Νέα

Προτάσεις Διασκέδασης Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε γαμάμε που δε γαμάμε,σπαμάρουμε με ποτά και σουβλάκια και τα άλλα θρεντ.
Καταθέστε λοιπον εδώ τις προτάσεις σας για διασκέδαση στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη.
Μπαράκια,Club,Μπουζουκλερί,Εστιατόρια,κλπ.
Ενδιαφέρουσες σπαμ πληροφορίες όπως αν στα συγκεκριμένα μαγαζιά συχνάζουν ωραία μωρά
ή και βίζιτες θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως  :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για ποιες ηλικιακές ομάδες όμως? Για όσους ενδιαφέρονται να καμακώσουν φοιτήτριες καλές επιλογές είναι τα coral, mast, coralaki, minibar, λιμάνι και goldfish που είναι στην παραλιακή και τιγκάρουν καθημερινά.. Ωστόσο υπάρχουν πολλές απεριποίητες μπουρούχες που δεν είναι ντόπιες και χαλάνε την εικόνα των μαγαζιών (το ντόπιες το λέω διότι η πλειοψηφία τους είναι πάντα σε φουλ περιποίηση).. Ωστόσο δεν παίζεται και πολύ παιχνίδι γιατί υπάρχουν πάρα πολλές μεικτές παρέες με τύπους π έχουν κάνει τη λέξη γκομενοφύλακας επάγγελμα. Από κλαμπάκια για όσους γουστάρουν από άποψη μουνιών καλή επιλογή είναι το vogue εκεί όσες φορές έχω πάει εχω δει καλλίγραμα στυλάτα γκομενάκια με δυνατά μινάκια και τρελά καλσονάκια (για τους λάτρες του είδους  :grin:) και στην τελική ακόμα και τίποτα να μην σ κάτσει δίπλα είναι ο Μύλος  :dancing:

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σωστό σε βρίσκω Βάγκο.  :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Για ποιες ηλικιακές ομάδες όμως? Για όσους ενδιαφέρονται να καμακώσουν φοιτήτριες καλές επιλογές είναι τα coral, mast, coralaki, minibar, λιμάνι και goldfish που είναι στην παραλιακή και τιγκάρουν καθημερινά.. Ωστόσο υπάρχουν πολλές απεριποίητες μπουρούχες που δεν είναι ντόπιες και χαλάνε την εικόνα των μαγαζιών (το ντόπιες το λέω διότι η πλειοψηφία τους είναι πάντα σε φουλ περιποίηση).. Ωστόσο δεν παίζεται και πολύ παιχνίδι γιατί υπάρχουν πάρα πολλές μεικτές παρέες με τύπους π έχουν κάνει τη λέξη γκομενοφύλακας επάγγελμα. Από κλαμπάκια για όσους γουστάρουν από άποψη μουνιών καλή επιλογή είναι το vogue εκεί όσες φορές έχω πάει εχω δει καλλίγραμα στυλάτα γκομενάκια με δυνατά μινάκια και τρελά καλσονάκια (για τους λάτρες του είδους  :grin:) και στην τελική ακόμα και τίποτα να μην σ κάτσει δίπλα είναι ο Μύλος  :dancing:
τα σιχαινομαι ολα....δε τα αντεχω μια αυτα τα μαγαζια.αθλια μουσικη και 18χρονα λατερνες ντυμενα που κωλοχτυπιουνται σαν ηλιθια...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τα σιχαινομαι ολα....δε τα αντεχω μια αυτα τα μαγαζια.αθλια μουσικη και 18χρονα λατερνες ντυμενα που κωλοχτυπιουνται σαν ηλιθια...

Όπως είπα ενδύκνεινται για όσους θέλουν να χτυπήσουν φοιτήτριες.. Οι ηλικίες γυναικών σε καθημερινές είναι 19-25 κυρίως.. Να φανταστώ εσύ είσαι υποστηρίκτρια του άλλου στυλ δηλαδή κουλτουρομάγαζα και έτσι σωστά? Εννοώ πιο χαλαρές φάσεις ροκιές και κρασιά κλπ. Κοίτα όταν λες λατέρνες εννοείς εκκεντρικά ντυμένες? Γιατί αυτό π εσύ εννοείς λατέρνες αν κατάλαβα σωστά, εμείς οι άντρες το γουστάρουμε πως να το κάνουμε δηλαδή σε όλους μας αρέσουν τα ξέκωλα  :grin:

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ενα σωστο μαγαζι πρεπει να εχει 2 πραγματα...καλα ποτα και καλες πουτανες...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
με τύπους π έχουν κάνει τη λέξη γκομενοφύλακας επάγγελμα.

Επιτέλους... βρήκα πως με βρίζουν όλοι στα μαγαζιά... Ευχαριστώ Βάγγο!

Αυτό δεν είναι και αναγκαστικά κακό! Σκέψου... κωλοχτυπιέσαι με το πιπίνι και κάθε τόσο και καλά θες να του πεις στο αυτί του σκας και φιλάκι λαιμό και πέφτει... Τώρα από το ποτό ή το πέσιμο θα σε γελάσω... αλλά πέφτει...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Φαγητό επίσης να πω Μανδραγόρα. Τεράστια κάβα κρασιών, καλό φαί. Εμένα μ' αρέσει... Είναι στο κέντρο Μητροπόλεως με Παύλου Μελά πάνω από τα αθλητικά Γκιουλέκας Sports.

Διαγωνίος απέναντι είναι το μαγαζί που άνοιξε κοντά στον χρόνο μόνο με κρασιά (το όνομα το ξεχνάω συνεχώς!). Κάβα ατελείωτη και χώρος για να απολαύσεις το ποτήρι (ή μπουκάλι) του κρασιού σου εκεί. Classy... Μείον ότι δεν καπνίζεις εντός!

Omilos για βράδυ επίσης καλός, αλλά μετά την ανακαίνιση δεν έχω πάει... δεν ξέρω γιατί!

Θα μου έρθουν κι άλλα στάνταρ!

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αγαπητε φιλε,

1.για πιο προχωρημενες ηλικιες (γυρω στα 40) θα απευθυνθεις στο Oval (απεναντι απο τον Λευκο Πυργο, διπλα στην ΛΑΦΘ), στο διπλανο του Cardhu Chateu (εδω μπορεις να βρεις τα παντα! απο 18 ως 58), φυσικα στο Tre Marie στην Π.Π. Γερμανου λιγο πανω απο το Πλαισιο, στο παλιο Cardhu ακομα λιγο πιο πανω, ισως στο Kitchen bar στο λιμανι, στο περιφημο Banquet πολυ κοντα στο Cardhu chateu.
(κατα την ταπεινη μου αποψη, οι ηλικιες αυτες ειναι οι καλυτερες για κυνηγι. Θα προχωρησεις γρηγορα, ευκολα, χωρις πολλες δεσμευσεις και πρηξιμο ορχεων.)

2.για μεσαιες ηλικιες, κοντα στα 30, θα προτεινα φυσικα τα δυο Cardhu που ανεφερα παραπανω, αλλα και το saxophono στν παραλιακη, το A Votre Sante στην Μητροπολεως, το Πανθεον στην προξ. Κορομηλα, και τελος ΚΑΙ τις 4 γωνιες της διασταυρωσης Π.Π. Γερμανου και Π. Μελα, δηλαδη τα Local, Destino, Cardhu (το ανεφερα πολλες φορες, γιατι εχω παρει απο εκει αρκετα καλα κομματια. Πλεον, καθε φορα που παω ολο και καποια πρωην συνανταω - αλλα ολο και καποια καινουργια γνωριζω, οχι βεβαια παντα με τελικη επιτυχια).

3. για μικροτερες ηλικιες, φοιτητικες θα λεγαμε, προτεινω το Μικρο στην Ικτινου (πολυ ακριβο, αλλα καταπληκτικα κοκτεηλ), το Coc Au Zen στην Βαλαωριτου, το Haven στην Βενιζελου. Προκειται για μπαρακια με σχετικα ησυχη μουσικη και φιλικη και ζεστη αντιμετωπιση, οπου δεν χορευει κανεις, και μπορεις πιο ευκολα να προσεγγισεις το στοχο σου και να ανοιξεις κουβεντουλα.

4. Τα πολυ καλα και ακριβα μαγαζια τυπου Κλαμπ, οπως το Λιμανι, το Shark, το Vogue, ακομα και το White Bungallow κλπ. δεν ειναι το ειδος μου. Υπερβολικα πολυς κοσμος, οι κοπελες πηγαινουν εκει φτιαγμενες στην πενα για να μας δειξουν το καινουργιο τους τσαντακι Louis Vuitton 2.345 Ευρω, και ΟΧΙ για να φλερταρουν,και το χειροτερο απο ολα, υπαρχουν κατι εκνευριστικοι τυποι στην πορτα που σε ρωτανε "Ποσα ατομα ειστε;" (δεν ξερεις να μετρας ρε παιχτη;) - "Εχετε κανει κρατηση;" (ναι κραταω τα @@ μου) και αλλες τετοιες αηδιες. Εκει θα ηταν ΙΣΩΣ σκοπιμο να παει κανεις ΟΝΤΩΣ με κρατηση (υπολογισε καμια 50αρια ευρω το ατομο) σε κεντρικο τραπεζι, να παραγγειλει και 2-3 πιατα, και να το παιζει ΚΑΠΟΙΟΣ - πολλες κοπελες ετσι θα ψαρωσουν, και θα αγορασουν την μουρη που τους πουλας. Καλο μεν, ΠΟΛΥ ακριβο δε - καλυτερα να τα φυλαξω για το Αρτεμις. Ασε που παει ΟΛΟ τζαμπα, αν τυχει να μην εχεις καλο τραπεζι, η να μην εισαι τυχερος εκεινη τη βραδια.

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απόλυτα ΣΩΣΤΟΣ ο stelakis,μπράβο παίχτη good job  :)

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που γυρισα απο το στρατο (8 χρονια τωρα δηλ.) προσπαθω να φλερταρω και να κυνηγαω οσο μπορω περισσοτερο.

Οποιος συναγωνιστης εχει τετοια ενδιαφεροντα, ειναι ευπροσδεκτος παντα, κερναω μπυρα - πρωτα στο Cardhu για ζεσταμα, και μετα μια βολτα για την αναζητηση του καλυτερου πεδιου!

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπράβο παίχτη,είσαι υπόδειγμα νέου αλλά και παλιού μέλους.Πλήρης ενημέρωση για όσα ξέρεις.Με σαφήνεια και ακρίβεια.Εύγε νέε μου.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
stelakis πάμε μαζί... να πάρουμε και τον Χάουζ... αλλά να ξέρω να ντυθώ καλά. Για κυνήγι...

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
stelakis πάμε μαζί... να πάρουμε και τον Χάουζ... αλλά να ξέρω να ντυθώ καλά. Για κυνήγι...
Αμπέχωνα,φυσιογκιοθήκες,δίκανα κι έτσι?Εγώ είμαι casual sic τύπος τα προσέχω αυτά. :grin:

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στέλιο μέσα,και dokimazo,για πιπινομιλφότσαρκα. :)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Όχι μωρέ... τζινάκι, πουκαμισάκι και καλό σακάκι είναι τα ρούχα κυνηγιού μου...

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όχι μωρέ... τζινάκι, πουκαμισάκι και καλό σακάκι είναι τα ρούχα κυνηγιού μου...
Εναλακτικά t-shirt από μέσα ή λεπτό κασμιρένιο πουλόβερ χωρίς πουκάμισο ή φανελάκι που φαίνεται(χωρίς τρίχα για underwear).Mαλακά δερμάτινα ή σουέντ unkle boots και όρμα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ουφ...με μπερδέψατε.

Stories