Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 24 10
FKK/Sauna Club 40066
Γενική Εντύπωση

4.0
Το πρωινο της Κυριακης με βρηκε με πολυ καλη διαθεση . Η προηγουμενη νυχτα απο φιασκο εξελιχθηκε σε μοναδικη εμπειρια . Ειχα παρει τοσα πολλα απο την κοπελα που δεν ειχα καμια διαθεση να παω να την ξαναδω . Προτιμω να την εχω σαν μια τελεια αναμνηση παρα να την ξαναεβλεπα χορτασμενος.

Οποτε εβαλα στο GPS , τη διευθυνση του OASE. Αρκετα μακρυα. Περιπου 50 - 60 χλμ.

Ευχαριστα ηταν, ειχε ηλιο, ειχα βαλει και τη μουσικουλα μου, μια χαρα. Σκεφτομουν οτι παω σε ενα απο τα καλυτερα FKK.

Η πλακα ειναι οτι το μαγαζι βρισκεται μεσα σε χωραφια. Καθε τρεις και λιγο εσκασε μυτη ενα τρακτερ, ή καποιο αλλο αγροτικο μηχανημα οσο πλησιαζα στον προορισμο μου. Οντως το μαγαζι ειναι μεσα σε χωραφια. Η πρωτη εντυπωση απο το παρκιν ειναι λιγο περιεργη.
Η εντυπωση μου ειναι οτι πρεπει να ειχε φτιαχτει με προδιαγραφες εικοσαετιας.Ολα εδειχναν παλια και outdated. Κατι ρωμαικα αγαλματα, διακοσμος αρχαιας ρωμης. Δεν μου κολλαγε και τοσο. Εντυπωση μου εκανε οτι ειδα 5 αυτοκινητα με ρουμανικες πινακιδες τα οποια ειχαν ατομο στη θεση του οδηγου.

Μπαινω μεσα. Πλεον εχω μαθει το παραμυθακι μονο που η κοπελα με ενημερωσε οτι ολες κανουν ΑΝΑΛ ! ! ! ! Με το που το ακουσα με εζωσαν τα φιδια. Μετα σκεφτομαι οτι η κοπελα στη ρεσεψιον μιλαει αγγλικα με ρουμανικη προφορα . . . Και οντως ερχεται ο πορτιερης και μιλανε στα ρουμανικα!

Μπαινω μεσα στο μπαρ οπου μπαρ και πετσετες ειναι στον ιδιο χωρο και εξυπηρετουνται απο μια θρασυτατη ρουμανα καθαριστρια-μπαρ γουμαν. Παω στα αποδυτηρια πλενομαι και ανεβαινω πανω. Κανω μια βολτα στο χωρο ο οποιος ηταν τεραστιος αλλα πολυ cultιλα ρε παιδι μου. Τα κοριτσια ηταν καρμπον οπως παντου. κοντες, μετριες σε υψος αγυμναστες και με πολυ κυταριτιδα ή λιπη σωσιβιο στην περιοχη της μεσης. Σουγλακο δεν ειδα. Μαλλον θα ετυχε.

Ειχε πολλους Ιταλους το μερος. προφανως κανενας δεν θα τους ειχε προειδοποιησει για την κατασταση . εντυπωση μου εκανε οτι ειχε αρκετους γυμνασμενους νεους οι οποιοι εδειχναν σαν προβατακια στο στομα του λυκου.

Δοκιμασα 2 κοπελες . Η μια ειχε μεγαλο στηθος το οποιο βεβαια ηταν κακασχημο και η ρωγα κοιταζε πατωμα που για τεσσαρι στηθος δεν το λες και φυσιολογικο .
Θα σταθω στην εμπειρια μου με την μοναδικη Ρωσσιδα του μαγαζιου. Η κοπελα ηταν οτι πιο ηλιθιο εχω δει ποτε μου. Να σας πω μονο ενα περιστατικο. ερχεται να με φιλησει και με το που ακουμπαω τη γλωσσα μου στα χειλη της, σταματαει βγαζει ενα μωρομαντηλο και σκουπιζεται. Γελαω και μου λεει οτι απλα εινα πολυ καθαρη. Πιανω το μουνι της και ηταν πολυ ξερο οποτε σαλιωνω δυο δαχτυλα και "μηηηηηηηηηη"τσιριζει και βγαζει ενα μωρομαντηλο. "ποιο χερι σαλιωσες να το καθαρισω"....... ?

Αντε γαμησου γαμω το φελεκι μου.

Παω world. Εκει εχω παει, εχω δει, εχει ωραια κοριτσια, εχει καλο κοσμο . εχει . . .

Δεν ειναι δυνατον λεω . . .
Pink_floyd
Ανώτερος
22
Πόντοι:
6.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 TOMCRUISE

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού