Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 7 10
FKK/Sauna Club
14830
Γενική Εντύπωση
8.0
εχοντασ παει την προηγουμενη μερα στο οασε ειπαμε με τα φιλαρακια μου να επισκεφτουμε το μανχαταν.ειναι μεσα στην πολη.φυσικα πηγαμε με gps.ανετο παρκιν για την ωρα που πηγαμε.γυρω στισ 1 που φτασαμε η εισοδοσ κοστιζε 40 ευρω.μετα τισ 1 ειχε 60.ανανεομενο και ανακαινισμενο οπωσ μασ ειπα και ο ταξιτζησ που μασ παρελαβε πριν 2 ημερεσ απο το αεροδρομιο.μπανακι και σαλονι.εχει ειδικο κλειστο χωρο για καπνιστεσ.μικρη πισινα για τζακουζι.ισα ισα χωρεσαμε και οι 4.χαμα και σαουνα μικρα και καθαρα.το σαλονι ητανε πολυ καλο με τεραστιουσ δερματινουσ καναπεδεσ.πολυ ομορφη ατμοσφαιρα.τεραστιο τσοντοσινεμα απο τα μεγαλητερα που εχω δει.πολυ καλη κουζινα οπου και σερβιρεσαι μονοσ σου.ευτηχωσ εκανα καλεσ επιλογεσ στισ κοπελεσ.η πρωτη ρουμανα απιστευτο κορμι και πιπα και πολυ καλο γαμησι.στην συνεχεια εκανα ενα επαγγελματικο μασαζακι απο κοπελα στα 50 ευρω.η δευτερη κοπελα που τελικα πηρε τουσ 3 απο τουσ 4 που ημασταν εκει ηταν το κατι αλλο.ο πατερασ κουβανοσ και ισπανιδα απο οτι μασ ειπε φυσικα.τρελο γαμησι πιπα με φτυσιματα χαμογελαστη και εδειχνε να το γουσταρει.το 90 τησ εκατο οι κοπελεσ ητανε ρουμανεσ.πολη καλη επιλογη και πιστευω καλητερη απο το οασε αν και ειχα ακουσει καλητερεσ κριτικεσ για το οασε.αν και το μαγαζι ονομαζοτανε και βουκουρεση θα ητανε ολα πιο ομορφα.σε γενικεσ γραμμεσ περασα πολυ καλα και θα ξαναπηγαινα στο μανχαταν παρα στο οασε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία Επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2012
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Είσοδος
Η τιμή περιλαμβάνει
- Ποτό
- Φαγητό
Υγιεινή/καθαριότητα
Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Δωμάτια
Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι
Shows/Events
Τα Shows/Events ήταν
Μέτρια
Κοπέλες
Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Καλές
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
50
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
100
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
100
Ανακεφαλαιώνοντας...
Συνολικό κόστος επίσκεψης
190
Σύνολο γαμησιών;
2
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
7 ωρεσ