λοιπον τη εκανα την καταδρομικη...
ξεκινω με τηλεφωνο...για σασ που μασ βρηκατε κ τα σχετικα.εκλεισα ραντεβου το απογευμα.
λεωφοροσ παπαγου 25 ζωγραφου 1ος οροφοσ.η τιμουλα ρωτω..25+φπα μου λεει :S
με του που μπαινω ηταν 2 ..μια κινεζοταιβαν μερια που αποτι καταλαβα ηταν κ η υπευθηνη,
κ μια αλλη απροσδιοριστου ηλικιασ κ προελευσησ(για 45+ την εκανα)..
πολυ μπλα μπλα..να σασ κοψω την αποδειξη πριν μπηται μεσα μου λεει ..οκ
ονοματεπωνημο????τοοοινκκ..τησ λεω μια μαλακια...ΔΟΥ???ξανα τοοοινκ λεω μια οτι ναναι..
ΑΦΜ????καλα την λεω σιγα μην σου το πω..(ολα αυτα που σασ λεω ειναι πραγματικα ,οποιοσ αμφιβαλει
μια επισκεψη θα τον πεισει..)
μου κοβει την αποδειξη 31€ παρακαλω...για μιση ωρα..περναω μεσα με την απροσδιοριστη ονοματι
τζενη αν θυμαμαι καλα(τοσο καλα
),...
μπανακι να κανω τησ λεω κατι μου λεγε για βρεγμενη πετσετα :o :o :o :o κ τετοια
βρε να κανω μπανακι τησ λεω..μπαινω στο μπανιο ,πολυ καθαρο οντωσ,αλλα παγωσα κρυο το νερο.
το μασαζοκρεβατο κανονικο ομωσ,εννοω με την τρυπα που μπαινει η μουρη μεσα..
αρχιζει το μασαζ καλουτσικο θαλεγα,αλλα με καρμπον κινησεισ,κ απο την μια πλευρα κ απο την αλλη.
μηχανικεσ τελειωσ λεμε...να γυρισω την ρωτω να τελειωσω κ απο εδω μου λεει..
τελοσ παντοσ γυρναω.τα ιδια ,,εντελωσ μηχανικεσ κινησεισ...τησ λεω κανε λιγο ποιο απαλο μασαζ,ποιο αισθησιακο
τον χαλβατησ αυτη...σε καποια φαση μου λεει τελειωσαμε..μου ειχε ψιλοσηκωθει,τησ λεω θα κανεισ κατι παραπανω,
κ μου απαντα οτι ειναι +25€..οκ τησ λεω...φραπεδακι λοιπον μετριο με το ζορι θαελεγα..τελοσ παντων
σε ολη τη συνεδρεια με επρηξε κ πωσ ειστε,κ αισθανεστε καλα...
τελοσ παντων βγαινω στο σαλονακικαθομαι ξανα μπλαμπλα η κινεζο τετοια κ αν σασ πειραζει να κρατησουμε το
τηλεφωνο για να σασ ξερουμε οταν μασ περνετε τηλεφ κ τετοια..το νουμερο αυτο που πηρα βεβαια ειναι για τετοιεσ δουλειεσ
οποτε τησ λεω οκ...
κ φευγωωωωω.....
τι λειπει απο το παζλ μεχρι τωρα???τι δεν ειπα???ποτε εδωσα τα +25€.....
δεν τα εδωσα ποτέ αφου δεν μου τα ζητησαν...με του που κατεβηκα κατω κ καταλαβαν τι εγινε
αρχισαν τα τηλεφωνα,αλλα μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου...χαχαχα
καλα μου βγηκε λοιπον μασαζακι,φραπεδακι 31€ ...δεν νομιζω να εχει παρει κανεισ φθηνοτερα
την επομενη μερα λεω για να δω κ την αποδειξη..
η αποδειξη ειναι απο αστρολογικεσ κ πνευματικεσ υηρεσιεσ στον Πυργο(οχι των αθηνών) με επιπλεον σφραγιδα για ζωγραφου
την εβλεπα κ γελαγα τρελλά....
αυτα...σορρυ αν σασ κουρασα...εγω βεβαια δεν προκειται να ξαναπτησω