Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heavywash

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
19
Like
2.151
Πόντοι
2.471
IMG_20250302_140343.jpg

:grin::grin::grin::grin:
Δωμάτιαρα :O

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.591
Πόντοι
206

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
606
Πόντοι
81
Πέρασμα σήμερα, διαθέσιμες μόνο 2 κοπέλες. Ενημερώθηκα για αυξήσεις. Δεν πέρασα. Δεν θεωρώ οτι οι αυξήσεις αντικατοπτρίζουν και την ποιότητα των υπηρεσιών. 80 ευρώ θυμάμαι ήταν κάποτε το 45λεπτο παντού αλλά πέρναγες και έπαιρνες κοπέλα με κλειστά τα μάτια χωρίς να έχεις στο μυαλό σου μη φάς φόλα. Μου είπε η κ. Σοφία πως αυξήσεις θα γίνουν σε όλα τα μαγαζιά. Εγώ μέχρι να γίνουν θα πηγαίνω σε αυτά που κρατούν τις τιμές στα 60.
Σωστός
Ξεκίνησα πωσειδωνος 67 όταν εκεί στεγαζόταν το diamond spa το σημερινό εθναρχου μακαριου Δαφνητιμη τότε μασαζ με 80€ +20€πιπα +20€ σεξ...έτσι πηγαινε
Εποχές που δεν μπορούσες ποια να πρώτο διαλέξεις...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
42
Like
30.509
Πόντοι
11.096

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.836
Πόντοι
5.916
Πέρασμα πριν καμοια ώρα απ το εν λόγο πρώην ανάκτορο της Λ.Συγγρου παρούσες 4 κοπέλες είδα τις 3ις ....
Πέτυχα Ρίτα που παραμένει σεξυ το λεπτό μινιόν μιλφ περίμενε πελάτη που την ειχε κλησει για 45λεπτο και λογικά την είχε στήσει ..... είδα μια μέτρια μιλφ ελληνδα νομίζω είπε η σεριφισαα .... και πέτυχα και την Σερβα εκφυλη μιλφαρα Βανέσσα που έμπαινε σε δωμάτιο για μισαωρο program ♥️
Τελικά και μαρούλι υπάρχει και πιστοί γκαυλιαρηδες που αψηφισαν το κρύο και την μετριότητα που υπάρχει πλέον στα λαδομαγαζα , ρισπεκτ στους επιδοξους μυστες και στα νεα ρεμολι .....
η Βανέσσα είναι αλβανή φίλος.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
10.097
Πόντοι
2.456
Μετά από 1 μηνα σιωπής..
Έχουμε τίποτα καινούργιο;
:confused::confused::confused:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.821
Πόντοι
41.813
Έχει τίποτα καλό για σφίξιμο ? :coffee:
δεν ξερω μαν.
ακουγονται κανα δυο ονοματα -την μια την παινευουν περισσοτερο- αλλα δεν τις ειδα ιδιοις ομμασι για να εχω αποψη.
τελευταια φορα που πηγα,η μια απο τις δυο ελειπε κι η αλλη ( η παινεμενη) ηταν απασχολημενη με συναγωνιστη που πιθανον ειναι μουγκος.
δεν γραφει κανεις εδω πλεον πληροφοριες.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
42
Like
30.509
Πόντοι
11.096
δεν ξερω μαν.
ακουγονται κανα δυο ονοματα -την μια την παινευουν περισσοτερο- αλλα δεν τις ειδα ιδιοις ομμασι για να εχω αποψη.
τελευταια φορα που πηγα,η μια απο τις δυο ελειπε κι η αλλη ( η παινεμενη) ηταν απασχολημενη με συναγωνιστη που πιθανον ειναι μουγκος.
Εμ έτσι είναι αυτά.... όταν έγραφες εσύ καί με πλήρες φωτογραφικό υλικό δεν άρεσε σέ ορισμένους για συγκεκριμένους λόγους, αλλά ή φωτογραφίες όμως με τό λογότυπο άρεσαν.

Με πμ πλέον όι πληροφορίες δίδονται καί για εδώ στο 23 καί άλλου.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
10.097
Πόντοι
2.456
δεν ξερω μαν.
Βανέσσα εννοείς;
Με γριφούς μιλάς γέροντα..
Δώσε ονόματα..

Τελευταία τροποποίηση:

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.283
Πόντοι
206

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.821
Πόντοι
41.813
Βανέσσα εννοείς;
Με γριφούς μιλάς γέροντα..
Δώσε ονόματα..
Δεν έχω δοκιμάσει.
Μόλις δοκιμάσω θα ενημερωθούν όσοι πρέπει με πμ.
Δημόσια θα γράψω πολύ αργότερα.
Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι παρτακηδες είναι πλέον εδώ.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
42
Like
30.509
Πόντοι
11.096
Δεν έχω δοκιμάσει.
Μόλις δοκιμάσω θα ενημερωθούν όσοι πρέπει με πμ.
Δημόσια θα γράψω πολύ αργότερα.
Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι παρτακηδες είναι πλέον εδώ.
Καί μετά θά μας κυνηγάει ό pilofori μόλις πάρουμε μεζέ :grin::grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.821
Πόντοι
41.813

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.758
Πόντοι
2.836
Το ρόστερ του μαγαζιού μεγαλώνει μετά το μεσημέρι αργά απο το οτι καταλαβα .

Την τελευταία φορά που πέρασα καθημερινή μέσα εβδομάδας γύρω στις 1 μμ είχε μόνο 2 κοπελες!

Αργότερα θα έρχονταν κ άλλες 3 ειπαν. Η κυρία Σοφία δεν ήταν στην υποδοχή. Οι 2 κοπέλες έκαναν όλες τις δουλειές δωμάτια τηλέφωνα υποδοχή. Οι άλλες 3 ποτε θα έφταναν? Πότε θα δούλευαν? Πότε θα τελειώναν την δουλειά? Αφού κλείνει στις 9... άγνωστο!!
Μου θύμισε ερασιτεχνική επιχείρηση 3ης διαλογής στην χειρότερη εκείνη την ημέρα.

Στην υποδοχή ήταν μια Ουκρανη Γιούλια κ η Ρίτα σε πρόγραμμα την οποία ήθελα να τσεκάρω. Μετά από μισή ώρα ξαναπήγα πάλι κ βγήκε η Ρίτα κ πέρασα μαζί της.
Δεν λειτουργούσε έτσι αυτό το κατάστημα παλαιότερα.....

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
127
Like
20.615
Πόντοι
27.686
Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη παρακμή.
Φαντάζομαι και στο πελατολόγιο υπάρχει μεγάλη αραίωση .
Αν κρίνω και από τον εαυτό μου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
31.948
Πόντοι
9.846
Το ρόστερ του μαγαζιού μεγαλώνει μετά το μεσημέρι αργά απο το οτι καταλαβα .

Την τελευταία φορά που πέρασα καθημερινή μέσα εβδομάδας γύρω στις 1 μμ είχε μόνο 2 κοπελες!

Αργότερα θα έρχονταν κ άλλες 3 ειπαν. Η κυρία Σοφία δεν ήταν στην υποδοχή. Οι 2 κοπέλες έκαναν όλες τις δουλειές δωμάτια τηλέφωνα υποδοχή. Οι άλλες 3 ποτε θα έφταναν? Πότε θα δούλευαν? Πότε θα τελειώναν την δουλειά? Αφού κλείνει στις 9... άγνωστο!!
Μου θύμισε ερασιτεχνική επιχείρηση 3ης διαλογής στην χειρότερη εκείνη την ημέρα.

Στην υποδοχή ήταν μια Ουκρανη Γιούλια κ η Ρίτα σε πρόγραμμα την οποία ήθελα να τσεκάρω. Μετά από μισή ώρα ξαναπήγα πάλι κ βγήκε η Ρίτα κ πέρασα μαζί της.
Δεν λειτουργούσε έτσι αυτό το κατάστημα παλαιότερα.....
Αδερφε Άρχοντα μπορεί να πήρε καμία άδεια η κυρα-Σοφια. Κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτή να πάρει μια άδεια αφού δουλεύει κάθε μέρα 7 11ωρα την εβδομάδα. Χωρίς ρεπό! Ή μπορεί να είναι άρρωστη ή να πετάχτηκε κάπου. Μην εγείρεις προβληματισμους μη μεταθέσουν το Βουνό ή καμία σαν το Βουνό στο Λαγουμιτζή και μετά θα κλαιμε όλοι παρέα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom