Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά , κάνοντας ένα σοβαρό ποστ μετά από καιρό.
Καταρχάς ο καθένας μπορεί να λέει την παπάτζα του εδώ μέσα.Δηλαδή και εγώ.Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πιστέψει αυτά που λέω.Κουβέντα κάνουμε.Μπορεί να είμαι ένας χοντροβυζαράς τύπος.
Είμαι 20+ χρονών , Αθηναίος (κάτοικος Φυλής) και μεσαίας προς καλής οικονομικής κατάστασης , δεν μένουμε στο δρόμο αλλά ούτε και έχουμε βίλες.Αλλα παιδιά η οικογένεια μου δεν έχει να σπουδάζουν , άρα δεν έχουμε και τα τρελά έξοδα πέρα από τα τετριμένα.
Αν σπούδαζα στην επαρχεία , δούλευα δε δούλευα θα ήθελα 800-1000 ευρώ μεσ'το νερό.Ετσι?
Ούτε τα μισά λοιπόν δε χρειάζεται να παίρνουμε από τους γονείς μας (όσοι είμαστε στην ίδια μοίρα) , και έχουμε κάνει και αρπαχτές δουλειές μερικοί.Ετσι , δε χρειάζεται να είσαι ο γιος του Ωνάση για να είσαι φοιτητής και στουντιάκιας.
Αυτό για τα λεφτά.Πάμε στο θέμα γκόμενες τώρα.
Μιλώντας για μένα και το bourdelo-team μου που κάνουμε μπουρδελότσαρκες-στουντιότσαρκες από τέλη δημοτικού , είμαστε όλοι εμφανίσημοι , με καλό γυναικείο κύκλο για τια καυλάντες , γκόμενες έχουμε οι περισσότεροι , και τα χαϊλίκια μας στα κλαμπ κάνουμε και στο Γκάζι τα καφεδάκια μας τα πίνουμε με συμφοιτήτριες , και όλα αυτά που λέτε. ΑΛΛΑ !
Ποια γκόμενα μπορεί να συγκριθεί με το συναίσθημα του τακουνιού που έρχεται και την ταναπού που ανοίγει το χερούλι της πόρτας στο στουντιάκι?
Τι ποιο ωραίο από το να δίνεις τσιμπούκι σε μαύρη πάνω στα σκαλιά στη Σωκράτους , να χύνεις στην καπότα , να σκάνε μπάτσοι και εσύ να τρέχεις με το καυλί στα χέρια και μετά το ίδιο βράδυ να γαμάς άπλυτος την γκόμενα σου?
Τι ποιο ωραίο από το να πας τη γκόμενα σπίτι της μετά τη σχολή και καπάκια να πας Μετάξι για να γαμήσεις τη 10ευρη?
Γιατί δηλαδή και εμείς να μην χαρούμε τον αγοραίο έρωτα?Επειδή είμαστε νέοι?Επειδή είμαστε φοιτητές ?
Δεν έχουμε δικαίωμα στη μυρωδιά του ιδρώτα της πουτάνας στην Ιάσωνος?Δε μπορούμε να χαρούμε την κατρουλίλα όταν στρίβεις από Φυλής στη Φωκαίας?Δεν μπορούμε να αναβιώνουμε τις σκηνές από τα κυνηγητά του σκύλου του σκουφάτου πούστη τσάτσου στην Διδύμου κάτω από την Αχαρνών όταν είμασταν παιδιά ακόμα?
Το μπουρδελοσπόρ είναι οικουμενικό.Οταν περιμένω να βγει η πουτάνα από το δωμάτιο στο άρρωστο σαλόνι της ακολασίας , με ενώνει ο ίδιος δεσμός εμένα τον φοιτητή , με τον αδελφό Πακιστανό επιβήτορ , με τον κοστουμάτο επιχειρηματία με το μπέβερλυ και με τα παιδιά από την παρέα κάγκουρων που ήρθαν από την Καρδίτσα 5ήμερη και ψάχνουν να ανακουφίσουν τον ανδρισμό τους μετά από τη χυλόπιτα που φάγανε για να γαμήσουν στο ξενοδοχείο που μένουν στην Πλατεία Καραϊσκάκη από την συμαθήτρια τους που ήρθε στην Αθήνα για να βγάλει φωτογραφίες με τον Τσαλίκη στο μπουζουκτζίδικο που θα πάνε και θα έχουν τραπέζι στον εξώστη.