Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 5 10
FKK/Sauna Club 8770
Γενική Εντύπωση

8.0
Σημερινή επίσκεψη στον ναό της Ζυρίχης μετά Covid εποχής. Κόστος εισόδου στα 95 φράγκα. Η κοπέλα στο ταμείο αρκετά αγενής, ενοχλήθηκε που ζήτησα να μου εξηγήσει το πως λειτουργεί το σύστημα. Παραλαβή ρόμπας, πετσέτας και παντόφλας και αμέσως ντουζάκι. Λίγο σπα στην συνέχεια, λειτουργούσε μόνο η σάουνα και το τζακούζι. Πισίνα δεν είχε και το steam spa ήταν κλειστό.

Στην συνέχεια άραγμα στο μπαρ μέχρι που με πλησιάζει κατά την γνώμη μου το τοπ κομμάτι του μαγαζιού εν ονόματι Elena. Μοντελέ και γυμνασμένο σώμα, πλαστικό στήθος, Ιταλο-αλβανίδα. Το 90% Ρουμάνες στο μαγαζί. Μετά από λίγη κουβεντούλα και ύπαρξη χημείας, συμφωνήσαμε για 30 λεπτά στα 140 φράγκα όπου είναι το σπέσιαλ πρόγραμμα με φιλιά και ακά BJ. Υπάρχει επίσης το απλό στα 90 φράγκα αλλά απ ότι είδα πολύ δύσκολα θα το δεχτεί κάποια καθώς επίσης εάν το δεχτεί θα σου κάνει αγγαρεία την όλη φάση με αποτέλεσμα να ξενερώσεις.

Σαν εμπειρία πολύ GFE το Ελενάκι, σε όλα δεκτική εκτός από άγγιγμα μαλλιών και δαχτυλάκι στην πίσω τρυπούλα. Στα υπόλοιπα ναι σε όλα. Να τονίσω πολύ σημαντικό, ότι τα κορίτσια χρονομετρούνται από την ρεσεψιόν και είναι υποχρεωμένες να κάτσουν με τον πελάτη 30 λεπτά. Ακόμα και αν τελειώσεις γρήγορα δηλαδή, μπορεί να σου κάνει μασάζ για παράδειγμα. Πράγμα που στην Γερμανία δεν ισχύει.

Από φαγητό πολύ μέτρια τα πράγματα. Πρωινό δεν είχε καν. Έφτασα στις 12μμ και είχε μόνο πάστα ή χοιρινό με πατάτες σαν επιλογές και μια σούπα. Αν ήθελες κάτι άλλο ήταν έξτρα Αν ήθελες να κεράσεις ποτό, κόστιζε 25 φράγκα, ενώ η moet σαμπάνια ήταν στα 150 το μπουκάλι.

Δεύτερος γύρος δεν υπήρξε καθώς δεν ερχόντουσαν ιδιαίτερα να σου μιλήσουν παρά καπνίζανε μεταξύ τους και κάναν πηγαδάκια. Προφανώς και δεν έκατσα να τις κυνηγήσω και εγώ.

Κάτι τελευταίο, σαν χώρος είναι αρκετά μεγάλος και άνετος. Μια παρατήρηση μόνο είναι ότι δεν έχει άνετους χώρους για να ξαπλώσεις όπως για παράδειγμα στο Paradise στην Στουττγάρδη όπου είχε κρεμαστές κούνιες κρεβάτια κλπ. Αυτά από μένα για σήμερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2022
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Τιμή Εισόδου
95
Η τιμή περιλαμβάνει
Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Όχι πολύ καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι
Ήταν άνετα;
Ναι

Χώρος/Εγκαταστάσεις

Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Μέτριο
Τα ποτά ήταν
Καλά

Shows/Events

Τα Shows/Events ήταν
Μέτρια

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Μέτρια
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Σύνηθες κόστος γαμησιού
140

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
235
Σύνολο γαμησιών;
1
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
6
Θα ξαναπηγαίνατε;
Ίσως
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, GALLAS, Le Blanc και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2022
Απο Σεπτεμβριο θα κανω και εγω επιδρομη στην Ζυριχη παλι,δεν ειχα δοκιμασει FKK βεβαια αλλα μασατζιδικα,αξιζει μαι δοκιμη
14 Μαρτίου, 2022
Le Blanc, γνωρίζεις κάποιο καλό μασατζίδικο Ζυρίχη? Δεν έχω εικόνα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2