Νέα

Πιάτσα στην Γλυφάδα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα squeazy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Αδέρφια καλησπέρα, μου μεταφέρθηκε ότι στην Ανω Γλυφάδα στα μέσα της Λεοφώρου Γούναρη κάνει πιάτσα νεαρά αγνώστων στοιχείων.
Γνωρίζει κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ή γενικά για την περιοχή της Γλυφάδας??????
Αναμένω πληροφορίες!!! :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.649
Πόντοι
456
Μηπως ειναι καμια κοπελα που απλα τελειωνει απο τη δουλεια της εκει κοντα και περιμενει κανενα λεωφορειο? Εχω την εντυπωση οτι πολλοι εδω μεσα καθε γυναικα που περιμενει στο δρομο την παρνανε για πουτανα.Ενα φαινομενο πιατσο-επιδημιας.
Μα καλα ειναι δυνατον να κανει πιαστσα στη Γουναρη? Αν ηθελε να κανει πιατσα θα κατεβαινε λιγο πιο κατω στη Βουλιαγμενης,λιγη στοιχειωδη λογικη παιδια.

OP
OP
S

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Αρχηγέ δεν μίλησα για κοπελά σε στάση αλλά για κοπέλα με μίνι φούστα που στάματαγε αυτοκίνητα σε κάθετη οδό της Γούναρη.
Επίσης κράτησα από την αρχή επιφυλάξεις καθώς η πληροφορία μου μεταφέρθηκε και δεν την είδα με τα μάτια μου,για αυτό άλλωστε άνοιξα το θέμα με ?????????????? ούτως ώστε αν ισχύει και γνωρίζει κάποιος κάτι να το αξιολογήσουμε......άρα εσύ μάλλον βγάζεις εύκολα συμπεράσματα!!!!

wizard1984

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.μενω αρκετα κοντα στην γουναρη εδω κ 16 χρονια...δεν εχω δει τιποτα περιεργο..

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.649
Πόντοι
456
Μηπως ειναι καμια κοπελα

ετσι ξεκινησα το μηνυμα,αρα δεν εχω βγαλει κανενα συμπερασμα.Απλα εδω λεγονται πολλα τα οποια εχουν πιοπολυ σχεση με τη φαντασια καποιων παρα με την πραγματικοτητα.Εσυ λοιπον σαν λογικος τι θεωρεις πιο πιθανο? Να κανει πιατσα εκει ή οχι? Δεν ειναι καπως ασχετο το μερος για πιατσα? Ειναι κατοικημενη περιοχη και με κοσμο που σαφως θα αντιδρουσε ασχημα αν εβλεπε κατι τετοιο.

OP
OP
S

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
ετσι ξεκινησα το μηνυμα,αρα δεν εχω βγαλει κανενα συμπερασμα.Απλα εδω λεγονται πολλα τα οποια εχουν πιοπολυ σχεση με τη φαντασια καποιων παρα με την πραγματικοτητα.Εσυ λοιπον σαν λογικος τι θεωρεις πιο πιθανο? Να κανει πιατσα εκει ή οχι? Δεν ειναι καπως ασχετο το μερος για πιατσα? Ειναι κατοικημενη περιοχη και με κοσμο που σαφως θα αντιδρουσε ασχημα αν εβλεπε κατι τετοιο.

Σου υπενθυμίζω ότι δεν το θεωρώ δεδομένο απλά το θέτω ως ερώτημα. όσο αφορά το θέμα της κατοικημένης περιοχής δεν βλέπω την διαφορά σε σχέση με τα στενά άνωθεν της Ποσειδώνος στο Αλιμο όπου είναι χρόνια τώρα πιάτσα.
Συμπερασματικά δεν θα βγάλουμε άκρη με την αντιπαράθεση, το θέμα είναι αν και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο και κάποιος το γνωρίζει (γιατί εμείς απλά εικάζουμε πράγματα) ας ενημερώσει.......

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Σου υπενθυμίζω ότι δεν το θεωρώ δεδομένο απλά το θέτω ως ερώτημα. όσο αφορά το θέμα της κατοικημένης περιοχής δεν βλέπω την διαφορά σε σχέση με τα στενά άνωθεν της Ποσειδώνος στο Αλιμο όπου είναι χρόνια τώρα πιάτσα.
Συμπερασματικά δεν θα βγάλουμε άκρη με την αντιπαράθεση, το θέμα είναι αν και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο και κάποιος το γνωρίζει (γιατί εμείς απλά εικάζουμε πράγματα) ας ενημερώσει.......
πρεπει να καταλαβεις οτι αρκρτοι απο εδω εκφραζουν τη φαντασια τους και οχι την πραγματικοτητα.ζουνε αποκλειστικα σε εναν κοσμο εικονικης πραγματικοτητας οπως και σε αλλα σαιτ

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Mα για να σταματαει αυτοκινητα παυει να ειναι ''απλη τυχαια κοπελα''.
Αναμενουμε και βλεπουμε.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.880
Πόντοι
2.456
δεν ισχυει μενει κολλητος μου εκει στον μεσο της Γουναρη κοντα στην Εθνικη..

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
εγω λεω να κατεβουμε μια γλυφαδα να δουμε τη κορασιδα
αμα ειναι μουφα τραβαμε μια μπιφτεκουπολη

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
nickpie2008 και γω το ιδιο θα ελεγα

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εχω φιλο απο τα νοτια προαστια ,που μου εχει πει οτι παιζει πιατσα στον Αλημο,δεν θυμαμαι που ακριβως.30 ευρω στο αυτοκινητο.Μαλιστα με προκαλεσε να παμε μια φορα μαζι να πηδηξω μια ξανθια που πηδαει

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
pistolero μαθε
οποτε με 50 ευρω και ταρατσα τη κανουμε και πηδαμε κιολας

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
μαγεσ χλομο να παιζει κατι τετοιο.... πιατσα κανουν οπου εχει κοντα ξενοδοχειο... και το κοντινοτερο ειναι κατω απο βουλιαγμενησ... επομενοσ πιο φυσικο ειναι να εκανε σε καπιο παραδρομο τησ βουλιαγμενησ ή σε καθετο.. .

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.880
Πόντοι
2.456
η πιο κοντινη ηταν βουλιαγμενης 6 0 παλια

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
τελικα τι εγινε με το πορνιδιο εχουμε κανα νεο;

Tigamisou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
επιβεβαιώνω για πορνίδιο μάλλον ευρύτερης Βαλκανικής καταγωγής κυκλοφορούσε ένα καιρό στη γούναρη και σήκωνε το χέρι της όπου έβλεπε άντρα. είχα σταματήσει να δω τι παίζει μίλησα λίγο δεν έβγαλα άκρη. μάλλον κατέβαινε σε πελάτη κοντά και έψαχνε να βρεί κάποια άλλη "κούρσα" καπάκι. Την είχα δει 3-4 φορές τώρα έχει να φανεί καιρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom