Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 5 10
FKK/Sauna Club 8760
Γενική Εντύπωση

9.0
4η φορά στον ΝΑΟ του σεξ! Το μέρος απλά δεν υπάρχει! Δείτε την κριτική μου από 30-9-2015 για περισσότερα, δεν έχει αλλάξει κάτι στο χώρο από τότε, απλά πλέον υπάρχει και φαγητό στην τιμή της εισόδου (όχι πολλά πράγματα, αλλά ποιοτικά). Έκανα κανά μισάωρο να αποφασίσω τι θα γαμήσω, γιατί γινόταν μουνοθύελλα! Τόσες πολλές μουνάρες (25-30, και ήταν νωρίς ακόμα, πιο αργά μαζεύει παραπάνω) μαζεμένες σε ένα μέρος δεν τις βρίσκεις εύκολα, και ΟΛΕΣ εντελώς γυμνές, οπότε βλέπεις τι παίρνεις, εμφανισιακά. Όσο σουλάτσαρα μου την έπεφταν όλες, αλλά ευγενικά έλεγα θα το σκεφτώ... Είχα πάθε αμόκ. Το πλάνο μου ήταν να κάνω δύο μισάωρα, από 140CHF το ένα...

Κάποια στιγμή μπαίνω στο τσοντοσινεμά που έχει μέσα, και βλέπω έναν παίκτη να τον τσιμπουκώνει μια μουνάρα. Μετά από λίγο ξαναπερνάω, και έπεφτε τρελό γαμήσι. Χμμμ... Καλή ιδέα σκέφτηκα. Εμφανίζεται ένα πολύ ωραίο μουνάκι, με πολύ ωραία βυζιά, Ρουμάνα, και μου την πέφτει. Εδώ και τώρα, της λέω. Όχι μου λέει, δεν θέλω, πάμε σε δωμάτιο (η χρέωση είναι η ίδια όπου και να γαμήσεις). Την έδιωξα, αλλά πλέον ήξερα τι ήθελα: να γαμήσω στο σινεμά μέσα, να με παίρνουν μάτι οι παίκτες και τα μουνιά που σουλατσάριζαν. Σε λίγο σκάνε μύτη 2 Ρουμάνες, πολύ ωραία μουνιά και οι 2, η μια ψηλή, κορμάρα, με μικρά βυζιά, η άλλη πιο κοντή με φτιαγμένες βυζάρες. Με αρχίζουν "είμαστε καυλωμένες" και μαλακίες, πάρε μας και τις 2, κλπ.

Δεν γαμιέται, σκέφτομαι, αντί να ρίξω δύο γύρους των 30', θα ρίξω έναν αλλά σούπερ. "Στο σινεμά" τους λέω, "πάμε" μου λένε... Πάμε πίσω πίσω, που έχει ένα πράγμα σαν κρεβάτι, απλώνουν πετσέτες, και αρχίζει ο αγώνας. Κόλαση. Τι διπλοτσίμπουκα, γλυψίματα, έχασα την μπάλα. Γαμήσια τρλλά! Και όλα αυτά, με διάφορους να μπαίνουν και να χαζεύουν, και τον άλλο τον τύπο παραδίπλα να βλεπόμαστε, να γαμάει την δικιά του. Γούσταρα τρελά τη φάση! Στο τέλος τις έβαλα καθιστές μπροστά μου, και έχυσα ένα λίτρο σπέρμα πάνω στα βυζιά τους (CIM / CIF είναι έξτρα, και δεν είχα άλλο budget!).

Από τα κορυφαία γαμήσια της καριέρας μου!

Γενικά, ο χώρος πολύ καλός, πεντακάθαρος, τεράστιος, και η γκάμα ατελείωτη. Εάν βρεθείτε στη Ζυρίχη, είναι must για κάθε παίκτη!

Καλά γαμήσια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2016
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι

Shows/Events

Τα Shows/Events ήταν
Μέτρια

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Συχνή (κάθε φορά έχει και διαφορετικές)
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Σύνηθες κόστος γαμησιού
140CHF / 30'

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
400CHF
Σύνολο γαμησιών;
1
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
2h
Athens
Τιμημένος
79
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koursaros66, airfather, deportivistas21 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2016
Μπορείς να αναφερθείς λίγο στην πρόσβαση??
Λες εύκολη, αλλά στο χάρτη φαίνεται κάπως μακριά.
10 Οκτωβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλησπέρα! Από το αεροδρόμιο σε 20 λεπτά το πολύ, με 30 CHF με Uber. Για ταξί δεν ξέρω πόσο, τα αποφεύγω. Πάντως το μέρος το ξέρουν και οι πέτρες! Όλοι οι οδηγοί που έχω πάρει το γνωρίζουν.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2