Και ξεκιναμε απο την Κωλετηηηηη...
1η Μουφα...Θετικη για Αφροδιτη
Όνομα: george196
Αξίωμα: Νέος
Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 18/06/09, 01:01
Τελευταία σύνδεση: 18/06/09, 01:01
Ειχε και μια 2η αλλα την σβησανε οι μοντ αφου ηταν καραμουφα...πολυ ψεμα..!! Αυτη για την Σαρα που ανεφερε ο gl Ποιο πανω...
σπο τον...
Όνομα: vourvou. (ηταν κλωνος του vourvou οχι ο αληθινος, απλα αυτος χρησημοποιησε μια τελεια στο τελος)
Αξίωμα: Νέος
Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 31/07/09, 20:08
Τελευταία σύνδεση: 03/08/09, 17:05
και ελεγε...πολυ ψεμα λεμε.!!
Γράφτηκε από τον vourvou. - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σάρα)
Συνολική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
Επισκέφτηκα τον εν λόγω χώρο επειδή είχα ακούσει γεια την Σάρα και είπα να την δοκιμάζω. στην είσοδο έβγαινε ένας ηλικιωμένος γεμάτος στα αίματα και αμέσως ενδιαφέρθηκα αλλά με πρόλαβε η υπηρεσία και μου λέει ότι γλίστρησε.... Μπαίνω μέσα και περιμένω μόνος μου στο σαλόνι. μία μυρουδιά μπόχας μου βουλώνει την μύτη. αφού άκουσα την υπηρεσία να μου λέει τα προγράμματα, εμφανίζετε η Σάρα. τι να πω... αλλά περίμενα.... ένας στήθος κρεμαστό και ένα πρόσωπο πολύ γερασμένο κάτι τελείως διαφορετικό από ότι είχα ακούσει! συμβαίνει να μην μετράει εμφανισιακά η κοπέλα, αλλά στης υπηρεσίες της να είναι τελεία και γεια αυτό αποφάσισα να την δοκιμάζω .δίνω τα διόδια 40ευρώ και μπαίνω. εκτός από ένα -γεια- δεν άκουσα τίποτα άλλο. αρχίζει να μου βάλει άμεσος το προφυλακτικό και να ξεκινά την πίπα .πονούσα πολύ και της το λέω, αφού δεν ένιωθα αυτό γεια το οποίο ήρθα. τις το ξανάλεω και μου απαντά ότι- κάτσε καλά μην πάθεις ότι έπαθε ο προηγούμενος.- εκεί κοκάλωσα και αυτό που σκέφτηκα ήταν να τελειώνω και να φηγό χωρείς γυρισμό. άκρος αντί επαγγελματικό και επικίνδυνο η υπηρεσίες που προσφέρουν. έφυγα χωρείς να χύνω παρόλο που προσπάθησε να με φτιάξη λήγω αφού της ζήτησα να μου βάλει λίγο το δάκτυλο μπας και χύσω , αλλά ματαία. έφυγα χωρείς να χύσω και πολύ θυμωμένος με όσα είδα
Αυτος ειναι ο γνωστος ΓΕΙΑ που λεγαμε, αν διαβασετε τις κριτικες που τις σημειωνω με ενα ΓΕΙΑ ο ανωρθογραφος κλωνως δεν ξερει να γραφει το για και το γραφει γεια.!!!