Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 47 10
FKK/Sauna Club 79476
Γενική Εντύπωση

6.0
Ειχα επισκεφτει το εν λογω ιδρυμα και πριν απο τρια χρονια και ειχα εντυπωσιαστει,δυστηχως το μαγαζι εχει πεσει πολυ...απο θεμα καθαριοτητας και χωρου το περνει αριστα,αλλα απο γυναικες Θυμός...πηγα δυο συνεχομενες μερες και ο αριθμος των κορασιδων δεν ξεπερνουσε τις 25(πριν 3 χρονια ηταν καμια 60αρια),οι πιο πολλες ρουμανες και γερμανιδες μετριου επιπεδου που δεν μιλαγανε αγγλικα και το μονο που κοιταγανε ηταν πως θα σου αρπαξουν το 60αρι,και μες στο δωματιο με το ρολοι στο χερι να δουν ποτε θα περασει το μισαωρο...δεν ξερω,ισως να επεσα στην περιπτωση αλλα σε σχεση μ αυτα που ειχα δει πριν 3 χρονια και αυτα που ακουγα και διαβαζα το μαγαζι ειναι μετριο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2012
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Όχι

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Κακό

Shows/Events

Τα Shows/Events ήταν
Κακά

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Λίγες
Ανανέωση γυναικών
Σπάνια (κάθε φορά τις ίδιες έχει)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Μέτρια
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60

Ανακεφαλαιώνοντας...

Θα ξαναπηγαίνατε;
Ίσως
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2012
ρε συ φίλε μήπως μπέρδεψες τό artemis μέ κανένα άλλο ???
όσοι γράψΑΝ ΚΡΙΤΙΚΉ είναι αξιόπιστοι καί χρόνια στό σαιτ
27 Σεπτεμβρίου, 2012
οχι φιλε μου,οπως εγραψα και στην κρητικη μου ειχα ξαναπαει πριν τρια χρονια και τοτε οντως ηταν παραδεισος...ισως να επεσα εγω σε κακη φουρνια,οι πιο πολλες γκομενες μου ειπαν πως δουλευουν 6-7 μερες σερι και μετα φευγουν για καμια 10αρια μερες για τα σπιτια τους...παντως και τις δυο μερες που πηγα φετος το ροστερ ηταν χαλια...και εχω παει και σε αλλα 4 fkk οποτε εχω μετρο συγκρισης
27 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φίλε αυτοί πού γράψαν κριτική δέν γράψαν μόνο πριν 2 χρόνια πούγραψα καί εγώ διότι τότε πήγα αλλά τούς τελευταιους μήνες.
μήπως πήγες εκεί αφού πλακώθικες στα προβλήματα καί ταβλεπες όλα μαύρα??τί νά πώ
27 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επειδη μπορει να νομιζεται οτι ειμαι περιεργος και ιδιοτροπος να σας πω οτι πηγα με εναν φιλο μου ο οποιος δεν εχει ξαναπαει αρτεμις αλλα ειχε παει oase και mainhattan,του ειχα πει τα καλυτερα λογια για το αρτεμις και μολις φυγαμε το πρωτο βραδυ απο το μαγαζι μου ειπε πως νομιζει οτι του εκανε πλακα οταν του ελεγα πως το αρτεμις ειναι σουπερ και τον πηγα εκει επειδη ηξερα οτι δεν ειναι καλα,την δευτερη μερα με το ζορι ηρθε παλι μαζι μου ελπιζοντας μηπως εχει αλλαξει η κατασταση...αλλα δεν
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4