Δεν κάνει πρωκτικό
τι προγραμμα κανει; αξιζει η επισκεψη; ειναι παντως γυναικαρα στις φοτος
Δεν τα παίρνει στο στόμα ούτε στο πρόσωπο
Δεν κάνει πρωκτικό
τι προγραμμα κανει; αξιζει η επισκεψη; ειναι παντως γυναικαρα στις φοτος
γνωστήΠαιδιά καλημέρα. Ξέρει κανείς εάν αξίζει?
![]()
Ευχάριστες στιγμές 6943686585 Αθήνα - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Σε περιμένω στο διακριτικό μου χώρο για αισθησιακό σεξ πού δεν θα ξεχάσεις Πάρε τηλέφωνο 6943686585 για ραντεβούwww.kalosex.com
Τα αξίζει όμως? Είναι καλή εμφανισιακά? Καλή στο κρεβάτι ή κομοδίνο?γνωστή
χωρο στον σταθμό αττικής
50 φραγκα χωρις κωλο
γνωστή
χωρο στον σταθμό αττικής
50 φραγκα χωρη
η ωρα η μια φοραγνωστή
χωρο στον σταθμό αττικής
50 φραγκα χωρις κωλο
Είναι η φίλη της Νάντιας από Αχαρνών. Έχει δικό της χώρο στο κέντρο. Δύο βόλια στο πενηνταρικο, χωρίς κώλο. Αν έχεις δοκιμάσει τη Νάντια, εμφανισιακά είναι λίγο καλυτερη. Ηλικία 55++. Καλή πίπα, λίγο υποτονική στο γαμησι. Δεν θα τα κλάψεις αν σου αρέσουν αυτές οι ηλικίες, δεν είναι όμως και κάτι super.Τα αξίζει όμως? Είναι καλή εμφανισιακά? Καλή στο κρεβάτι ή κομοδίνο?
Που είναι αυτή;;Καλημέρα. Εκτ'ος απο Ιουλία που έχει ήδη αναφερθεί, υπάρχει κάτι άλλο στον Πειραιά;
Τα περνει στο στομα ?Είναι η φίλη της Νάντιας από Αχαρνών. Έχει δικό της χώρο στο κέντρο. Δύο βόλια στο πενηνταρικο, χωρίς κώλο. Αν έχεις δοκιμάσει τη Νάντια, εμφανισιακά είναι λίγο καλυτερη. Ηλικία 55++. Καλή πίπα, λίγο υποτονική στο γαμησι. Δεν θα τα κλάψεις αν σου αρέσουν αυτές οι ηλικίες, δεν είναι όμως και κάτι super.
Οχι δεν τα παιρνει τα παει στο λαιμο και προς το στηθοςΤα περνει στο στομα ?
Απαντάει σε μηνύματα στο viber;γνωστή
χωρο στον σταθμό αττικής
50 φραγκα χωρις κωλο
Οκ ευχαριστωΟχι δεν τα παιρνει τα παει στο λαιμο και προς το στηθος
![]()
Ελάτε στο χώρο μου Σεπόλια
Είναι μία γλυκιά γυναίκα με πάρα πολύ Καύλα και φωτιά Θα σου κάνω ένα χαλαρωτικό μας και ότι φαντασία έχεις,6989301858kanesex.com
για αυτην εχετε καποια πληροφορια;
μια χαρα ωραια μιλαω...δεν ειπα κατι κακο....11 χρονια μελος ειναι...αν δεν βλεπει η τα θελει ετοιμα τοτε ειναι ασχετος....να μην πω τιποτα αλλο...
Με ασέβεια μιλάει και μάλιστα κατά εξακολούθηση!αν καποιος ψαχνει χαμενους δεινοσαυρους να παει στο αναλογο νημα για τα χαμενα cg..εχει δικιο ο φιλος απο πανω!λιγο ξεστραβωμα δε βλαπτει που μερικοι οτι θυμαστε χαιρεστε!!
κ εδω μεσα επαναφερουν νηματα νεκρα χρονια κ απαντανε μετα απο πολυ καιρο στο ασχετο..ξεστραβωθητε λιγο,δε βλαπτει
Στην ουσία, η αγγελία ανανεώνεται σε τακτικά διαστήματα στο kalosex.
Επειδή έχω κάτι δουλειές εκεί κοντά, με την πρώτη ευκαιρία, θα επιδιώξω συνάντηση.
ειναι παλια![]()
Έλα στο χώρο μου για να σου κάνω όνειρο Αθήνα - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Είμαι μία Γλυκιά μου κοπέλα 27 ετών 52 kg με πάρα πολύ πάθος έλα να σου κάνω ένα χαλαρωτικό μασάζ με πάθος με φιλιά θα σ...www.kalosex.com
Πήρα τηλέφωνο η κυρία ζητά πενήντα μια φορά και αν θες δεύτερη +20Είναι η φίλη της Νάντιας από Αχαρνών. Έχει δικό της χώρο στο κέντρο. Δύο βόλια στο πενηνταρικο, χωρίς κώλο. Αν έχεις δοκιμάσει τη Νάντια, εμφανισιακά είναι λίγο καλυτερη. Ηλικία 55++. Καλή πίπα, λίγο υποτονική στο γαμησι. Δεν θα τα κλάψεις αν σου αρέσουν αυτές οι ηλικίες, δεν είναι όμως και κάτι super.
Που είναι αυτή;;
Πάρε μία γεύση.Τα αξίζει όμως? Είναι καλή εμφανισιακά? Καλή στο κρεβάτι ή κομοδίνο?