Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 3 10
FKK/Sauna Club 6728
Γενική Εντύπωση

6.0
Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια και πήγα για να το ελέγξω. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει τα Fkk OASE και World και με αυτά θα γίνει η σύγκριση.
Το βρήκα δύσκολα. Αν το GPS δεν επέμενε ότι ήταν εκεί, δεν θα το έβρισκα με τίποτα, έτσι όπως είναι χωμένο πίσω από εταιρείες. Parking μικρό και γεμάτο.
Η υποδοχή υπέροχη και εν συνεχεία αποδυτήρια, ντουζιέρες και χώροι υπέροχοι. Ωραίο ηλεκτρονικό βραχιόλι, στο οποίο το bar χρεώνει ηλεκτρονικά την κατανάλωση, που δεν είναι δωρεάν και πληρώνεις στην έξοδο.
Όμως για το καλοκαίρι, οι εξωτερικοί χώροι είναι ανύπαρκτοι, όπως και στο World. Ενώ το OASE έχει απέραντο εξωτερικό χώρο με Β-Β-Q, πισίνα, γρασίδι, καρέκλες, ξαπλώστρες, κρεββάτια, σκηνές και εστιατόριο, οι άλλοι έχουν κηπάρια, τα οποία αποκαλούν υπαίθριους χώρους. Άρα το OASE υπερτερεί το καλοκαίρι.
Οι χώροι μέσα μεγάλοι και άνετοι, σε αντίθεση με το OASE, αν και το κοινό στο Sakura δεν έχει σχέση με του OASE και μοιάζει περισσότερο με του World. Πιστεύω ότι επειδή το OASE είναι κοντά στην Φρανκφούρτη (οικονομικό κέντρο) έχει ποικίλο, πολυεθνικό και νεαρό κοινό, το οποίο του προσδίδει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, την οποία στερούνται τα υπόλοιπα δύο, των οποίων το κοινό απαρτίζεται,κυρίως, από μεγάλους σε ηλικία, Γερμανούς, οι οποίοι στην ουσία έκαναν ρηλάξ, παρακολουθούσαν τηλεόραση και οι οποίοι γενικά δεν δημιουργούσαν καμία ατμόσφαιρα.
Λόγω του Ορθόδοξου Πάσχα, είχε λίγες κοπέλες, γιατί όπως μου είπε η Kim, 16 Ρουμάνες είχαν πάει στο σπίτι να γιορτάσουν, οπότε τι είναι ένα Fkk χωρίς Ρουμάνες; Χμμμ; Είναι ένα Fkk με λίγες κοπέλες (κάποιες εξ' αυτών, ευτυχώς, Ρουμάνες) και οι οποίες, κατά το μεγαλύτερο μέρος τους, δεν ήταν και ιδιαίτερα όμορφες ούτε και δημιουργούσαν κάποια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Δηλαδή, ενώ στο OASE μπορούν να χαρακτηριστούν έως και "ενοχλητικές" στο Sakura και World κινούνται διεκπεραιωτικά. Τελικά οι Ρουμάνες είναι σαν το αλάτι, χωρίς αυτές δεν έχει γεύση, με πάρα πολλές, γίνεται λύσσα. Χαμόγελο
Το τζακούζι καμία σχέση με του OASE και World που λειτουργούν συνέχεια και είναι μεγάλα. Μικρό και μόνο για να πας με κοπέλα, η οποία και το ενεργοποιεί, αφού συνεννοηθεί με το bar.
Έμεινα αρκετές ώρες και διερεύνησα τα πάντα και μετά από αυτή την εμπειρία και σύμφωνα με τα γούστα μου και επειδή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και στο fkk δεν μας ενδιαφέρουν και πάρα πολύ οι χώροι, παραμένω fan του OASE, το οποίο μπορεί να υστερεί σε εσωτερικούς χώρους, αν και υπερτερεί σε εξωτερικούς, αλλά έχει ζωντάνια, fun και ζωηρές κοπέλλες καθώς και δωμάτια σε πολλά μεγέθη και για όλα τα γούστα.
Αυτή είναι η εμπειρία μου και αν ο δρόμος με έφερνε και πάλι Στουτγάρδη θα πήγαινα και πάλι, αλλά το OASE είναι στην καρδιά μου (στο World δεν θα ξαναπήγαινα, ακόμα και αν με πληρώνανε).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Απριλίου 14, 2012
Πρόσβαση
Δύσκολη
Parking
Μικρό και άβολο

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι
Ήταν άνετα;
Όχι, ήταν μικρά

Shows/Events

Τα Shows/Events ήταν
Μέτρια

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Λίγες
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Kim, Johanna
Γιατί την/τις προτείνετε;
Πολύ καλές στο service.
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
50

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
260
Σύνολο γαμησιών;
2
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
6
Θα ξαναπηγαίνατε;
Όχι
Μέλος
11