Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 47 10
FKK/Sauna Club
79594
Γενική Εντύπωση
10.0
Προσκυνησα και εγω στο ΝΑΟ του Ερωτα και της Ακολασιας!!Οποιος Αντρας δεν εχει παει..Οπωςδηποτε πρεπει να κλεισει Εισητηρια και να παει!!Οποιος Μπουρδελιαρης θελει να λεγεται ετσι και Σεβεται τον Εαυτο του και τα Παντελονια που φοραει πρεπει Παει..Γενικα ολοι πρεπει να Πηγαινουμε ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑμερα Δευτερα πηγα απο τις 3 το μεσημερι και εφυγα στις 1 το βραδυ.Η Χειροτερη ητανε Μουναραα!!Ολες οι Φυλες του κοσμου ηταν μαζεμενες,πανω απο 80 Γυναικες,πηρα 2 την Πορνοσταρ Τζενα μια ξανθια Μιλφ Γερμανιδα γυρω στα 40+ ανοιχτοχρωμη με Κορμαρα και Βυζι Πετρα 7 νουμερο μου ειπε Συμφωνησαμε στα 60 με Ακαποτη Πιπα και γλειψιμο απο μενα Παντου και 69!!Τηρηθηκαν ολα και πεσαν και ρομαντικα Γλωσσοφιλα και μονο δαχτυλο δεν με Αφησε.Στη συνεχεια Σαουνες καφεδες Αβερτα πισινα και λιγο γυμναστηριο για 2 γυρο.Πηρα την Σαμανθα μια Βουλγαρα πολυ γυμνασμενη με πολλα Τατουαζ βυζι 3πλαστικο αλλα πολυ καλη δουλεια και γυαλια σοφιστικε.Συμφωνια ιδια με πριν με πιο πολλα γλωσσοφιλα και πιο καλη πιπα.Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και απο τις 2,απο τις Γκομενες που Χορτασε το ματι μου και ειδα και δυο Γαμησια και μια πιπα στον Κινηματογραφο κατω με την τσοντα οπου ενας παππους πιπωνε μια μαυρη και τις εβαζε δαχτυλο και ενας στον μπροστα καναπε Γαμουσε μια Τσχα μουναρα που με κολλησε λιγο πριν και εγω παρακολουθουσα Καυλωμενος!! καθως και μια Πιπα στον μεσαιο οροφο στον αλλο κινηματογραφο με τα κρεββατια.Περασα Υπεροχα θα Ξαναπαω Συντομα!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία Επίσκεψης
Δεκεμβρίου 05, 2016
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Είσοδος
Η τιμή περιλαμβάνει
Φαγητό
Υγιεινή/καθαριότητα
Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός
Δωμάτια
Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι
Φαγητό/Ποτά
Το φαγητό ήταν
Καλό
Κοπέλες
Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Συχνή (κάθε φορά έχει και διαφορετικές)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Τζενα,Σαμανθα
Γιατί την/τις προτείνετε;
Kορμαρες,Τουμπανιαρες,Καθαρες και πολυ Καλες Υπηρεσιες σαν Γκομενες σου!!
Γιατί να την/τις αποφύγει κάποιος;
Μια Αυστραλεζα με υφος και Τουπε πολυ Δηθεν και αμα τις ελεγες πως δεν θελεις Στραβομουτσουνιαζε και παραμιλουσε
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
60
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
110
Ανακεφαλαιώνοντας...
Συνολικό κόστος επίσκεψης
200
Σύνολο γαμησιών;
2
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
10 Ωρες
Διαγραμμένο μέλος 86473
Σχόλια