Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 47 10
FKK/Sauna Club 79619
Γενική Εντύπωση

9.0
θα κάνω ορισμένες συγκρίσεις με πέρσι. Οι τιμές είναι ίδιες, το φαγήτο μέτριο (αν και έχει βελτιωθεί από πέρσι), είχε ορισμένα σώου με χορεύτριες την Πέμπτη και το Σάββατο (αν και ήταν καλές έβγαιναν για σώου σχετικά λίγες φόρες). Το πλήθος των γυναικών (για τις μέρες που πήγα Τρίτη, Πέμπτη, Σαββάτο), μέχρι τις 16.00 ήταν γύρω στις 20-25, αλλά μετά αυξανόταν και έφταναν στις 60-70 (το 1\3 πολύ καλές, 1\3 καλές και 1\3 μέτριες). Ξεκίνησα με Τζοβανά? (αγιό δομίνικο) με πρόγραμμα μιας ώρας. Πίπα υψηλου επιπέδου, μέτριο σεξ, καλό μασαζ και μου έφαγε και 10 λεπτά από το χρόνο μου. Τελείωσα με Βικτώρια (Ουγγαρέζα), οπού είχα πάει και πέρσι μαζί της και με θυμόταν. Μηχανή του σεξ με εξάντλήσε και ήθελε και άλλο και εξάντλει όλο το χρόνο μαζί σου. Την Πέμπτη ξεκίνησα με Ηρένα? (Πολωνέζα). Αρχοντική γυναίκα, ευγενική στο κρεββάτι και προσπαθεί να περάσεις καλά. Μετά Βανέλα (Βουλγαρία), μεγάλο πουτανάκι, όλοι της επιάναν το κωλ.. αλλά ελάχιστή πήγαναν μαζί της. Μεγάλη ξεπέτα στα 15 λέπτα μου εβγάλε το προφυλακτικό και ζητούσε να χύσω στα βυζία της,. Ισώς άμα πάρει κάποιος anal της εξηγήσει το παραμύθι... Μετά πήγα με την Νίκη (γερμανίδα). πριν ξεκινήσουμε μου είπε δεν θέλει φιλία, 69... Τις είπα οτί δεν συμφωνώ και δεν έγινε η συνάντηση και με είπε και ηλίθιο. Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει προς τους πελάτες. Τελείωσα με Σάρα (Ισπανίδα). Οχί κάτι ιδιαιτερο μου έφαγε και αυτή χρόνο από το μισάωρω. Σαββάτο πήγα με Σισέλα? (Ιταλίδα). Πήρα πρόγραμμα CIM. Την εβγαλά με χαδάκια, φιλάκια και ένα εντονο 69 με τελείωμα στο στομά της. Εποικοινωνιακό ατομό αλλά επείδη δεν έκανα σεξ δεν μπορω να πω αν αξίζει η όχι. Και τελείωσα με Νίνα (Τσέχα). Με είχε εντυπωσιάσει από πέρσι και χωρίς να είναι κάτι εντυπωσιακό σε σώμα (το βυζί είναι και σχετικά χαλαρό για το μικρό της ηλικίας της). Πηρά πρόγραμμα 1 ώρας και χωρίς να μπω σε λεπτομέριες πέρασα υπέροχα. Γι αυτό και ο τίτλος, με τις κοπέλες που πηγα πέρσι ήταν και με αυτές που περασα καλύτερα. Μακρία από Βαλκάνιες, Γερμανίδες.... Αξίζει ακόμα να πας και για να βλέπεις μόνο. Παραδείσος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2012
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Καλό

Shows/Events

Τα Shows/Events ήταν
Μέτρια

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Συχνή (κάθε φορά έχει και διαφορετικές)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΝΙΝΑ
Γιατί την/τις προτείνετε;
Ηφαιστείο στο κρεββάτι, καλές επαγγελματίες
Γιατί να την/τις αποφύγει κάποιος;
Η μεν πρώτη πάει να σε ξεπετάξει όσο γίνεται ποιο γρήγορα. Η δεύτερη απλώς αγένης και δεν έγινε τελικά η συνάντηση
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
περιλαμβάνεται στο κόστος
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
50
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
100

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
260+260+310
Σύνολο γαμησιών;
7
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
8+8+10
Ενεργό Μέλος
36
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2012
σωστός είσαι καί εγώ πρίν 2 χρόνια που πήγα τά ίδια συμπεράσματα έβγαλα
υπάρχουν μερικοί κανόνες πού άν τούς τηρούσες δέν θαπεφτες σε ξεπέτα.
όταν είχα πάει είχα κατσι στό μπάρ και είχα πιάσει κουβέντα με τίς ολοτσιτσιδες καί με πελάτες γερμανούς καί ιταλούς.
έκανα τό ίδιο καί στήν πισίνα .
οι περισσότεροι είχαν πάει πολλές φορές καί μου δώσαν σωστες πληροφορίες καί έτσι απέφυγα τίς τσεπέτες.είχα πάει με μια πολωνέζα πού ηταν θεα στό σώμα και μοναδική στό σεξ επίσης μέ 2 τουρκάλες όχι πολύ όμορφες αλλά πολύ περιποιητικές καί μιά γαλομαροκινη πού ήταν πολύ καλή καί ευχάριστη στην παρέα .έκατσε και μίλαγε μαζί μου πάνω από μιά ωρα στην πισίνα άλλωστε δέν είχε δουλειά ήταν 1300 μεσημέρι...
όποιος ισχυρίζετε ότι το αρτεμις δέν είναι παραδεισος θά πρέπει ναχει κάποιο πρόβλημα.....
η αίσθηση τού να κάθεσε στόν καναπέ καί νά μιλας με 4 μουνάρες ολόγυμνες.. πινοντας τό καφεδάκι σου και ριλαξάροντας είναι κάτι τό μοναδικό,όπως καί νάσε ξαπλωμένος στην πισίνα να διαβάζεις κανενα βιβλίο καί να σούρχετε ένας ολόγυμνος άγγελος νά σε χερετάει καί να σε χαιδεύει καί να σε παροτρυνει διακριτικά καί χαλαρά νά πάς στό δωμάτιο.....
επίσης εμένα μού αρέσε καί τό περιβάλλον όπως έχω γράψει .δέν τό βρίσκω καθόλου κιτσ .αλλά αρτ ντεκό του 20 με 30....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1