Karina25
Call-Girl
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2017
- Like
- 0
Hello boys. My name is Karina. I'm 25 years old,1.70,55kg. My programme is 1h -100 cim, owo, cob, kissing with tongue, Sex in different positions, extra ball.
Λετε να ειναι η karina athina;;;Hello boys. My name is Karina. I'm 25 years old,1.70,55kg. My programme is 1h -100 cim, owo, cob, kissing with tongue, Sex in different positions, extra ball.
Hello boys. My name is Karina. I'm 25 years old,1.70,55kg. My programme is 1h -100 cim, owo, cob, kissing with tongue, Sex in different positions, extra ball.
Πολλεs Karina παρουσιαστικαν σημερα...Hello boys. My name is Karina. I'm 25 years old,1.70,55kg. My programme is 1h -100 cim, owo, cob, kissing with tongue, Sex in different positions, extra ball.
οχι,δεν ειναι.νεο,φρεσκο,μου ακουστηκε,απο ρουσια μου ειπε,ελληνικα γιοκ,μονο αγγλικα.ενω καταλαβαινω,δεν μπορω να σπικαρω και το παρατησα.Λετε να ειναι η karina athina;;;
πια αλλη παρουσιαστηκε,πειτε και σε εμενα ρε.Πολλεs Karina παρουσιαστικαν σημερα...![]()
![]()
![]()
κοιτα στο νημα για τα νεα θηλυκα μελη στο siteπια αλλη παρουσιαστηκε,πειτε και σε εμενα ρε.
Ηallo Karina, Alexandros will be with us to welcome you in a little, please be patientHello boys. My name is Karina. I'm 25 years old,1.70,55kg. My programme is 1h -100 cim, owo, cob, kissing with tongue, Sex in different positions, extra ball.
ολα τα λες εσυsto πμ δεν μπορει να απαντησει ;) μπορει ομως να χειριζεται τους παραμετρους του φορουμ που την δειχνουν οτι ειναι off![]()
![]()
![]()
τι να κανω φιλαρακι καινουργιος νταβαντζακος μας βρηκε που το παιζη και εξυπνακιαςολα τα λες εσυ![]()
βαζει ματαφραση βρετι να κανω φιλαρακι καινουργιος νταβαντζακος μας βρηκε που το παιζη και εξυπνακιας![]()
μιλαει αγγλικα αλλα καταλαβαινη το φορουμ που ειναι γραμμενο στα ελληνικα
![]()
![]()
ημαρτον ρε
![]()
ρε σοβαρεψουβαζει ματαφραση βρε![]()
![]()
![]()
μολις βγηκα απο το σερβιςρε σοβαρεψου![]()
μου φαινεται θα σε στειλω στο γνωστο το μαγαζι
![]()
![]()
![]()
I can not respond to pm.
sto πμ δεν μπορει να απαντησει ;) μπορει ομως να χειριζεται τους παραμετρους του φορουμ που την δειχνουν οτι ειναι off![]()
![]()
![]()