Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 24 10
FKK/Sauna Club
40066
Γενική Εντύπωση
8.0
πολλά τα έχουν περιγράψει και οι συναγωνιστές...για μένα ήταν πρώτη φορά σε ΦΚΚ και μπορώ να πω ότι ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και ήταν αυτό που περίμενα...το κακό ήταν ότι πήγαμε αργά και γινόταν χαμός απο τον κόσμο...Θα γράψω συνοπτικά τι μου άρεσε και τι όχι:
Θετικά
πάρα πολλές κοπέλες, πολλοί χώροι, επιλογές στη διασκέδαση άπιστευτες(μασαζ, υδρομασαζ, σαουνα, δωματιο ατμου, σινεμα, πισινα)
Αρνητικά
πάρα πολύς κόσμος, αγενείς οι μπαρμεν, πολλές Ρουμάνες....
Σίγουρα θα ξαναπήγαινα!
Θετικά
πάρα πολλές κοπέλες, πολλοί χώροι, επιλογές στη διασκέδαση άπιστευτες(μασαζ, υδρομασαζ, σαουνα, δωματιο ατμου, σινεμα, πισινα)
Αρνητικά
πάρα πολύς κόσμος, αγενείς οι μπαρμεν, πολλές Ρουμάνες....
Σίγουρα θα ξαναπήγαινα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία Επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2013
Πρόσβαση
Δύσκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Είσοδος
Η τιμή περιλαμβάνει
- Ποτό
- Φαγητό
Υγιεινή/καθαριότητα
Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός
Δωμάτια
Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι
Φαγητό/Ποτά
Το φαγητό ήταν
Μέτριο
Shows/Events
Τα Shows/Events ήταν
Μέτρια
Κοπέλες
Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Μέτρια
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
50
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
50
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
50
Ανακεφαλαιώνοντας...
Συνολικό κόστος επίσκεψης
110
Σύνολο γαμησιών;
1
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
2 ωρες
Θα ξαναπηγαίνατε;
Ναι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
αν και σου εδωσα θετικη ψηφο να μην επαναληπτη χα χα
γραψε αναλυτικοτερα ρε μαν
τηλεγράφημα έγραψες, όχι κριτική !!!
ξαναπιάστο από την αρχή
Όλα τα λεφτά είναι πραγματικά το σινεμά το οποίο είναι τεράστιο σε έκταση και σου αφήνει το περιθώριο να παίξεις με τα γκομενάκια. Εμένα μου την έπεσε μια απο βενεζουέλα και υπέκυψα μόνο και μόνο στο άκουσμα της χώρας..Από ότι παρατήρηση οι κοπέλες στο ναό αυτό είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρες και γουστάρουν να παίζουν με τους πελάτες. κάποιες γίνονται και ενοχλητικές αλλά οι περισσότερες το κάνουν με ωραίο τρόπο το πείραγμα. Η τύπισα ήταν αρκετά καλή αν και θα την ήθελα όχι τόσο πιεστική. Πάρε και κόλο παρε και 2ο γύρο...Δεν γούσταρα μωρέ.. ένα σωρό μουνιά έχει να δοκιμάσω..Τέλος πάντων. Είχε αρκετές ρουμάνες πράγμα σύνηθες για τα μαγαζιά αυτά. Η δεύτερη που μου άρεσε ήταν μια τσέχα αλλά όσο ωραία ήταν άλλο τόσο ξινή αποδείχθηκε μόλις πιάσαμε την κουβέντα και τελικά δεν την προώθησα. Ξέχασα να σας πω ότι απέναντι από το μπαρ είχε θυρίδες όπου μπορεί κάποιος να αφήσει τα τιμαλφή και είναι ιδιαίτερα βολικό. Το εστιατόρειο δεν το δοκίμασα καθώς δεν είχαν μείνει και πολλά φαγητά αδικαιολόγητο κατά τη γνώμη μου για τέτοιου είδους μαγαζί. Στο εξωτερικό μέρος ήταν ξεκάθαρο ότι το μαγαζί το καλοκαίρι δίνει ρέστα..Μεγάλοι χώροι, ξαπλώστρες, σάουνα και ένα σωρό αγάλματα που δημιουργούν ένα απίστευτο τοπίο. Θα ξαναπάω σύντομα και η επόμενη θα είναι πιστεύω ακόμα καλύτερη επίσκεψη.