Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 24 10
FKK/Sauna Club 40066
Γενική Εντύπωση

8.0
πολλά τα έχουν περιγράψει και οι συναγωνιστές...για μένα ήταν πρώτη φορά σε ΦΚΚ και μπορώ να πω ότι ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και ήταν αυτό που περίμενα...το κακό ήταν ότι πήγαμε αργά και γινόταν χαμός απο τον κόσμο...Θα γράψω συνοπτικά τι μου άρεσε και τι όχι:

Θετικά
πάρα πολλές κοπέλες, πολλοί χώροι, επιλογές στη διασκέδαση άπιστευτες(μασαζ, υδρομασαζ, σαουνα, δωματιο ατμου, σινεμα, πισινα)

Αρνητικά
πάρα πολύς κόσμος, αγενείς οι μπαρμεν, πολλές Ρουμάνες....

Σίγουρα θα ξαναπήγαινα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2013
Πρόσβαση
Δύσκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Μέτριο

Shows/Events

Τα Shows/Events ήταν
Μέτρια

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Μέτρια
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
50
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
50
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
50

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
110
Σύνολο γαμησιών;
1
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
2 ωρες
Θα ξαναπηγαίνατε;
Ναι
taxidiaris
Ανώτερος
20
Πόντοι:
5.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2013
Ρε τύπε, αυτό δεν είναι κριτική. Γράψε αναλυτικά τι είδες, για τους χώρους, τις κοπέλες, ποιές πήρες να βοηθήσεις το κοσμάκη που διαβάζει. Διάβασε άλλες κριτικές που έχουν γράψει για τα μαγαζιά για να καταλάβεις. -1 από εμένα
25 Οκτωβρίου, 2013
re φιλε πρωτη φορα πηγες σε ενα τετοιο ναο και αντι να γραψεις κατεβατο 10 σελιδες μας γραφεις μια παραγραφουλαΜεγάλο χαμόγελο
αν και σου εδωσα θετικη ψηφο να μην επαναληπτη χα χαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
γραψε αναλυτικοτερα ρε μαν
25 Οκτωβρίου, 2013
Μάστορα το νέο κτίριο έχει τελειώσει; Εννοώ αυτό που έχει είσοδο από το τζακούζι με το άγαλμα στη μέση.
25 Οκτωβρίου, 2013
καλά σου λένε ρε ηγέτη !!!

τηλεγράφημα έγραψες, όχι κριτική !!!

ξαναπιάστο από την αρχή
26 Οκτωβρίου, 2013
ρε γκαβλιαρη δώσε μας λίγο ατμόσφαιρα ..(έχω πάει εκεί στο παρελθόν. τι έχει αλλάξει. τι είδες.)
29 Νοεμβρίου, 2013
Παίδες έχετε δίκιο ότι ήμουν συνοπτικός απλά δεν είχα χρόνο να κάτσω να γράψω μεγάλη περιγραφή. Η αλήθεια ήταν ότι πήγαμε αρκετά κουρασμένοι και δεν το ευχαριστηθήκαμε όσο θα θέλαμε. Η επίσκεψη έγινε αργά και είχαμε μόνο 3 ώρες στη διαθεσή μας. Το καινούριο κτίριο δεν είχε τελειώσει. Από ότι μου είπαν και άλλοι συναγωνιστές εκεί τα αποδυτήρια που εφτιαξαν στο υπόγειο είναι πολύ μεγάλύτερα από πριν και αρκετά άνετα. Βέβαια σε ώρες αιχμής γίνεται το αδιαχώρητο όπως και όταν πήγαμε. Στην είσοδο έχει κάτι τύπους περίεργους αλλα΄δεν μας ενόχλησαν ούτε δώσαμε ιδιαίτερη σημασία. Μπαίνοντας μέσα αντικρύζει κάποιος το μπαρ με τους αγενέστατους μπαρμαν οι οποίοι λες και τους χρωστάς. Βαριούντε να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και πρεπει να περιμένει κάποιος με τις ώρες μέχρι να εξυπηρετήθούν οι κοπέλες πρώτα και μέτά ο πελάτης, για να πάρει κάτι να πιει. Επίσης πολύ άβολο το σύστημα με τις μάρκες (αν θες να πιεις ποτό πληρώνεις στην είσοδο και σου δίνουν μάρκες που στη συνέχεια τις δίνεις στον μπάρμαν).
Όλα τα λεφτά είναι πραγματικά το σινεμά το οποίο είναι τεράστιο σε έκταση και σου αφήνει το περιθώριο να παίξεις με τα γκομενάκια. Εμένα μου την έπεσε μια απο βενεζουέλα και υπέκυψα μόνο και μόνο στο άκουσμα της χώρας..Από ότι παρατήρηση οι κοπέλες στο ναό αυτό είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρες και γουστάρουν να παίζουν με τους πελάτες. κάποιες γίνονται και ενοχλητικές αλλά οι περισσότερες το κάνουν με ωραίο τρόπο το πείραγμα. Η τύπισα ήταν αρκετά καλή αν και θα την ήθελα όχι τόσο πιεστική. Πάρε και κόλο παρε και 2ο γύρο...Δεν γούσταρα μωρέ.. ένα σωρό μουνιά έχει να δοκιμάσω..Τέλος πάντων. Είχε αρκετές ρουμάνες πράγμα σύνηθες για τα μαγαζιά αυτά. Η δεύτερη που μου άρεσε ήταν μια τσέχα αλλά όσο ωραία ήταν άλλο τόσο ξινή αποδείχθηκε μόλις πιάσαμε την κουβέντα και τελικά δεν την προώθησα. Ξέχασα να σας πω ότι απέναντι από το μπαρ είχε θυρίδες όπου μπορεί κάποιος να αφήσει τα τιμαλφή και είναι ιδιαίτερα βολικό. Το εστιατόρειο δεν το δοκίμασα καθώς δεν είχαν μείνει και πολλά φαγητά Λύπη αδικαιολόγητο κατά τη γνώμη μου για τέτοιου είδους μαγαζί. Στο εξωτερικό μέρος ήταν ξεκάθαρο ότι το μαγαζί το καλοκαίρι δίνει ρέστα..Μεγάλοι χώροι, ξαπλώστρες, σάουνα και ένα σωρό αγάλματα που δημιουργούν ένα απίστευτο τοπίο. Θα ξαναπάω σύντομα και η επόμενη θα είναι πιστεύω ακόμα καλύτερη επίσκεψη.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6