Επισκέπτης
Απο κωλο να δεις !!! :o :o :oπαντως μπαμπινο απο φωτογραφιες σκιζει τωρα που την ειδα
ρε μηπως δεν εβλεπες καλα την αλλη φορα?
παιρνε και τα γυαλια μαζι να τις βλεπεις καλυτερα![]()

Αχ Παναγια μου χρονιαρες μερες !!

Απο κωλο να δεις !!! :o :o :oπαντως μπαμπινο απο φωτογραφιες σκιζει τωρα που την ειδα
ρε μηπως δεν εβλεπες καλα την αλλη φορα?
παιρνε και τα γυαλια μαζι να τις βλεπεις καλυτερα![]()
MORO MU ESI AGAPIMU :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αν κρινω απο την φωτο σιγουρα θα της αρεσεις !!![]()
YASU HRONYA POLA!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μωρό μου εσύ . Καλημέρα . :-* :-* :-*
Χρόνια Πολλά και σε εσένα και στην σωματάρα σου .YASU HRONYA POLA!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν το δίνει αλλά είναι δικό της . ;) ;) ;)το κωλαρακι στο avatar ειναι το δικο της? το δινει?
EWHARISTO :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Χρονια πολλα καλη χρονια να εχεις κουκλα μουEWHARISTO :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
EWHARISTO MORO MU :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλι χρονια πιτσιλιαρα μου αλισα!ευχομαι το νεο πορνοετος να σου φερει ιγεια ευτιχια και πανο απο ολα δινατα και τρανταχτα πιτσιλισματα!![]()
![]()
παρακαλο τσαχπινογαργαλιαρα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*EWHARISTO MORO MU :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*