Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 47 10
FKK/Sauna Club
79594
Γενική Εντύπωση
6.0
ΜΕγάλος χώρος, μπαίνεις μέσα σου δίνουν βραχιολάκι και μπουρνούζι και ξεχύνεσαι. Πολλά κορίτσια, γύρω στα 80 σίγουρα, τα περισσότερα στο χώρο καπνιζόντων, μόνο κάτι λίγες τριγύριζαν στη σάουνα και την πισίνα. Αναψυκτικά κάργα και δωρεάν. Οι τύπισσες συνέχεια στην πέφτουν για δωμάτιο, γι' αυτό και τις είπα "βίζιτες" Δεν αισθάνεσαι δηλ. άνετα, ειδικά αν είσαι μόνος. Ήθελα να δω ρε παιδάκι μου τι παίζει, ποια έχει ωραίαο βυζιά, κώλο πεταχτό κ.λπ. να ελέγξω το "εμπόρευμα". Με την πίεση, δε σε αφήνουν.
Τελικά διάλεξα μια Ρουμάνα, με κορμί θεσπέσιο (σιλικόνη όμως το βυζί) η οποία έφερνε στη Μέριλυν (ΜΙΑ είναι η Μέριλυν) Ξανθό και ωραία χτενισμένο, άλλο πράγμα. Το απλό είναι 60, αν ήθελα ακάπωτο και prostate massage πήγαινε στα 110. Έμεινα στα λίγα. Μέτρια πίπα, αλλά το στήσιμο στα 4 με το μαλλί να ανεμίζει, νόμισα ότι ήμουν στο σινεμά και γαμούσα την Happy birthday Mr. President
Γενικά πολύς κόσμος και ντουνιάς από όλα τα μέρη της γης. Τα κορίτσια, βασικά ανατολικές, καμιά μαυρούλα που και που αλλά και κάτι νταρντάνες BBW με κωλάρες αεροδρόμια και βυζιά 10κιλα για πολύ μερακλήδες
Αν το αποφασίσετε, πηγαίνετε με παρέα για να γίνει χαβαλές. Μόνος δεν αξίζει.
Τελικά διάλεξα μια Ρουμάνα, με κορμί θεσπέσιο (σιλικόνη όμως το βυζί) η οποία έφερνε στη Μέριλυν (ΜΙΑ είναι η Μέριλυν) Ξανθό και ωραία χτενισμένο, άλλο πράγμα. Το απλό είναι 60, αν ήθελα ακάπωτο και prostate massage πήγαινε στα 110. Έμεινα στα λίγα. Μέτρια πίπα, αλλά το στήσιμο στα 4 με το μαλλί να ανεμίζει, νόμισα ότι ήμουν στο σινεμά και γαμούσα την Happy birthday Mr. President
Γενικά πολύς κόσμος και ντουνιάς από όλα τα μέρη της γης. Τα κορίτσια, βασικά ανατολικές, καμιά μαυρούλα που και που αλλά και κάτι νταρντάνες BBW με κωλάρες αεροδρόμια και βυζιά 10κιλα για πολύ μερακλήδες
Αν το αποφασίσετε, πηγαίνετε με παρέα για να γίνει χαβαλές. Μόνος δεν αξίζει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία Επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2016
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Είσοδος
Η τιμή περιλαμβάνει
- Ποτό
- Φαγητό
Υγιεινή/καθαριότητα
Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός
Δωμάτια
Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι
Χώρος/Εγκαταστάσεις
Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος
Φαγητό/Ποτά
Το φαγητό ήταν
Μέτριο
Κοπέλες
Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Καλές
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
50
Ανακεφαλαιώνοντας...
Συνολικό κόστος επίσκεψης
140
Σύνολο γαμησιών;
1
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
1 ώρα
Θα ξαναπηγαίνατε;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2016
re φιλε το ακαπωτο τσιμπουkι ηταν στην τιμη ων 60 ευρω δλδ αλλαξε και αυτό και το χρεωνουν extra????
sex volcano
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1