Νέα

SMS απο Μασατζίδικο Ζωγραφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εσκασε SMS που λεει...

Αισθητικο θεραπευτικο μαζαζ και εξτρα περιποιηση. Διαφορα προγραμματα και τεχνικες.Κόστος επισκεχης απο 25 ευρώ. περιοχη Ζωγράφου. Κατοπιν Ραντευου απο 12 μέχρι 9
τηλ που τελειώνει σε 3130

Πηρα τηλ δουλευουν και Σ/Κ αλλα προγραμματα απο κοντα μου ειπε..ειναι κανεις κοντα για καταδρομική ή ξερει περισσότερα;

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
πως σε βρηκανε??
κατι μας κρυβεις...
για πες

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
πως σε βρηκανε??
κατι μας κρυβεις...
για πες

Ε λογικα...για να σκασε στο πορνοκινιτο  το εσ εμ εσ ολο και σε καποιες ροζ ατζεντες θα βρισκομαι!!!

για οποιον τον θελει 69....3130

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ε λογικα...για να σκασε στο πορνοκινιτο  το εσ εμ εσ ολο και σε καποιες ροζ ατζεντες θα βρισκομαι!!!

για οποιον τον θελει 6975***130
Μην γραφεις τηλ φορα παρτίδα, σβηστο καλυτερα, απαγορευεται απο τους κανονες του φορουμ.
Για όποιον το θέλει έχει και αγγελια στα ΝΕΑ στη γνωστη διευθυνση κάτω στην υπογραφή μου  ;)

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ + Θεραπευτικό μασάζ + έξτρα περιποίηση, τιμές από 25 € και κατ' οίκον   6975-***.130, 6983-***.347.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
τιμες απο 25?  μυριζομαι μπαζα δυστηχως...μακαρι να πεφτω εξω...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
θα προσπαθησω εγω απο εβδομαδα,μιασ κ ειμαι γειτονασ  ;) ;)

frapes

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το συγκεκριμενο ιδρυμα ειναι αυτο που πρσεφερε quattro μασαζ (4 χερια) με 80 ευρω.. παραθετω παλια κριτικη...

"3η επισκεψη στο ιδρυμα ζωγραφου "ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ προσώπου & σώματος. Quattro - μασάζ 80€." μασαζ πολυ καλο με 4 χερια 80, και +20 για φραπε με καλη διαθεση αφου πλεον με γνωριζουν, καλη επιλογη για αυτους που θελουν πραγματικο μασαζ και οχι πασαλειματα. υπονοουμενα για παραπανω, παλι, που δεν πηρα η μαλλον δεν προλαβα  :cum:"

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
λοιπον τη εκανα την καταδρομικη...
ξεκινω με τηλεφωνο...για σασ που μασ βρηκατε κ τα σχετικα.εκλεισα ραντεβου το απογευμα.
λεωφοροσ παπαγου 25 ζωγραφου 1ος οροφοσ.η τιμουλα ρωτω..25+φπα μου λεει :S
με του που μπαινω ηταν 2 ..μια κινεζοταιβαν μερια που αποτι καταλαβα ηταν κ η υπευθηνη,
κ μια αλλη απροσδιοριστου ηλικιασ κ προελευσησ(για 45+ την εκανα)..
πολυ μπλα μπλα..να σασ κοψω την αποδειξη πριν μπηται μεσα μου λεει ..οκ
ονοματεπωνημο????τοοοινκκ..τησ λεω μια μαλακια...ΔΟΥ???ξανα τοοοινκ λεω μια οτι ναναι..
ΑΦΜ????καλα την λεω σιγα μην σου το πω..(ολα αυτα που σασ λεω ειναι πραγματικα ,οποιοσ αμφιβαλει
μια επισκεψη θα τον πεισει..)
μου κοβει την αποδειξη 31€ παρακαλω...για μιση ωρα..περναω μεσα με την απροσδιοριστη ονοματι
τζενη αν θυμαμαι καλα(τοσο καλα  :2funny: :2funny:),...
μπανακι να κανω τησ λεω κατι μου λεγε για βρεγμενη πετσετα :o :o :o :o κ τετοια
βρε να κανω μπανακι τησ λεω..μπαινω στο μπανιο ,πολυ καθαρο οντωσ,αλλα παγωσα κρυο το νερο. :cheesy: :cheesy:
το μασαζοκρεβατο κανονικο ομωσ,εννοω με την τρυπα που μπαινει η μουρη μεσα..
αρχιζει το μασαζ καλουτσικο θαλεγα,αλλα με καρμπον κινησεισ,κ απο την μια πλευρα κ απο την αλλη.
μηχανικεσ τελειωσ λεμε...να γυρισω την ρωτω να τελειωσω κ απο εδω μου λεει..
τελοσ παντοσ γυρναω.τα ιδια ,,εντελωσ μηχανικεσ κινησεισ...τησ λεω κανε λιγο ποιο απαλο μασαζ,ποιο αισθησιακο
τον χαλβατησ αυτη...σε καποια φαση μου λεει τελειωσαμε..μου ειχε ψιλοσηκωθει,τησ λεω θα κανεισ κατι παραπανω,
κ μου απαντα οτι ειναι +25€..οκ τησ λεω...φραπεδακι λοιπον μετριο με το ζορι θαελεγα..τελοσ παντων
σε ολη τη συνεδρεια με επρηξε κ πωσ ειστε,κ αισθανεστε καλα...
τελοσ παντων βγαινω στο σαλονακικαθομαι ξανα μπλαμπλα η κινεζο τετοια κ αν σασ πειραζει να κρατησουμε το
τηλεφωνο για να σασ ξερουμε οταν μασ περνετε τηλεφ κ τετοια..το νουμερο αυτο που πηρα βεβαια ειναι για τετοιεσ δουλειεσ
οποτε τησ λεω οκ...
κ φευγωωωωω.....
τι λειπει απο το παζλ μεχρι τωρα???τι δεν ειπα???ποτε εδωσα τα +25€.....
δεν τα εδωσα ποτέ αφου δεν μου τα ζητησαν...με του που κατεβηκα κατω κ καταλαβαν τι εγινε
αρχισαν τα τηλεφωνα,αλλα μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου...χαχαχα
καλα μου βγηκε λοιπον μασαζακι,φραπεδακι 31€ ...δεν νομιζω να εχει παρει κανεισ φθηνοτερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την επομενη μερα λεω για να δω κ την αποδειξη..
η αποδειξη ειναι απο αστρολογικεσ κ πνευματικεσ υηρεσιεσ στον Πυργο(οχι των αθηνών) με επιπλεον σφραγιδα για ζωγραφου
την εβλεπα κ γελαγα τρελλά....
αυτα...σορρυ αν σασ κουρασα...εγω βεβαια δεν προκειται να ξαναπτησω

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...
ονοματεπωνημο????τοοοινκκ..τησ λεω μια μαλακια...ΔΟΥ???ξανα τοοοινκ λεω μια οτι ναναι..
ΑΦΜ????καλα ...
... κατι μου λεγε για βρεγμενη πετσετα :o :o :o :o κ τετοια
βρε να κανω μπανακι τησ λεω..
...να γυρισω την ρωτω να τελειωσω κ απο εδω μου λεει..
..μου ειχε ψιλοσηκωθει,τησ λεω θα κανεισ κατι παραπανω,
κ μου απαντα οτι ειναι +25€..
... τι λειπει απο το παζλ μεχρι τωρα???τι δεν ειπα???ποτε εδωσα τα +25€.....
... δεν τα εδωσα ποτέ αφου δεν μου τα ζητησαν...με του που κατεβηκα κατω κ καταλαβαν τι εγινε
αρχισαν τα τηλεφωνα,...
... η αποδειξη ειναι απο αστρολογικεσ κ πνευματικεσ υηρεσιεσ στον Πυργο(οχι των αθηνών) με επιπλεον σφραγιδα για ζωγραφου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά έχει κάτι ... κορυφές το κείμενό σου, δεν παίζεται ...!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Η μια ηταν μεγαλη σε ηλικια λες..η αλλη φιλε? ποσο χρονων ηταν? κανει προγραμματακι και αυτη?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
λοιπον τη εκανα την καταδρομικη...

τι λειπει απο το παζλ μεχρι τωρα???τι δεν ειπα???ποτε εδωσα τα +25€.....
δεν τα εδωσα ποτέ αφου δεν μου τα ζητησαν...με του που κατεβηκα κατω κ καταλαβαν τι εγινε
αρχισαν τα τηλεφωνα,αλλα μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου...χαχαχα
καλα μου βγηκε λοιπον μασαζακι,φραπεδακι 31€ ...δεν νομιζω να εχει παρει κανεισ φθηνοτερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την επομενη μερα λεω για να δω κ την αποδειξη..
η αποδειξη ειναι απο αστρολογικεσ κ πνευματικεσ υηρεσιεσ στον Πυργο(οχι των αθηνών) με επιπλεον σφραγιδα για ζωγραφου
αυτα...σορρυ αν σασ κουρασα...εγω βεβαια δεν προκειται να ξαναπτησω
:thumbsup: Εύγε πολύ καλό το review διανθισμένο και με χιούμορ

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΕΥΓΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑ ΣΠΑΕΙ :lheel:
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ :cum:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ΕΥΓΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑ ΣΠΑΕΙ :lheel:
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ :cum:
το κατάστημα το έχει μια κινέζα Leyla..σίγουρα είναι στα δεν. Που και που εμφανίζεται μια θεραπεύτρια δήμητρα 25+ συμπαθητική ελληνίδα για καλό και μόνο μασαζ.χώρος καθαρός, αλλά με θόρυβο από το δρόμο, μέτριο μπάνιο..τίποτε το ιδιαίτερο.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μου ηρθε και μενα το σμσ, 25 ευρω λεει χωρις το φπα ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ, με 30 σου κανει μιση ωρα μονο την πισω πλευρα του σωματος και αλλα 30 αν θεσ μπροστα και αλλα 20 αν θες και στα γεννητικα,  απατεωνες

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Μου ηρθε και μενα το σμσ, 25 ευρω λεει χωρις το φπα ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ, με 30 σου κανει μιση ωρα μονο την πισω πλευρα του σωματος και αλλα 30 αν θεσ μπροστα και αλλα 20 αν θες και στα γεννητικα,  απατεωνες
χαχα και δεν ξεκινάμε τις θεραπείες με το 20ρι το τελευταίο; :2funny: :2funny:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σου λένε και την μοίρα σου στη διάρκεια του μασσάζ? Ουστ μπαζόλες απατεώνισες!!!!!!!!!!!!!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Επειδή είχα περιέργεια, είπα να περάσω να δω τι παίζει. Το είχα δει σε αγγελία, τους είχα πάρει τηλέφωνο και ακουγόταν κάπως υποσχόμενο. Βέβαια, είχα κάνει και τη μελέτη μου στο παρόν thread. Τέλος πάντων...

Μου ανοίγει Ρωσίδα με Ασιατικά χαρακτηριστικά και πολύ καλά Ελληνικά. Αναφέρει τα προγράμματα, τα οποία περιλαμβάνουν μυοχαλαρωτικό μασάζ με 25+ΦΠΑ διάρκειας 40 λεπτών ή  διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά, με κόστος 50 ευρώ και ΦΠΑ. Ανέφερε και κάτι ιστορίες για εναλλακτικές θεραπείες και πακέτα συνδρομής. Ούτε που έδωσα σημασία. Στο τέλος τη ρωτάω αν κάνει η ίδια το μασάζ ή υπάρχουν κι άλλες κοπέλες. Χαμογελάει και μου λέει ότι αυτή το κάνει, αλλά υπάρχουν και άλλοι θεραπευτές, άνδρες και γυναίκες.

Καλά της λέω, μάλλον δεν έχετε αυτό που ψάχνω, την ευχαρίστησα και αποχώρησα για τη Φορμίωνος, όπου και απόλαυσα ωραίες υπηρεσίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom