Heavywash
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 2.471
Σε αυτό με πήγε και μένα η Ρίτα πριν λίγες βδομάδες.
ΣωστόςΠέρασμα σήμερα, διαθέσιμες μόνο 2 κοπέλες. Ενημερώθηκα για αυξήσεις. Δεν πέρασα. Δεν θεωρώ οτι οι αυξήσεις αντικατοπτρίζουν και την ποιότητα των υπηρεσιών. 80 ευρώ θυμάμαι ήταν κάποτε το 45λεπτο παντού αλλά πέρναγες και έπαιρνες κοπέλα με κλειστά τα μάτια χωρίς να έχεις στο μυαλό σου μη φάς φόλα. Μου είπε η κ. Σοφία πως αυξήσεις θα γίνουν σε όλα τα μαγαζιά. Εγώ μέχρι να γίνουν θα πηγαίνω σε αυτά που κρατούν τις τιμές στα 60.
Περιποιημένο καθαρό, τά άλλα δωμάτια στους επάνω ορόφους έχουν ίδιο στυλ αλλά είναι ποίο μεγάλα.Δωμάτιαρα![]()
η Βανέσσα είναι αλβανή φίλος.Πέρασμα πριν καμοια ώρα απ το εν λόγο πρώην ανάκτορο της Λ.Συγγρου παρούσες 4 κοπέλες είδα τις 3ις ....
Πέτυχα Ρίτα που παραμένει σεξυ το λεπτό μινιόν μιλφ περίμενε πελάτη που την ειχε κλησει για 45λεπτο και λογικά την είχε στήσει ..... είδα μια μέτρια μιλφ ελληνδα νομίζω είπε η σεριφισαα .... και πέτυχα και την Σερβα εκφυλη μιλφαρα Βανέσσα που έμπαινε σε δωμάτιο για μισαωρο program
Τελικά και μαρούλι υπάρχει και πιστοί γκαυλιαρηδες που αψηφισαν το κρύο και την μετριότητα που υπάρχει πλέον στα λαδομαγαζα , ρισπεκτ στους επιδοξους μυστες και στα νεα ρεμολι .....
Έχει τίποτα καλό για σφίξιμο ?
δεν ξερω μαν.Έχει τίποτα καλό για σφίξιμο ?![]()
Εμ έτσι είναι αυτά.... όταν έγραφες εσύ καί με πλήρες φωτογραφικό υλικό δεν άρεσε σέ ορισμένους για συγκεκριμένους λόγους, αλλά ή φωτογραφίες όμως με τό λογότυπο άρεσαν.δεν ξερω μαν.
ακουγονται κανα δυο ονοματα -την μια την παινευουν περισσοτερο- αλλα δεν τις ειδα ιδιοις ομμασι για να εχω αποψη.
τελευταια φορα που πηγα,η μια απο τις δυο ελειπε κι η αλλη ( η παινεμενη) ηταν απασχολημενη με συναγωνιστη που πιθανον ειναι μουγκος.
δεν γραφει κανεις εδω πλεον πληροφοριες.
Βανέσσα εννοείς;δεν ξερω μαν.
ακουγονται κανα δυο ονοματα -την μια την παινευουν περισσοτερο- αλλα δεν τις ειδα ιδιοις ομμασι για να εχω αποψη.
τελευταια φορα που πηγα,η μια απο τις δυο ελειπε κι η αλλη ( η παινεμενη) ηταν απασχολημενη με συναγωνιστη που πιθανον ειναι μουγκος.
δεν γραφει κανεις εδω πλεον πληροφοριες.
Οι πιο χοντρεςΔεν κάνουν όλες στο Diamond, 1-2 κοπέλες το παρέχουν
Σωστά!Οι πιο χοντρες
Προφανώς. Αλλιώς δεν θα τις πάρει κάποιος.Οι πιο χοντρες
Δεν έχω δοκιμάσει.Βανέσσα εννοείς;
Με γριφούς μιλάς γέροντα..
Δώσε ονόματα..
Καί μετά θά μας κυνηγάει ό pilofori μόλις πάρουμε μεζέΔεν έχω δοκιμάσει.
Μόλις δοκιμάσω θα ενημερωθούν όσοι πρέπει με πμ.
Δημόσια θα γράψω πολύ αργότερα.
Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι παρτακηδες είναι πλέον εδώ.
Δεν γαμαω εγώ το κορίτσι του φίλου μου έτσι αυθαίρετα.Καί μετά θά μας κυνηγάει ό pilofori μόλις πάρουμε μεζέ![]()
Αδερφε Άρχοντα μπορεί να πήρε καμία άδεια η κυρα-Σοφια. Κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτή να πάρει μια άδεια αφού δουλεύει κάθε μέρα 7 11ωρα την εβδομάδα. Χωρίς ρεπό! Ή μπορεί να είναι άρρωστη ή να πετάχτηκε κάπου. Μην εγείρεις προβληματισμους μη μεταθέσουν το Βουνό ή καμία σαν το Βουνό στο Λαγουμιτζή και μετά θα κλαιμε όλοι παρέα....Το ρόστερ του μαγαζιού μεγαλώνει μετά το μεσημέρι αργά απο το οτι καταλαβα .
Την τελευταία φορά που πέρασα καθημερινή μέσα εβδομάδας γύρω στις 1 μμ είχε μόνο 2 κοπελες!
Αργότερα θα έρχονταν κ άλλες 3 ειπαν. Η κυρία Σοφία δεν ήταν στην υποδοχή. Οι 2 κοπέλες έκαναν όλες τις δουλειές δωμάτια τηλέφωνα υποδοχή. Οι άλλες 3 ποτε θα έφταναν? Πότε θα δούλευαν? Πότε θα τελειώναν την δουλειά? Αφού κλείνει στις 9... άγνωστο!!
Μου θύμισε ερασιτεχνική επιχείρηση 3ης διαλογής στην χειρότερη εκείνη την ημέρα.
Στην υποδοχή ήταν μια Ουκρανη Γιούλια κ η Ρίτα σε πρόγραμμα την οποία ήθελα να τσεκάρω. Μετά από μισή ώρα ξαναπήγα πάλι κ βγήκε η Ρίτα κ πέρασα μαζί της.
Δεν λειτουργούσε έτσι αυτό το κατάστημα παλαιότερα.....