Καινούριος χώρος στο 2ο οροφο.Aroma Temple στο κουδούνι.Πρόκειται ουσιαστικά για μεταφορά του Θησέως 31, αλλά δεν έχει καμμία σχέση με το παλιό.Πολύ μεγάλο μαγαζί,όλα καινούρια μέσα,πεντακάθαρο και με ντουζιέρες μέσα σε όλα τα δωμάτια.Νομίζω έχει 4. Το ρόστερ το ίδιο, με μια προσθήκη και με υπόσχεση για εμπλουτισμό στο άμμεσο μέλλον.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Δηλαδη Ελενη,Αλινα,Ολγα,Κορινα?Καινούριος χώρος στο 2ο οροφο.Aroma Temple στο κουδούνι.Πρόκειται ουσιαστικά για μεταφορά του Θησέως 31, αλλά δεν έχει καμμία σχέση με το παλιό.Πολύ μεγάλο μαγαζί,όλα καινούρια μέσα,πεντακάθαρο και με ντουζιέρες μέσα σε όλα τα δωμάτια.Νομίζω έχει 4. Το ρόστερ το ίδιο, με μια προσθήκη και με υπόσχεση για εμπλουτισμό στο άμμεσο μέλλον.
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η κορινα ειναι πλεον στην ιμβρου....Δηλαδη Ελενη,Αλινα,Ολγα,Κορινα?Καινούριος χώρος στο 2ο οροφο.Aroma Temple στο κουδούνι.Πρόκειται ουσιαστικά για μεταφορά του Θησέως 31, αλλά δεν έχει καμμία σχέση με το παλιό.Πολύ μεγάλο μαγαζί,όλα καινούρια μέσα,πεντακάθαρο και με ντουζιέρες μέσα σε όλα τα δωμάτια.Νομίζω έχει 4. Το ρόστερ το ίδιο, με μια προσθήκη και με υπόσχεση για εμπλουτισμό στο άμμεσο μέλλον.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μεσημεριανη βολτα...λοιπον,το μαγαζι ειναι ανακαινισμενο,με ντουζιερες σε ολα τα δωματια...κοπελες ειχε τρεις,μαζι με την σεριφισα...ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ μεταφορα του θησεως 31...η ξανθια που ανοιγε εκει,ανοιγει και εδω...λεπτη με πονηρο βλεμμα,μετριο βυζι.....η δευτερη ειναι η ολγα,μιλφ,με καλο σωμα για την ηλικια της και πολυ καλο στηθος....2,5-3 γεματο...τουλαχιστον ετσι φανηκε,δεν το επιασα...και τελος αλλη μια,μελαχρινη,πολυ καλο σωμα,μετριο υψος, βυζι κανονικο,πολυ ωραια ποδια....παντως εγω τις επαιρνα τις δυο απο τις τρεις....τιμες οι γνωστες....
χουφτωσ'τη ρε!!! χούφτωσ'τηπολυ καλο στηθος....2,5-3 γεματο...τουλαχιστον ετσι φανηκε, δεν το επιασα...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μωρε...το βλεπω να την ξεκολιαζω....χουφτωσ'τη ρε!!! χούφτωσ'τη
Επισκέπτης
την σερίφισα πάντως όποιος την πάρει πιάστηκε κορόιδο...μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξεπέτα...κλασική ρουμάνα βλάχα που ήρθε από χωριό και νομίζει ότι έπιασε τον παπά απ'τ'αρχίδια...άσε που η τάση της για ξεπέτα είναι εμφανέστατη όχι μόνο από αυτά που κάνει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά ΚΑΙ από αυτά που λέει...γεγονός που φυσικά σε κάνει να κλαις για τα λεφτά σου ακόμα πιο πολύ...
βρήκε όμως τον μάστορά της κάποτε και ακόμα πρέπει να την τσούζει...
Για πε για πε να μαθουμετην σερίφισα πάντως όποιος την πάρει πιάστηκε κορόιδο...μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξεπέτα...κλασική ρουμάνα βλάχα που ήρθε από χωριό και νομίζει ότι έπιασε τον παπά απ'τ'αρχίδια...άσε που η τάση της για ξεπέτα είναι εμφανέστατη όχι μόνο από αυτά που κάνει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά ΚΑΙ από αυτά που λέει...γεγονός που φυσικά σε κάνει να κλαις για τα λεφτά σου ακόμα πιο πολύ...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
για γινε ποιο συγκεκριμενος φιλε μου....την σερίφισα πάντως όποιος την πάρει πιάστηκε κορόιδο...μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξεπέτα...κλασική ρουμάνα βλάχα που ήρθε από χωριό και νομίζει ότι έπιασε τον παπά απ'τ'αρχίδια...άσε που η τάση της για ξεπέτα είναι εμφανέστατη όχι μόνο από αυτά που κάνει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά ΚΑΙ από αυτά που λέει...γεγονός που φυσικά σε κάνει να κλαις για τα λεφτά σου ακόμα πιο πολύ...
Επισκέπτης
λοιπόν...
η συμπεριφορά της είναι απίστευτα ξενέρωτη γιατί απλούστατα ΔΕΝ τιμά τα λεφτά που παίρνει...το μυαλό της είναι στην ξεπέτα και αυτό φαίνεται τόσο από τις πράξεις της εν ώρα συνεδρίας όσο και από αυτά που λέει (αυτό είναι το χειρότερο)...κλασική περίπτωση ρουμάνας βλάχας που ήρθε από κολοχώρι και νομίζει ότι μόνο αυτή έχει μουνί και ότι μας κάνει και χάρη κιόλας...γαμώ τη Ρουμανία σου κολοχωριάτισα...
όσο για το άλλο που γράφω το μόνο που θα πω είναι ότι ο κατσαπλιάς ό,τι και να κάνει θα είναι 1 ζωή κατσαπλιάς και οι κουτοπονηριές θα του γυρνάνε μπούμερανγκ
η συμπεριφορά της είναι απίστευτα ξενέρωτη γιατί απλούστατα ΔΕΝ τιμά τα λεφτά που παίρνει...το μυαλό της είναι στην ξεπέτα και αυτό φαίνεται τόσο από τις πράξεις της εν ώρα συνεδρίας όσο και από αυτά που λέει (αυτό είναι το χειρότερο)...κλασική περίπτωση ρουμάνας βλάχας που ήρθε από κολοχώρι και νομίζει ότι μόνο αυτή έχει μουνί και ότι μας κάνει και χάρη κιόλας...γαμώ τη Ρουμανία σου κολοχωριάτισα...
όσο για το άλλο που γράφω το μόνο που θα πω είναι ότι ο κατσαπλιάς ό,τι και να κάνει θα είναι 1 ζωή κατσαπλιάς και οι κουτοπονηριές θα του γυρνάνε μπούμερανγκ
Καινούριος χώρος στο 2ο οροφο.Aroma Temple στο κουδούνι.Πρόκειται ουσιαστικά για μεταφορά του Θησέως 31, αλλά δεν έχει καμμία σχέση με το παλιό.Πολύ μεγάλο μαγαζί,όλα καινούρια μέσα,πεντακάθαρο και με ντουζιέρες μέσα σε όλα τα δωμάτια.Νομίζω έχει 4. Το ρόστερ το ίδιο, με μια προσθήκη και με υπόσχεση για εμπλουτισμό στο άμμεσο μέλλον.
Γεια σου Σπυρο......
Γεια σου Σπυρο......
Γεια σου κι εσένα Νίκο..... Αν και εμένα δεν με λένε Σπύρο.
λοιπόν...
Μην κολάς αδερφέ. Υπάρχουν άλλες εκεί που τιμούν τα χρήματα που παίρνουν,κατά την γνώμη μου πάντα.Αλίνα, Ολγα, Χριστίνα, είναι καλές επιλογές. Οπως επίσης υπάρχουν και άλλα καταστήματα με έντιμες επιλογές.
Γεια σου κι εσένα Νίκο..... Αν και εμένα δεν με λένε Σπύρο.
Αν και ουτε εμενα με λενε Νικο ....χαχαχαχα
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
alina ;)εχει παρει κανεις την ολγα, ,η την αλινα...?...αξιζει ενας κρας-τεστ?....
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η μελαχρινη με τις ποδαρες δεν ειναι?....alina ;)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Φίλε μου όταν εγω ήτο ξανθια, χυμώδες κορμί, ωραίοιη μελαχρινη με τις ποδαρες δεν ειναι?....
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πριν ποσο καιρο δηλ..?Φίλε μου όταν εγω ήτο ξανθια, χυμώδες κορμί, ωραίοι
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
VIII μήνες πρίνπριν ποσο καιρο δηλ..?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.