Αγαπητε φιλε,
1.για πιο προχωρημενες ηλικιες (γυρω στα 40) θα απευθυνθεις στο Oval (απεναντι απο τον Λευκο Πυργο, διπλα στην ΛΑΦΘ), στο διπλανο του Cardhu Chateu (εδω μπορεις να βρεις τα παντα! απο 18 ως 58), φυσικα στο Tre Marie στην Π.Π. Γερμανου λιγο πανω απο το Πλαισιο, στο παλιο Cardhu ακομα λιγο πιο πανω, ισως στο Kitchen bar στο λιμανι, στο περιφημο Banquet πολυ κοντα στο Cardhu chateu.
(κατα την ταπεινη μου αποψη, οι ηλικιες αυτες ειναι οι καλυτερες για κυνηγι. Θα προχωρησεις γρηγορα, ευκολα, χωρις πολλες δεσμευσεις και πρηξιμο ορχεων.)
2.για μεσαιες ηλικιες, κοντα στα 30, θα προτεινα φυσικα τα δυο Cardhu που ανεφερα παραπανω, αλλα και το saxophono στν παραλιακη, το A Votre Sante στην Μητροπολεως, το Πανθεον στην προξ. Κορομηλα, και τελος ΚΑΙ τις 4 γωνιες της διασταυρωσης Π.Π. Γερμανου και Π. Μελα, δηλαδη τα Local, Destino, Cardhu (το ανεφερα πολλες φορες, γιατι εχω παρει απο εκει αρκετα καλα κομματια. Πλεον, καθε φορα που παω ολο και καποια πρωην συνανταω - αλλα ολο και καποια καινουργια γνωριζω, οχι βεβαια παντα με τελικη επιτυχια).
3. για μικροτερες ηλικιες, φοιτητικες θα λεγαμε, προτεινω το Μικρο στην Ικτινου (πολυ ακριβο, αλλα καταπληκτικα κοκτεηλ), το Coc Au Zen στην Βαλαωριτου, το Haven στην Βενιζελου. Προκειται για μπαρακια με σχετικα ησυχη μουσικη και φιλικη και ζεστη αντιμετωπιση, οπου δεν χορευει κανεις, και μπορεις πιο ευκολα να προσεγγισεις το στοχο σου και να ανοιξεις κουβεντουλα.
4. Τα πολυ καλα και ακριβα μαγαζια τυπου Κλαμπ, οπως το Λιμανι, το Shark, το Vogue, ακομα και το White Bungallow κλπ. δεν ειναι το ειδος μου. Υπερβολικα πολυς κοσμος, οι κοπελες πηγαινουν εκει φτιαγμενες στην πενα για να μας δειξουν το καινουργιο τους τσαντακι Louis Vuitton 2.345 Ευρω, και ΟΧΙ για να φλερταρουν,και το χειροτερο απο ολα, υπαρχουν κατι εκνευριστικοι τυποι στην πορτα που σε ρωτανε "Ποσα ατομα ειστε;" (δεν ξερεις να μετρας ρε παιχτη;) - "Εχετε κανει κρατηση;" (ναι κραταω τα @@ μου) και αλλες τετοιες αηδιες. Εκει θα ηταν ΙΣΩΣ σκοπιμο να παει κανεις ΟΝΤΩΣ με κρατηση (υπολογισε καμια 50αρια ευρω το ατομο) σε κεντρικο τραπεζι, να παραγγειλει και 2-3 πιατα, και να το παιζει ΚΑΠΟΙΟΣ - πολλες κοπελες ετσι θα ψαρωσουν, και θα αγορασουν την μουρη που τους πουλας. Καλο μεν, ΠΟΛΥ ακριβο δε - καλυτερα να τα φυλαξω για το Αρτεμις. Ασε που παει ΟΛΟ τζαμπα, αν τυχει να μην εχεις καλο τραπεζι, η να μην εισαι τυχερος εκεινη τη βραδια.