλες τραπεζες;ειναι λογικη αυτη;
δλδ εμεις αν ειχαμε πολλες τραπεζες να φυλαμε πολυ χρημα θα ειμασταν οκ απο πλευρας εθνικης ασφαλειας;αυτο μας λειπει;
δεν εχεις ακουσει που λεμε ελβετος ναυαρχος;όχι είναι πανίσχυρη στρατιωτικά και ναυτικά βεβαιώς,