Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 4 10
FKK/Sauna Club 7346
Γενική Εντύπωση

6.0
Πήγα Βαυαρία για δουλειά και περνώντας στην Autobahn έξω από το Augsburg πέφτω σε STAU (μποτιλιάρισμα) του θανατά! Ακίνητοι λέμε! Την πουτσίσαμε λέω μέσα μου και ψάχνω εναλλακτικές. Λέω, δεν βγαίνεις στην πρώτη έξοδο να αναζητήσεις κάτι καλό μέχρι να αρχίσει να τσουλάει ο δρόμος; Ω ναι. δίπλα στην επόμενη έξοδο το FKK COLOSSEUM! Κούτσα - κούτσα φτάνω εκεί. Μπαίνω στο μαγαζί, μου λέει το πτηνό της εισόδου έχουμε εκπτώσεις σήμερα(!) κι από 60 θα πληρώσεις 45 για είσοδο. Πληρώνω και μπαίνω για τα γνωστά: Ρούχα στο ντουλαπάκι, πετσέτα, παντοφλίτσες και μπανάκι. Μπαίνω στο σαλόνι και βλέπω ένα μεγάλο χώρο με ρωμαϊκού τύπου διακόσμηση (ανάκλιντρα, αγάλματα κλπ.). Η πισίνα ήταν απλά ένα υδρομασάζ για 2-3 άτομα, όπου έπαιζαν κάποιοι πού και πού. Έξω είχε κήπο, όπου κάθονταν κάτι παππούδια, αλλά εγώ δεν βγήκα με 23 βαθμούς να κάνω ηλιοθεραπεία με μια πετσετούλα μπρρρ... Μείον ότι δεν δίνουν μπουρνούζι. Μέσα τώρα ήταν 7-8 πελάτες το πολύ και 10-12 κοπέλες (λόγω Τρίτης;;). Η έκπληξη: Ένας από τους πελάτες ήταν πάνω από 75, με μπαστούνι, ίσα - ίσα που περπατούσε! Ωραίο μέρος για να αφήσει τα κόκκαλά του ομολογώ. Η πραγματική έννοια της ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ! Προσκύνημα Μακάρι να μπορούμε κι εμείς να είμαστε σε τέτοια μαγαζιά στην ηλικία του. Το επίπεδο των κοριτσιών καλό, μοντελέ οι περισσότερες, αδύνατες ψηλές. Προέλευση Ρουμανία ΦΥΣΙΚΑ! Οι πιο πολλές κοπέλες στη Γερμανία από κει είναι. Το τσοντοσινεμά χαλασμένο (αγαπημένος χώρος για προκαταρκτικά). Τα δωμάτια σε άλλο όροφο, ανεβαίνεις με σιδερένια κυκλική σκάλα, που χρησιμεύει και σαν πασαρέλλα, όπως λέει κι ο αποκάτω φίλος. Ήπια μια φάντα, όρμησα σε μια Ρομούνα με φαρδύ κώλο όπως μ' αρέσει και βουρ στο ψητό. By the way, οι κοπέλες δεν ορμούν όπως σε άλλα fkk, αλλά περιμένουν κίνηση του πελάτη, περίεργη πολιτική του μαγαζιού ομολογώ. Χμμμ; Το κορίτσι ευγενικό, ψηλό και γεροδεμένο, κάθισε μαζί μου 30 λεπτά όπως είχαμε συμφωνήσει και περάσαμε απλά καλά, δεν έβαλε δηλαδή φωτιά στα στρώματα. Το τέλος ήρθε στη γνωστή στάση "Καμμένος", όπως λέει κάποιος φίλος εδώ, Ναι! στα 4 δηλαδή. Αφού ηρέμησα από την κόπωση του μποτιλιαρίσματος, είπα να ξεκινήσω. Τζίφος, ήταν ακόμα χειρότερη η κατάσταση: Μόναχο - Trier περίπου 8 ώρες! Έδωσα πέος, "έφαγα" πέος (μεταφορικά εννοώ...) Κεφάλι σε τοίχο! .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2016
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;