Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 2 10
FKK/Sauna Club 11502
Γενική Εντύπωση
 
6.0
FKK ακουγα, ε βρεθηκα κοντα για δουλεια και ειπα να παω. 20 λεπτα με ταξι απο το κεντρο του Ντυσσελντορφ. 2 οροφο οικημα με εμπορικη περιοχη (εμπορικα τύπου LIDL).

Πετσετα, παντοφλες, κλειδακι, ετοιμος. Αρχισα να περιφερομαι στο χωρο. Αρκετες κοπελες, μικρη διασπορα φυλων, που λεει και το ερωτηματολογιο (πολυ μεγλαο ειναι βρε παιδια, στην μεση βαρεθηκα να γραφω). Ενας μελαμψος καπνιζε ναργιλε με μια ξανθια να γελαει διπλα του. Αρκετοι πριβε χωροι σε μερικους εκ των οποιων ειχε πεοθηλασμους και σεξ σε εξέλιξη που μπορουσες διακριτικα να παρακλουθησεις.

Κοριτσια μαλλον μετρια για την ''φημη'' του χωρου. Τα τσαμπα ποτα ηταν χαλια οποτε πηρα κανονικα εμφιαλομενα. Γυρω μου περιπατητες καραφλοι, χοντροί, γενιοφόροι, μαυροι, ασχημοι, αδιαφοροι. Από μικρομεσαια στελεχη εως θεωρητικη της μαλακιας, ακομψοι και λεχριτηδες. Ειχα 2-3 αποπειρες να μου πιασουν κουβενατα (απο που ειμαι, τι κανω εκει, κλπ). Πρεπει μερικοι να ηταν και βλαμμενοι διοτι ειχαν ενα απλανες βλέμα και στερουνταν στρατηγικης κινησης και στοχων στο χωρο. Αλλοι παιζαν με το iphone τους πινοντας μπυρα, πραγμα το οποιο θα μπορουσαν να το καναν και σπιτι τους.

Αφου διακριτικα απομακρινα ορισμενες βιαστικες, βρηκα μια που μου αρεσε. Γερμανιδα. Παμε σε ενα δωματιο, βάζει ενα κομματι πανι επανω και αρχισε την πιπα. No anal, not cum in my mouth οι εντολες. Υπάκουσα. μετα την εξπερματωση με ακολουθουσε σαν σκυλι μεχρι τα αποδητηρια οπου ειχα κελειδωσει τα ρουχα μου να πληρωθει. Αστειο, σαν θεαμα. 50€ ο λογαριασμος.

Παιρνω μια δευτερη βαις και αρχιζω να βαριεμαι. 80% των κοριτσιων Ρουμανες - ελεος. Παπουδακι διπλα μου ειχε πιει 3 red bull μήπως και του σηκωθει και γαμησει την μαυρουλα που του ειχε σβερκωθει. Διαλέγω μια ασιατισσα και ξαπλωνω σε ενα δωματιο με σκληρη τσοντα. ειχε αλλον ενα καραφλο και μια γονιπετη να του περνει πιπα. Λιγο η αλληλεπιδραση των θεαματων λιγο οι δεξιωτηες της ασιατισσας ξαναχυσα. Από πισω αυτη μεχρι το ντουλαπι να παρει το 50ρικο.

Παω στο μπουφε και βαζω ενα σνιτσελακι με πατατες. Ικανοποιητικο. Παρακειμενοι τρωγαν με βουλημια. Απορω πως θα γαμαγαν η θα καναν μετα σπα/πισινα.

Αρχισα να νυσταζω. Ντυνομαι, πληρωνω τα εξτρα, καλω ταξι και φευγω. Πληρωσα 100€ ταξι, 100€ τις 2 συνευρεσεις και 20€ τα ποτα μου. με 200€, την προηγουμενη ειχα παρει εσκορτακι συστημενο στο χοτελ.

FKK λοιπον, δεν το ξαναβλέπω. Ασε που επιστρεφονατς χοτελ βρηκα και συνομιλησα στο μπαρ με πορτογαλλιδα εντελως willing να την πηδηξω και την οποια εχασα λογω κουρασης, βαρεμαρας και αδειας απο σπερμα κυστης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι

Χώρος/Εγκαταστάσεις

Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Καλό

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες

Ανακεφαλαιώνοντας...

Θα ξαναπηγαίνατε;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
25
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 flyingdutchman

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού