Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 13 10
FKK/Sauna Club 26269
Γενική Εντύπωση

9.0
Συντροφοι και συναγωνιστες ..
Σαν φανατικός των FKK , θα ημουν απαρδεκτος αν δεν βαλω και γω το λιθαράκι της ενημερωσης για το GOLDEN TIME. Μετα τη φολα του ARTEMIS ειπα μπας και ρεφαρω
Βεβαια ημουν ατυχος καθως δεν συνεπεσα με το συντροφο Sex Volcano Προσκύνημα
Αφιξη απογευματάκι δευτερας .σχετικά ησυχη μερα ..βεβαια το καταστημα ηταν στην άλλη ακρη της πολης σε σχεση με το ξενοδοχείο αλλα ..δε γαμιιεται ένα 20ρι για ταξι
Εισοδος στα 90 παρακαλω … τα αποδυτηρια θα ελεγα κλασικα όπως σε όλα τα FKK ..
Στα του αγωνα τωρα ,,εισοδος στο χωρο μαχης για scouting .Χμμμ;Χμμμ;.καμια 35ρια κορασιδες ..Κλασικα οι χαζορουμανες αραχτες στον πρωτο καναπε και να παιζουν ολες με τα κινητα … τσοντοσινεμα αδειο ..
Καποια στιγμη δυο καυλακια εκ Βουλγαρίας ορμομενα με πλησιασαν για διπλο ..φυσικά δεν αρνηθηκα …κανουμε τετοια πραγματα … δωματιο και όλα καλα με μια πολύ γεναιοδωρη καταθεση στα στοματακια τους και 240 ελαφρυτερος
Μετα το σχετικο νουζακι , φαγητακι , ποτακι και αραχτος κοντα στη τζαμαρια της πισινας επιασα κουβεντα με συναγωνιστη ντοπιο και τακτικο καταθετη …οπου ειχε την καλοσυνη να μου επισημανει τα «αστερια »
Target No 2 ένα ρουμανικο άτι που συνηθως την αραζει στο πρωτο καναπε στο βαθος αριστερα …χαμογελα ( ναι Volcano φιλε μου την Ιoanna πηρα και εγω ))..και γρηγορα γρηγορα στο δωματιο …1 ωρα με όλα μεσα ηταν η συμφωνια …και αφηστε τη φαντασια σας να οργιασει ..και φυσικα εγω αλλα 280 ελαφρυτερος …
Καλο δεν λεω αλλα ακριβο γαμωτω
Ντουζακι και επιστροφη

Συμεπρασμα το μαγαζι είναι ψηλα εως πολύ ψηλα ..γυναικες για όλα τα γουστα ..καθαρο , καλο φαγητο αλλα ακριβο ρε γαμωτω
Καλα να περνατε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι
Ήταν άνετα;
Όχι, ήταν μικρά

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Ioanna
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
60
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
60
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
120

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
590
Σύνολο γαμησιών;
3
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, Zebu, spipis71 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2015
πανάκριβος ηδονισμός ...!
03 Νοεμβρίου, 2015
Στο Αρτεμις γιατι εφαγες φολα ????
03 Νοεμβρίου, 2015
Λεφτα υπαρχουν ....
04 Νοεμβρίου, 2015
Excalibur cim 60€?Εμείς που πήγαμε με τον sex volcano τώρα πρόσφατα μια ρουμανα που γαμησα μου είπε ότι κάνει cim με 40!Χμμμ;Anyway vα σαι καλά κ να γαμας αβέρτα!Έχω στο πρόγραμμα να επισκεφτω κ το Artemis στο Βερολίνο γιατί ο sex volcano μου είπε ότι είναι καλύτερο από το golden time!
04 Νοεμβρίου, 2015
Top scorer... δεν ξέρω τι λέει ο φίλος μας ή τι σου είπαν ... Μπορεί και να ισχύει. .. Εγώ λέω τι πλήρωσα. ..Μπορεί να ήταν καμιά που να είχε ανδουλιες ...Εγώ πάντως πέρασα τζάμι ....
σε ότι αφορά το Άρτεμις απλά αυτή η φορά δεν βγήκε καλή. .. έλειπαν τα σίγουρακια. .Εγώ δεν είχα διάθεση. ....δεν πήγε καλά. .. αν ρωτάς την προσωπική μου άποψη εγώ βάζω 8+ golden time.... 8 στο artemis....το 10 υστερα από 25 χρόνια στα fkk παραμένει στο brends Park sauna....τη μητέρα όλων των fkk ....οριακές καταστάσεις. ....τα 9 ρια στο viago. Στο levercusen και στο Atlantis στη Φρανκφούρτη. ....πριν το κλείσουν. ..
E
Excalibur
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5