Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 1 10
FKK/Sauna Club 3964
Γενική Εντύπωση

9.0
Μένω στη Ρηνανία που είναι ο παράδεισος του PaySex κατεξοχήν, αλλά κάποιες φορές λέω να δοκιμάζω και τα ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής της Φρανκφούρτης (World, Oase, Mainhatten, Palace, Sharks κλπ), δηλαδή της 'Εσσης. Η απόσταση είναι 250 χλμ και η διαδρομή γίνεται εξ'ολοκλήρου μέσω αυτοκιντόδρομο. Ακριβώς στα μισά του δρόμου και σχέδον άμεσα πλάι της εθνικής οδού βρίσκεται μια πολίχνη ονόματι Dierdorf. Εδώ είμαστε στην επαρχία, στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο, η περιοχή λέγεται Westerwald και είναι μια από τις τυπικές γερμανικές οροσειρές μέσου ύψους με εκτεταμένα δάση και όμορφα βοσκοτόπια. Σ'αυτόν τον ειδυλλιακό τόπο βρίσκεται και ένα χαριτωμένο Saunaclub, μάλλον το πιο ενδιαφέρον του Ρηνανία-Παλατινάτου και σχεδόν το μοναδικό μεταξύ της Κολωνίας και της Φρανκφούρτης: η Finca Erotica. Το Club άνοιξε το 2006 και μόλις εόρτασε την 8η επέτειο της.

Είπα να ξανατιμήσω αυτό το ίδρυμα μετά από πολύ καιρό και αν δεν μου άρεσε να συνεχίζω το ταξίδι μου στη Φρανκφούρτη. Η ώρα ήταν 13:30 το μεσημέρι. Το μαγαζί προσφέρει Happy-Hour μέχρι τις 14:00 με έισοδο 35 ευρώ, κανονικό κόστος είναι 50 ευρώ.

Με το που μπήκα στο κτίριο και έκανα το Check-In στη ρεσεψιόν διαπίστωσα ήδη ότι η εκδρομή μου μάλλον θα τελείωνε εδώ, αφού στο φόντο περνούσαν αρκετές καλλονές και γενικά ακουγόταν κοσμοσυρροή.

Βασικά το Club αποτελείται από ένα μεγάλο άνετο σαλόνι (έκταση περίπου 1000 μ²) με κεντρικό στοιχείο ένα ολοστρόγγυλο μπαρ. Στο σαλόνι ενσωματώνονται μια σάουνα, διπλά της μια γωνίτσα με τζακούζι και ξαπλώστρες, μια εξέδρα για Table-Dance και αρκετά καθίσματα, όλα πολύ ζεστά και απαλά. Σε δύο πλευρές οδηγεί μια σκάλα σε εξώστες, στον έναν υπάρχει ένα πορνοσινεμά, στον άλλον προσφέρεται μασάζ. Με το που βγαίνεις στον κήπο περνάς από μια περιοχή με καναπέδες, εδώ είναι η μοναδική γωνία που επιτρέπεται το κάπνισμα. 'Ομορφος και περιποιημένος και ο κήπος (έκταση επίσης περίπου 1000 μ²) με βασικό στοιχείο την πισίνα στη μέση.

Το Club είναι γνήσιο ΦΚΚ, δηλαδή η γυναίκες πράγματι κυκλοφορούν γυμνά. 'Οταν μπήκα στο σαλόνι μέτρησα περίπου 30 κοπέλες και 20 άντρες.

'Εχει Brunch μέχρι τις 15:30 και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω το δεύτερο πρωινό μου. Στο τραπέζι μου έμπλεκα με μια συμπαθητική Γερμανίδα Μιλφ 33 χρονών με τεράστια βυζιά που την λένε Liliana. Είχε σκουρά μαλλιά που έφθαναν μέχρι τους ώμους και φορούσε γυαλιά, κάτι που σπάνια συμβαίνει στα Saunaclub, αλλά τα γυαλιά της πήγαν πολύ καλά και αυτό που μου άρεζε ακόμα και περισσότερο ήταν ότι αυτή η γυναίκα μιλούσε με τρόπο και αξιοπρέπεια και διέκρινα μια περίεργη αυστηρότητα στη φωνή της. Της έλεγα ότι αργότερα πολύ θα το ήθελα να πάμε μάζι δώμάτιο και αυτή ήταν σύμφωνη, αλλά δεν την ξαναείδα μέχρι αργά το βράδυ.

Αφού έφαγα έκανα έναν περίπατο στο Club. Μερικές κοπέλες μου την έπεφταν, αλλά πάντα με ευγενικό και ευχάριστο τρόπο. Καθόμουν σε έναν καναπέ όταν μου έκανε παρέα μια χαμογελαστή και ευδιάθετη κοπέλα περίπου 22 χρονών με ίσια μακριά μαλλιά και καλόφτιαγμένα σφιχτά βυζιά με όνομα Meira (Ρουμανίδα). Κάναμε λιγο Small Talk και μετά από αρκετό Social Time αρχιζε να χαιδεύει τα μπούτια μου μέχρι που το χέρι της αργά άνοιγε το μπουρνούζι μου ώστε να ρίχνει μια ματιά στο πέος μου και όταν έβλεπε τη στύση μου το έπιανε και μου έλεγε ότι προφανώς ο μικρός μου φίλος τη συμπαθούσε. Αυτό δεν μπορούσα να το αρνηθώ και φυσικά καταλήγαμε σε ένα δωμάτιο.

Στην αρχή φιλιόμασταν και χαιδευόμασταν τρυφερά και βαθιά, η κοπέλα ήταν πολύ γλυκιά και κάποια στιγμή έσκυβε το κεφάλι πάνω από τον πούτσο μου και άρχιζε ένα αργό στοματικό ρουφιχτό με πολύ σάλιο, μια βαθιά και άκρως αισθησιακή πίπα και στην συνέχεια ένα καταπληκτικό καραμέλωμα @@. 'Αρχιζε το παλούκομα με αυτήν από κάτω, η κοπέλα κουλουριαζόταν τα πόδια της γύρο μου, την ένιωθα πολύ έντονη στη στενή αιδοίο της και έβγαζα βαριές ανάσες. Στην συνέχεια αυτή σε ρόλο καουμπόισας, εγώ χούφτωνα τις βυζάρες της,ενώ η Meira μου έφερνε εναλλάξ πότε το ένα βυζί και πότε το άλλο για θηλασμό. Αλλάζαμε στο Doggy, αυτή στο σφυροκόπημα πολύ προσηλωμένη και απαιτητική. Τη ρωτούσα αν μπορούσα να της δώσω την κατάθεση μου στο ωραίο μουτράκι της. Μου το επέτρεπε και έτσι λίγες στιγμές αργότερα κυλούσε το ζεστό σπέρμα μου από τα μάγουλα αυτής της νεράιδας.

Μισή ώρα μετά καθόμουν στην γωνία τον καπνιστών, στο βάθος ακουγόταν σιγανή μουσική, όταν με πλησίαζε μια ξανθιά καλλονή που φορούσε μαύρες δικτυωτές κάλτσες και μου παρουσιαζόταν ως Lara. Μου έλεγε ότι ήταν μια φίλη της Meiras, και ότι η Meira με είχε συστήσει σ'αυτήν. Ξέσπαγα στα γέλια και αφού μου άρεζε ο τρόπος της πήγαμε για το δεύτερο γύρο μου. Η Lara έδειχνε τον ίδιο βαθμό αφοσίωσης με τη Meira, μόνο που εγώ αυτήν την φορά χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο για να χύνω. Τελικά η Lara μου πρότεινε να τελειώνω στο στόμα της (CIM), φυσικά η κοπέλα μου το χρέωνε έξτρα (25€), αλλά άξιζε τα λεφτά καθώς η καρίόλα κατάπινε τον χυμό μου εξ' ολοκλήρου κιόλας.

Μετά πήγα για σάουνα, έπινα κάποιες μπύρες,, χαλάρωνα σε μια ξαπλώστρα και – είναι δυνατόν! - πραγματικά αποκοιμόμουν για 3 ώρες. 'Οταν ξυπνούσα πήγα κατ'αρχήν στο μπαρ για να πάρω έναν καφέ και τσέκαρα την κατάσταση στο σαλόνι. Το μαγαζί είχε γεμίζει με άντρες. Πήγα για δείπνο και εκεί ξανασυναντούσα την Liliana, την κοπέλα με την οποία έκανα παρέα αρχικά. Την ρωτούσα γιατί ήταν εξανφανισμένη όλη την ημέρα και μου απαντούσε ότι ένας τύπος την έχει κλείσει 4 φορές στη σειρά και μάλιστα χώρις να κάνουν κανένα σεξ. Της έλεγα ότι πολύ θα το ήθελα να κλείνω ένα ραντεβού μαζί της στο δωμάτιο αλλά να μην απαιτεί από μένα την ίδια εγκράτεια. Αυτή χαμογελούσε κατεργάρικα.

Στο δωμάτιο το ρεζιλίκι: Ο πούτσος με άφηνε στα κρύα του λουτρού, παρόλο που η Liliana μου άρεζε πάρα πολύ. Η Liliana μου έλεγε να μην ανησυχώ, θα με φτιάξει οπωσδήποτε! Να χαλαρώσω και να κλείσω τα μάτια μου! Και πάλι διέκρινα μια αυστηρή απόχρωση στην φωνή της. 'Ημουν ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι και αυτή καθόταν πάνω στα μπούτια μου. Σιωπή. Και ξάφνικά αρχιζει να μιλάει διηγώντας μια εμφάνταστη ηστορία την οποία γεμίζει ολοένα και περισσότερο με ερωτικά στοιχεία. Τώρα ψαχουλεύει στη τσάντα της. Ξαφνικά αρπάζει τα αρχίδια μου, τα δένει με ένα λεπτό δερμάτινο λουρί. Σηκώνεται και κάθεται πάλι – αυτήν τη φορά πάνω στο πρόσωπό μου. Και συνεχίζει την ηστορία της, αλλα τώρα εκστομίζει χυδαίες λέξεις, με λέει γουρούνι και διεστραμμένο φιλήδονο μαλάκα και μου δίνει εντολή να της γλείφω το μουνί, ενώ τα νύχια της γαντζώνονται οδυνηρά στις ρώγες μου. Με άλλα λόγια, αυτή η γυναίκα αποδεικνύεται μαστόρισσα στο Dirty Talk και ξαφνικά ανασταίνεται ξανά το ρόπαλό μου, αφορμή για την Liliana να σηκωθεί από το πρόσωπό μου να τον καβαλικέψει. Στη συνέχεια δεν έχω πια προβλήματα με τη στύση μου, ακολουθεί άγριο σφυροκόπημα και αυτή η γυναίκα προσδιοριστικά με οδηγεί από την μια στάση στην επόμενη αλλά δεν μου επιτρέπει να καταθέσω. Στο τέλος κάθεται πάλι πάνω από το πρόσοωπό μου και μου τραβάει μια μαλακία με τα πόδια της μέχρι που χύνω το σπέρμα μου πάνω σ'αυτά.

Μετά έμαθα από την Liliana ότι δούλευε νωρίτερα ως αφέντρα και έιχε το δικό της Domina-Studio στην Φρανκφούρτη και έτσι εξηγείται ο τρόπος της. Γι'αυτό το τρίτο γύρο χρειάστηκα μια ολόκληρη ώρα και έδωσα 100 ευρώ. Η κοπέλα το άξισε.

Συστήνω την Finca Erotica ανεπιφύλακτα. Είναι ένα άνετο μέρος με λογικές τιμές και οι κοπέλες είναι πολύ εντάξει. Συστήνεται ειδικά στις καλοκαιρινές μέρες αφού διαθέτει όμορφο κήπο με πισίνα. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με αυτοκίνητο. Απόσταση από την Κολωνία 70 χλμ, από την Φρανκφούρτη 110 χλμ. Η μπύρα είναι δωρεάν. Το μαγαζί διαθέτει ΑΤΜ και είναι ανοιχτό μέχρι τις 4 το πρωί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Καλό

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
25
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
50

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
260
Σύνολο γαμησιών;
3
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
10
Dyvoir
Τιμημένος
9
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, kassler

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2014
φίλε μου, γράφεις ωραία και μας ταξιδεύεις.
30 Μαΐου, 2014
Ἄμαν ἴχα 260 γιβρὼ θὰ παντριβόμουνα ῥὲ καρντάσ.
B
bakalhs
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2