Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 7 10
FKK/Sauna Club 15022
Γενική Εντύπωση

10.0
Στο Golden Time είχα προσπαθήσει άλλη μια φορά να πάω, αλλά η προτεταμένη παλάμη του ντουλαποειδούς πορτιέρη μου είχε στερήσει την ευκαιρία. Απ'ό,τι κατάλαβα είναι γενικά λίγο δύσκολο να μπείς πάντα κι εξαρτάται απ'το πως θα σε "κόψουν" εκείνη τη στιγμή. Μπήκα λοιπόν και μετά το απαραίτητο παράβολο στην μουνάρα ρεσεψιονίστ, εδόθη κλειδί μαγνητικό δια το ερμάριον και μπουρνούζι. Στα αποδυτήρια κόσμος και κοσμάκης, άλλοι να ντουζάρονται, άλλοι να πληρώνουν τις κοπέλες και γενικά μια..ωραία ατμόσφαιραΧαμόγελο Εφόσον τοποθετήθηκαν ρούχα κτλ.στο ντουλάπι, ξεκίνησε η περιήγηση..εδώ να σημειώσω πως μπήκα περίπου στη 1 το μεσημέρι καθημερινής, αρκετά καλό timing για να μπεί κάποιος εκεί, αφού ούτε πολύ κόσμο είχε, αλλά κοπέλες ερχόταν συνεχώς καινούριες..Το χώρο δεν θα τον περιγράψω αφού στο site τους υπάρχει καλό τουρ με φωτογραφίες. Ξεκίνησα με καφεδάκι και μετά από λίγο μου γυάλισε μια συνεσταλμένη polska (αχ Κάντυ τι μας έκανεςΓλώσσα) την οποία και προσεγγίζω. Μετά την άμεση ανταπόκριση και χωρίς μπλα-μπλα, παίρνουμε κλειδί για τα ξύλινα σπιτάκια στον κήπο και οδεύουμε προς τα εκεί. Στα του αγώνος, η μικρά έβγαλε τη συνεσταλμένη μάσκα του μπάρ και κάναμε ένα απ'τα καλύτερα μαμήσια που'χω κάνει ever..Δεκτικότατη, πεντακάθαρη και το καλύτερο: γούσταρε το sex γενικότερα (με μια λέξη:λυσσάραΜεγάλο χαμόγελο). Τέλειο, υπέροχο και μεγάλη Μαλακίαμου που δεν το συνέχισα για 1 γύρο ακόμα, γιατί ήθελα ο μ...κας να δοκιμάσω και κάτι άλλοΚεφάλι σε τοίχο!Τελειώνουμε, γραμμή για αποδυτήρια, πληρωμή, ντουζάκι και φρέσκος για next roundΚουλ Περιπλάνηση μεταξύ των χώρων και καταλήγω στο εστιατόριο, όπου αποφασίζω να τσιμπήσω. Τελικά το φαϊ ήταν αρκετά καλό κι έφαγα σαν το βόδι, με αποτέλεσμα για κανα 2ωρο να τριγυρνάω μπας και χωνέψω..κι εκεί που σκέφτομαι μήπως φύγω γιατί βαρέθηκα να τριγυρνάω, μου γυαλίζει μια Βραζιλιάνα (;) και ναμαστε πάλι με κλειδί στο χέρι. Τελικώς αποδείχθηκε λανθασμένη η επιλογή, αφού η νεαρά είχε γίνει σχετικά πρόσφατα μανούλα, κάτι που αποτυπωνόταν ευδιάκριτα στο σώμα της (πεσμένο στήθος και γενικότερη χαλάρωση), ενώ στα του αγώνα πολύ μέτρια (γι'αυτό και δεν πολυθυμάμαι..). Σαν συμπέρασμα θα πώ, οτι το μέρος είναι σαν παράδεισος κι αν κάνει κάποιος καλύτερη διαχείριση χρόνου και χρημάτων απ'αυτή που έκανα εγώ, θα ζήσει καταστάσεις..αλλού! Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διπλή συνεύρεση, που αναφέρει κι ο φίλος στην κριτική παρακάτω..Αν σας δοθεί η ευκαιρία, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2013
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Όχι

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι

Shows/Events

Τα Shows/Events ήταν
Καλά

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
160
Σύνολο γαμησιών;
2
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
5 ώρες
TheRatPack
Μέλος
13
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2015
Αυτό με τον πορτιέρη δεν το έχω συναντήσει ποτέ στο συγκεκριμένο μαγαζί όσες φορές έχω πάει. Κόβει πάντα όταν έχει πάρα πολύ κόσμο το μαγαζί και μόνο όταν έχει γίνει φασαρία πριν.
14 Ιανουαρίου, 2015
Προφανώς ενστερνίστηκες τη συμβουλή μου να πας νωρίς το μεσημέρι. 'Ετσι μπράβο!
14 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βασικά εγώ δεν το διατύπωσα σωστά κι έχεις δίκιο..Η ρεσεψιονίστ μέσα απ'το κάγκελο που έχει η κεντρική είσοδος έγνεψε αρνητικά το κεφάλι (περίπου Μάρτιο 2013) και μετά είδα την προτεταμένη παλάμη της ντουλάπας. Δεν υπήρξε αιτιολόγηση της άρνησης παρότι ζητήθηκε..
14 Ιανουαρίου, 2015

Βασικά είχα πάει πριν τη συμβουλή σου, η οποία βέβαια είναι ΟΛΟΣΩΣΤΗ!
14 Ιανουαρίου, 2015
Παντως σ αυτα τα μαγαζια ειναι παντα καλυτερα να πηγαινει κανεις με παρεα.
Μετα τους 2 πρωτους γυρους , η αναμονη της "επαναφορτησης" κατανταει βαρετη
15 Ιανουαρίου, 2015
Πάντα τέτοια!
15 Ιανουαρίου, 2015

Μεγάλο δίκιο έχεις..αλλά αν δεν υπάρχει διαθέσιμη παρέα μιας και ήμουν ταξιδιώτης και η συγκεκριμένη επίσκεψη ήταν εμβόλιμη Ματάκι τι κάνεις; Πάς μόνος!
Πάντως πέτυχα πατριωτάκια μέσα, κατοίκους Γερμανίας και ήπιαμε κανα δυο μπυρίτσες Χαμόγελο
15 Ιανουαρίου, 2015

Ναι! Πραγματικά εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου σε κάθε συμφορουμίτη να το ζήσει, έστω μια φορά. Το καλύτερο απ'όλα βέβαια, θα'ταν να υπάρξει και κάτι αντίστοιχο στα μέρη μας, αλλά..Μαλακία
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8