Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 47 10
FKK/Sauna Club 79619
Γενική Εντύπωση

9.0
oipon ταξιδι στο βερολινο και εχω γραψει λεπτομερ για τις προηγουμνες μερες στο βερολινο εδω
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=165967.msg4305168#msg4305168
τελευταια μερα στο βερολινα και επισκεψη στο αρτεμις ευκολη προσβαση παρολου που ηταν πρωτη φορα σσ στοβερολινο μποριες ευκολα και γρηγορα να χρησιμοποιεις το μετρο και το τρενο και ποιο γρηγορα και πιο οικονομικα αποο ταξι
λοιπον αφου μπηκα μεσα και γνωριστικα με τον ιδιοκτητη λογω οτι ειναι τουρκος προσφυγας απο την πολη μου την ξανθη ειναι 2 αδερφια ο ηαικι και ο ισμαηλ οι ιδιοκτητες και οχι οι υπευθηνοι για να μην μπερδευομαστε
μιλις ειδα να σκαει μυτη μια bendley me pinakiδes edirne+αδριανουπολις σκεφτηκα οτι ανατολικη θρακη σκεφτηκα οτι αυτος ειναι ο διοκτητης κια τον ρωταω πρωτου μπει μεσα αριστερα στο γραφει αν ειναι απο σαραντα εκκλησιες=πινακιδες και μου λειε ναι !!που το καταλαβες εισαι τουρκος πμε ρωτα και του λεω οχι αλλα απο iskece ειναι η καταγωγη μου και αμεσως με πηρε με τον φιλο και μας επιασε στο μουχαμπεντι ! λοιπον ο ισμαηλ ειναι τουκος που ο παππους του ηταν απο ελλαδα απο iskece=ξανθη και με την ανταλλαγη πλυθησμων το '22 πηγε τουρκια!!!!!!!επειτα μου ειπε να του στειλω κατι απο την ξανθη και μου εδωσε μια διευθηνση!!!
ο τυπος εχει στησει μια δουλει 4 εκατομυρριων ευρω και πως λειτουργει το εμαθα
λοιπον το μαγαζι ειναι περιπου 3000 τετραγωνικων + βεραντα και εχει πισινα σαουνες2 τυπων 2 σινεμα και 2 μπαρα μπουφε που δυστυχως ανοιγει για μεσημεριανο μετα τις 6 με μετριο φαγητο αλλα δεν πας εκει για να φας βρε παιδια!! Grin εχει χαμαμ καιστον πανω οροφο τα δωματια και νομιζω οτι για τις ντανες εχει και νοικιαζομενα δωματια αλλα δεν ειμαι σιγουρος
την περασμενη κυρια κη ειχε 30-35 κοπλες 6-7 ρουμανες 5-6 βουλγαρες και πολλες γερμανιδες και πολωνεζες γενικα τα παντα που δεν θελουν βιζες οπως δεν ειχε ρωσσιδεα και ουκρανιδες λογω βιζας
πηρα πρωτα μια μαγυαρα ψηλοι με κλασσικο προγραμμα ου με αποθεωσε πολυ καλη στο κρεβατι με ακα και κλασικο 60 ευρω μετα πηρα μια ξανθια μαυρη κουβανεζα 33 χρονων παρακαλω πιο σφυχτο μουνι δεν εχω ξανανιωσει το γυμναζειπολυ Grin Grin
και τελος πηρα μιαν γερμανιδα μελαχροινη την πιο ψηλη εκει μεσα 1,95 με τακουνια που την παρακαλεσα να την αποκαλω ανγκελα ετσι για να γαμησουμε και εμεις καμια φορα αυτην την μερκελ και το δεχτηκε πολυ καλη ειδικα στα 4
τα μειων στο μαγαζι ειναι οτι περιμενα να εχουν σεντονια καθε φορα στα κρεβατια και οχι να απλωνουμε πετσετες και τα περιμενα πιο καθαρα σε σχεση με το felina barcelona που εχω παει που ελαμπε
επισης περιμενα πιο καλο μπουφε αν ακι δεν με ενιθαζε
λοιπον ακομα και οι κοπελες εκει πληρωνουν εισοδο 120 ευρω και κξαθε δευτερα πρωι πηγαινουν και κανονιζουν το προγραμμα ολης της εβδομαδας ποια θα ερθει και ποια οχι κατα την διαρκεια ολης της εβδομαδας ωστε στο μαγαζι να μην ειναι ουτε πολλες αλλα ουτε λιγες κοπελες απισης την δευτερα πρωι πανε και τα χαρτια απο το γιατρο που πρεπει να ειναι το πλυ 5 ημερων πισω καθως και το μαγαζι καθε 15 μερες περνα υγειονομικο ελεγχο!!!!!!
εγωεκανα παρεα με βουλγαρες διοτι μπορουσα να συνενοηθω λογω γνωσης της γλωσσας αλλα οντως ειχε ενα βουλγαρακι τελειο που δεν το πηρα καθως και μια ρουμανα σαν την eva angelina οπως περιγραφει ο παραπανω στο θρεντακι ηταν διαμαντια
μαλιστα βαλαμε με τις βουλγαρες και βουλγρικη μουσικη και το αστειο ειναι οτι οταν τρως εισαι κλασικα με το μπουρνουζι και τρως διπλα σε γυμνοστηθες γυναικες εχει πλακα
παντως μια κοπελα μεσο ορο κανει 3-4-5 πελατες τα οποι δινει τα 120 στην εισοδο τα αλλα 50 ευρω περιπου για διαμονη στο βερολινοα και οτι περισσεψει στελνει πατριδα αλλα δεν εχει και πολυ καλο μεροκαματα για αυτες διοτι σκεψου οτι της χαλαει η εισοδο που δινουν αυτες 120 ευρω και προσπαθουν να κανουν τα εξτρα για να κερδισουν πιο πολλα λεφτα
μια κυριακη εχει 40-50 πελατες που ο καθενας θα κανει 2-3-4 γαμησια ενω εχει και 30-35 κοπελες που η καθεμια θα κανει 4-5 ραντεβου το πολυ
παντως αν εβρισκα αλανια απο εδω μεσα μετα χαρας θα ξαναπηγιανα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2012
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό