Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 3 10
FKK/Sauna Club
24581
Γενική Εντύπωση
6.0
Γενικά η κατάσταση που περιέγραφε ο φίλος συναγωνιστής απ´ο το 2010 ειναι πάνω κάτω η ίδια .. Το μαγαζί μετα από τόσα χρονια ´εχει την φθορά του, κάτι που θεωρείται λογικό .. Το κόστος της συνεδρίας ειναι στάνταρ στα 70€, ενώ με 50€ παρέχεται κ private dancing (χωρίς σεξουαλική επαφή ..) το μαγαζί πλημμυρίζεται από Ρουμάνες (σχεδόν σε ποσοστό 80% με βάση αυταπάτες που μου είπαν οι κοπέλες εκεί...) υπάρχουν διάφορες ηλικίες κοριτσιών απο 20+ μ´εχρι 35 .. Το ζητούμενο ειναι οτι στην Πράγα τα πάντα παίζουν με αποστείρωση ( απαγορεύεται το ελεύθερο στοματικό ακόμη κ με έξτραδάκι) ενώ για όσες προσφέρουν κ πρωκτικό θα ξεφραγκιαστειται τρελλά .. Εγω ξεκίνησα με μια Τσέχα 26αρα την Μαρτινα που ναι μεν όμορφη με 3αρι στήθος όμως πολυ τυπική κ με το που τελειωνα αμέσως τραβήχτηκε .. Ευτυχώς μετα συνάντησα μια Μπαμπάτσικος 36αρα Σλοβάκα κ αυτη Μαρτινα με 4αρια στήθια που την τίμησα δις διπλούν με τρομερό service που για μένα με βάση τα γούστα μου, τα τίμησε τα λεφτά της ..
Ο χώρος παραμένει σχετικά καθαρός σε μια τόσο πολυσύχναστη μέρα (σαββατο) ενώ κ οι θαμώνες δεν ειναι καγκουροι η λιγούρια, υπαρχει ένα κάποιο επίπεδο ..
Τα δωμάτια εγω τα βρήκα σχετικά μικρά κ τα κορίτσια επερνα ειδικά σεντόνια για να τα στρώσουν πριν μπεις μαζί τους στο δωμάτιο (σε αλλα αντίστοιχα μαγαζιά εχω δει μόνο πετσέτες σώματος , για τον ίδιο λόγο ...)
Όσον αφορά την τοποθεσίας ειναι αρκετά βολικά κ κεντρικά
Ο χώρος παραμένει σχετικά καθαρός σε μια τόσο πολυσύχναστη μέρα (σαββατο) ενώ κ οι θαμώνες δεν ειναι καγκουροι η λιγούρια, υπαρχει ένα κάποιο επίπεδο ..
Τα δωμάτια εγω τα βρήκα σχετικά μικρά κ τα κορίτσια επερνα ειδικά σεντόνια για να τα στρώσουν πριν μπεις μαζί τους στο δωμάτιο (σε αλλα αντίστοιχα μαγαζιά εχω δει μόνο πετσέτες σώματος , για τον ίδιο λόγο ...)
Όσον αφορά την τοποθεσίας ειναι αρκετά βολικά κ κεντρικά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Πρόσβαση
Εύκολη
Είσοδος
Η τιμή περιλαμβάνει
- Ποτό
- Φαγητό
Υγιεινή/καθαριότητα
Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός
Δωμάτια
Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι
Ήταν άνετα;
Όχι, ήταν μικρά
Χώρος/Εγκαταστάσεις
Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος
Φαγητό/Ποτά
Το φαγητό ήταν
Μέτριο
Κοπέλες
Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Martina ((Σλοβάκα)
Γιατί την/τις προτείνετε;
Για τους λάτρεις των μιλφ κ ... οπλισμένων γυναικών
Σύνηθες κόστος γαμησιού
70€
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
Δεν προσφερεται
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
Δεν προσφέρεται
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
Δεν προσφέρεται
Ανακεφαλαιώνοντας...
Συνολικό κόστος επίσκεψης
87+210 = 297€
Σύνολο γαμησιών;
3
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
5
Θα ξαναπηγαίνατε;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2016
Ωραίο μέρος φίλε.. μάλλον ακρίβυνε όμως.. εγώ όταν πήγα πριν 3 χρόνια είχε 80 είσοδο και 50 τη συνεύρεση.. είχα πάει πρωινό καθημερινής, πρώτος και μοναδικός πελάτης για κανά δίωρο..
L
Larisseos4
21 Φεβρουαρίου, 2016
Οι κοπέλες ήταν γυμνές; Το φαγιτό πώς σου άρεσε;
Dyvoir
22 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Φαγητό όταν πήγα μέτρια πράγματα.. φτερούγες και τέτοια.. οι κοπέλες ΟΛΟΓΥΜΝΕΣ και μάλιστα κάθονταν χωρίς να προσπαθούν να κρύβουν τα επίμαχα.. ήταν πραγματικά παράδεισος..
L
Larisseos4
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3