Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ρε μαγκες με σας τους 2 τι παιζει με το υψος? ο ενας ειναι 1.80 και ο αλλος 1.68...
το εχω μαθει πλεον καλυτερακαι απο τη προπεδεια
Ποσο αλλο ρε σκυλε?1.68 ειναι
20 χ 2 λεπτά, ούτε μια ώρα δεν πηδάει
οντως για αντρα 1.80 ειναι το ιδανικο πιστευω...απο κει και περα ολα ειναι σχετικα????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι κοντός.
1,80 το ιδανικό![]()
Που το ξερεις εσυ ρε κοντουλη με εχεις δει η εχεις ρωτησει ιεροδουλη που εχω παει?20 χ 2 λεπτά, ούτε μια ώρα δεν πηδάει
Και 1.80 λιγο ειναι 1.85 με 1.90 ειναι ιδανικο υψος για αντρα.πχ 1.90 δε θα ηθελα να ημουν...1.80 ναι
Ρε μην μου κωλοτριβεσαι δεν σε πηδαω το ειπαμε αυτο.Κατα βάθος αγαπιόμαστε
Προτιμω ποιοτητα παρα ποσοτητα.Στην δουλειά και στο γαμήσι ο Ζανούλης δεν κοιτάει ρολόι.
Τον νοιάζει μόνο η ποιότητα.
Ναι 1.90 και πανω χαλαει1.85 μεχρι εκει...απο 1.90 και πανω χανεις σε στυλ
Δεν υπαρχει λογικη στην πολιτικη σκηνη της ελλαδας, καμια προβλεψη δεν μπορει να γινει.το σχεδιο του ειναι να παει 50-50 συριζα νδ
Καινούρια μπίζνα? Έξυπνο. Θα τους πουλάς ένα από τα αμάξια σου και όταν θα χαλάει, θα έρχονται σε σένα για να τους προμηθεύεις με ανταλλακτικά για να το επισκευάσουν.Οχι ακομα,ειναι δυσκολη φαση τα ανταλλακτικα και θελει πολυ ψαξιμο.
Αρχικα σκεφτομαι να ασχοληθω με ανταλλακτικα συγκεκριμενης μαρκας και μοντελων.
Ακομα στο ψαξιμο ειμαι.
Ρε μαλάκα, ακόμη και τα ελληνικά με google translate τα γράφεις;Ρε μην μου κωλοτριβεσαι δεν σε πηδαω το ειπαμε αυτο.
Και αν υποθεσω οτι εισαι γκομενα με βρεγμενο μουνι σε κοβω καθε μερα εδω μεσα
Μέγιστης πολιτικής σημασίας η τοποθέτηση κελτελτίδη
θα γινει τζερτζερλες κατω απο το αυλακιΜέγιστης πολιτικής σημασίας η τοποθέτηση κελτελτίδη
Σίγουρα δε θα μπορέσει να κοιμηθεί ο πρέσβης των ΗΠΑ.
Ποιος θα κάνει τζέρτζελο και γιατί; Ποιον εκπροσωπούν οι παραστρατιωτικοί του συριζα; Και που είναι ρε γαμώτο οι παρατρατιωτικοί της άλλης ομάδας; Μονο αν εμφανιστούν και οι μεν και οι δε θα γίνει τζέρτζελο.θα γινει τζερτζερλες κατω απο το αυλακι
Άρα, το μπουκέτο στη μάπα που προτείνει ο ave και ανέβασε σχετικό βίντεο είναι ΟΚ να ψηφίζει τσίριζα.Υποστηριζω το σωστο,εξαλλου ο αβε θα ψηφισει συριζα οποτε ατοπο το επιχειρημα σου.