Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 13 10
FKK/Sauna Club 26269
Γενική Εντύπωση

7.0
Καινούργια εμπειρικά γιά εμένα....δεν έχω μέτρο σύγκρισης
80€ είσοδος ευγενέστατοι να με ενημερ´ωσουν
Ολα καθαρά ....3 ωρ´ιτσες επ´ισκεψη
Αρχίσαμε με ένα τραίνο με Μία μολδαβ´η και μία ρομούνα...με τρέλα αν στη πίπα και οι δύο μαζί ...σε μία ώρα από ένα μαμήσι έκαστη....βγήκα αφυδατωμένος....ντουζάκι (60/ μισή ώρα έκαστη=240)
Μου τη πέφτει μία γερμαν´ιδα....με έκοψε ότι τη χαλβάδιαζα...θεϊκό μουνί....άπαιχτη πίπα μέχρι το λαρύγγι ακα....τη κατα βρήκε η μνάρα και με ξεθέωσε σε όλες τις στάσεις ...στο μισάωρο βγήκαν πάλι τα μωρά μου....(60)
Ντουζάκι και πασαρέλα από τις περισσότερες κοπέλες να γνωριστούμε ....οι περισσότερες τρώγανε πόρτα γιατί οι επιλογές μου ήταν πολλές ....μέχρι που έσκασαν μύτη δύο θεόμουνοι...μολδαβές...τι κέφια είχε ο θεός όταν τις έφτιαχνε....
Αφού κάναμε αρκετό χαβαλέ πίνοντας καφέ μετά το φαγητό ....που ήταν ψιλομάπα...τις παίρνω και τις δύο και βούρ μέσα....θεϊκά μουνιά ...ΚΟΡΜΑΡΕΣ.....με ξεπόυτσιασαν....από ένα την κάθε μία....η μία έχυσε δυο φορές γλείφοντάς της το πεντακάθαρο μνάκι...ήμουν και ο πρώτος τους....περάσαμε μία ώρα μαζί τέλεια.....φοβερές επαγγελματίες (240)
Στις τρεις ώρες σηκώθηκα να φύγω γιατί έιχα δουλειά ...φεύγοντας είδα 2 ΘΕΟΜΟΥΝΟΥΣ που παραλίγο να γυρ´ισω πίσω
Τέλεια εμπειρία....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2013
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι
Ήταν άνετα;
Όχι, ήταν μικρά

Χώρος/Εγκαταστάσεις

Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Μέτριο

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Andrea, Christina, Lara, Daniella, Jessica
Γιατί την/τις προτείνετε;
Πανύψηλες, μοντέλα, σωματάρες,ευγενέστατες, αξιόπιστες
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
20
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
20

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
640
Σύνολο γαμησιών;
5
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
3 ώρες
pussydoctor
Σπουδαίος
245
Πόντοι:
2.982
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2013
Καλὸν, ὑπὸ τὴν προϋπόθεσιν ὅτι ἔχητε εἰσοδήματα Αὐστρογερμανοῦ ἐπιτυχημένου ἐπαγγελματίου. Ἐν ἐναντίᾳ περιπτώσει δὲν ἔχει νόημα ἡ ὑπόδειξεις πορνείου πρὸς δαπάνην 640€ (μὲ τὸ διπλάσιον αὐτοῦ τοῦ ποσοῦ δύνασθε νὰ συντηρήσητε Μολδαβὴν ἤ καὶ Ρουμανίδαν νεαρὰν παλλακίδαν ἀποκλειστικῆς χρήσεως δι' ἕναν μήναν ἐν Ἑλλάδι).
B
bakalhs
24 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η περιγραφή γίνεται γιά ενημέρωση φίλων που θέλουν να ενημερωθούν... Αν δεν μου είχαν περιγράψει δεν θα είχα ζήσει το θεϊκό νάσαι με 25-30 μνάρες που οι 15 τουλάχιστον αγγελικά πλασμένες για γαμήσι...
Αν κάποιος βρεθεί και μπορεί αξίζει να τα δώσει... Από να τα καταθέτουμε σε βλακείες ΑΞΙΖΕΙ...μέμφω τον εαυτό μου που έπαιρνα και πλήρωνα κλείνοντας από Ελλάδα... εξάλλου είναι και ο rusurum που μπορεί να θέλει ενημέρωση
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2