Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 1 10
FKK/Sauna Club 3900
Γενική Εντύπωση
 
4.0
Επισκέφτηκα χτες (21/04) το εν λόγω ίδρυμα μιας και βρίσκεται όχι μακρυά από τη βάση μου (Ντίσελντορφ) και η συγκοινωνία βολεύει πολύ. Βρίσκεται στο Wulfen, ένα χωριό μιά ώρα βόρεια του Ντίσελντορφ. Για να το βρω βέβαια χρησιμοποίησα gps γιατί πινακίδες δεν υπήρχαν πουθενά και η τοποθεσία ήταν λίγο δισπρόσιτη.

Πλήρωσα 90 ευρώ (τιμή φιξ, μέσα στην οποία περιλαμβάνονται σεξ όσες φορές θέλεις, αναψυκτικά, μπουφές, μπουρνούζι, πετσέτες) και μπήκα. Επειδή περίμενα το μαγαζί να βρίσκεται στα στάνταρντς των υπόλοιπων γερμανικών fkk που έχω επισκεφτεί, έπαθα ένα μικρό σοκ στην αρχή. Και εξηγούμαι: διακόσμηση χώρου πολλή μέτρια (καναπέδες παμπάλαιοι), καθαριότητα χάλια (δωμάτια επιπέδου φυλής, βρώμικες ντουζέριες & δωμάτιο σάουνας) και το κυριότερο, λίγες γκόμενες (7-8 τον αριθμό), εμφανισιακά μέτριες (έχει παίξει πολύ photoshop στο φωτογραφίες στο site). Το κλου της υπόθεσης είναι ότι στον εξωτερικό χώρο, γίνεσαι πολύ εύκολα αντιληπτός από τους κατοίκους της απέναντι πολυκατοικίας και κυρίως από μικρά παιδιά (εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα, άλλωστε δε μένω Γερμανία, αλλά για κάποιον ντόπιο αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα).

Στα του σεξ, αφού πέρασε το πρώτο στράβωμα και κατάλαβα που πήγα, πήρα 3 Ρουμάνες (μια ξανθιά με τεράστια φυσικά βυζιά, μια όμορφη αλλά τελείως ξεπέτα και μια τροφαντή μικρούλα) και μια Πολώνεζα και μετά την έκανα γιατί είχα αρχίσει να βαριέμαι. Όλες οι γυναίκες μίλουν γερμανικά και αγγλικά (τουλάχιστον σε επίπεδο συνεννόησης), οπότε με την επικοινωνία δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Επίσης, όλες κυκλοφορούσαν χωρίς να φοράν ούτε καν εσώρουχα ή με πετσέτα γιατί χτες ήταν μέρα fkk. Για όσους ενδιαφέρονται για παρτούζες, μπορεί κάποιος χωρίς να πληρώσει κάτι εξτρά, να πάρει 2 γυναίκες μαζί και να πάνε στο κρεβάτι του gangbang, όπου συνήθως ήταν μαζεμένες 2-3 τριάδες. Εγώ δεν είμαι φαν του είδους και δε δοκίμασα.

Δε θα ξαναπήγαινα με τίποτα σ’αυτό το μαγαζί, γιατί ίδιου επιπέδου γυναίκες και δωμάτιο μπορώ να βρω και Φυλής/Μεταξουργείο και δε χρειάζεται να τρέχω Γερμανία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Απριλίου 21, 2013
Πρόσβαση
Δύσκολη

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Όχι
Oι τουαλέτες ήταν
Όχι πολύ καθαρές
Τα δωμάτια ήταν
Όχι πολύ καθαρά

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι
Ήταν άνετα;
Όχι, ήταν μικρά

Χώρος/Εγκαταστάσεις

Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Χάλια

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Μέτριο

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Λίγες
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
90 €
Σύνολο γαμησιών;
4
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
4 ώρες
makrykavlis
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού