Νέα

Πληροφοριες για τα παρανομα studio εντος της πολης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brujack
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Αυτα που γνωριζω ειναι τα εξης
1. στην Μποτσαρη με την Ντανιελα
2.στο Θειαγενειο με τις 2 κοπελες
3.στην Τσιμισκη με το τραβελι που κανει αυταρχικα αλλα δεν λεει
4.ενα στην παρασκευοπουλου με μια που εγραφε στον αγγελιοφορο οτι ειναι 28 και ηταν 108
Ενημερωστε με αν υπαρχουν αλλα που δεν γνωριζω.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.133
Πόντοι
6.835
Αυτο στο θεαγενειο με βολευει ειναι και κοντα στο σπιτι μου πως θα μπορουμε να μαθουμε περισσοτερες λεπτομεριες γι αυτες τις 2 κοπελες εμφανιση προγραμμα τιμες. Επικοινωνια? Ετσι που γραφεις ειναι σαν να ειναι ολα γνωστα, που πρεπει να ψαξω δωσε μια κατευθυνση.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
36
Αυτο στο θεαγενειο με βολευει ειναι και κοντα στο σπιτι μου πως θα μπορουμε να μαθουμε περισσοτερες λεπτομεριες γι αυτες τις 2 κοπελες εμφανιση προγραμμα τιμες. Επικοινωνια? Ετσι που γραφεις ειναι σαν να ειναι ολα γνωστα, που πρεπει να ψαξω δωσε μια κατευθυνση.

Eπισης ενα σε καποιο στενο κοντα στην Αρχαιολογικου μουσειου: Μια θιτσα που δεν λεει
Επισης: Ενα ισογειο σε  καθετο στενο της Καυτατζογλου: Χοντρουλα....Δεν λεει

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Eπεισης ενα στην φυλης με μια μαυρη νταρντανα που εχει για τσατσο εναν κινεζο και φυσικα δεν λεει .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλακα εχει το παρον θρεντ .....
Ο ενας ποσταρει παρανομα στουντιο και ο αλλος ζηταει πληροφοριες .....  :uglystupid: :idiot: :headbang:

OP
OP
B

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
στο θειαγενειο εχει κλεισει μαλλον.Ελεχτε μια αγγελια στον αγγελιοφορο με το ονομα Λιζα εκει θα βρειται ντουετακι με 100 ευροπουλα

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Nα προσθεσω κι εγω ενα: Βασ.Ολγας με Μαρτιου γωνια. Ρουμανα. Δεν εχω παει εγω, φιλος μου παλιοτερα.

Επισκέπτης
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί θέλουν τα παράνομα...ποιος ο λόγος να πας σε παράνομο και να ρισκάρεις ακόμα και την υγεία σου όταν υπάρχουν νόμιμα και κοπέλες με χαρτιά που κάνουν κάθε 15 εξετάσεις....

Δεν διερωτάται κανείς γιατί αυτές είναι παράνομες και κινδυνεύουν ακόμη και με σύλληψη... όταν μπορούν (αν μπορούν) να είναι νόμιμες  :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί θέλουν τα παράνομα...ποιος ο λόγος να πας σε παράνομο και να ρισκάρεις ακόμα και την υγεία σου όταν υπάρχουν νόμιμα και κοπέλες με χαρτιά που κάνουν κάθε 15 εξετάσεις....

Δεν διερωτάται κανείς γιατί αυτές είναι παράνομες και κινδυνεύουν ακόμη και με σύλληψη... όταν μπορούν (αν μπορούν) να είναι νόμιμες  :think:

εσύ δεν έχεις ανάγκη!

αφού όπως είδαμε και στο άλλο θρεντ,έχεις 100 γκόμενες σε όλη την Ελλάδα!!!

Επισκέπτης
Ναι ρε μάγκα και ακόμα και την μεγαλύτερη ανάγκη να έχεις γιατί να πας σε παράνομο δεν το καταλαβαίνω.... :think:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
προσωπικη μου αποψη ειναι οτι στα παρανομα προσπαθουν και δινουν παραπανω οι εργαζομενες ενω στα κανονικα η νοοτροπια ειναι  αστον θα ρθει αλλος.

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχει και μια κασσανδρου σε εννα ημιυπογειο.. παλια ηταν καμαρα αυτη

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
θα μ ενδιεφερε γιατι σα παντρεμενος δε γουσταρω τις μπουρδελοτσαρκες!!!!φανταζεσαι αν πεσεις σε ακνα γνωστο απο τη δουλεια , κανα ανηψιο , γιο η φιλο του γιου????

θα εκτιμουσα αν καποιος ξερει περι τετοιων ιδρυματων ας ποσταρει!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θα μ ενδιεφερε γιατι σα παντρεμενος δε γουσταρω τις μπουρδελοτσαρκες!!!!φανταζεσαι αν πεσεις σε ακνα γνωστο απο τη δουλεια , κανα ανηψιο , γιο η φιλο του γιου????

θα εκτιμουσα αν καποιος ξερει περι τετοιων ιδρυματων ας ποσταρει!!!
:piss: :piss: :piss: :piss:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αυτα που γνωριζω ειναι τα εξης
1. στην Μποτσαρη με την Ντανιελα
2.στο Θειαγενειο με τις 2 κοπελες
3.στην Τσιμισκη με το τραβελι που κανει αυταρχικα αλλα δεν λεει
4.ενα στην παρασκευοπουλου με μια που εγραφε στον αγγελιοφορο οτι ειναι 28 και ηταν 108
Ενημερωστε με αν υπαρχουν αλλα που δεν γνωριζω.
τυπε του ηθων εισαι;

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
προσθετω κι ενα σπιτι μαρνης και στουρναρη με δυο μεσα...  (επι της μαρνης..) και οχι δεν μιλαω για μασαζ...  (μετριο)

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μπα, υπαρχουν και τετοια στην Θεσσαλονικη; Παραξενευομαι γιατι οι περιοικοι θα τις ειχαν παρει με τις πετρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom