Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 24 10
FKK/Sauna Club 40109
Γενική Εντύπωση

10.0
Δεν κρατιόμουνα πλέον. Ήθελα να το επισκεφτώ καλοκαίρι, για να ευχαριστηθώ τις ανέσεις του γύρω από την πισίνα και το B-B-Q το οποίο είναι πολύ καλό. Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν και τόσο καλοκαιρινός και δεν επέτρεψε σεξουαλικές δραστηριότητες γύρω από την πισίνα ή στο κρεββάτι πάνω στο δέντρο, γιατί οι κοπέλλες κρύωναν!!!!!
Παρασκευή και ήταν γεμάτο κοπέλλες και φυσικά πελάτες. 3 η ώρα το μεσημέρι και το parking γεμάτο. Πολλές νέες παρουσίες και βέβαια το 98% εκ Ρουμανίας.
Η πρώτη επαφή, μετά το χαλάρωμα και τον καφέ, ώστε να δώ και τι κυκλοφορεί, με μια όμορφή από την Μολδαβία. Μόλις πήγαμε όμως στο δωμάτιο, άρχισε η απαρίθμηση του τιμοκατάλογου και μήπως θέλω και το ένα και το άλλο κλπ. Κατάλαβα ότι είχα πέσει σε καρχαρία, αλλά αυτά είναι στο παιχνίδι και το μωράκι ήταν όμορφο. Χάλια service και στο τέλος ζήτησε και φιλοδώρημα (πρώτη φορά μου συνέβη) το οποίο και αρνήθηκα.
Χαλάρωμα, φαγητό, τζακούζι, περνά ή ώρα και επιλέγω την Tesa από την Γερμανία, στην οποία είπα ότι προερχόμουνα από χάλια service και ήθελα τα δυνατά της. Μου είπε ότι οι περισσότερες Ρουμάνες παρέχουν χάλια service. Η Tesa με πήγε στον παράδεισο και μ' έφερε. Είναι αστέρι μοναδικό. Τα δίνει όλα για την ευχαρίστηση του πελάτη.
Μετά από ώρα, επιλογή της Andrianna από την Τσεχία. Αυτή και αν είναι αστέρι. Η πίπα της σεμιναριακή. Με ρώτησε πως μου αρέσει και με ευχαρίστησε στο μέγιστο. Τι να γράψω γι' αυτήν, τα καλύτερα!!!!! Εϊναι λίγο δύσκολο να την πετύχετε (κατάλαβα γιατί). ΄Την είχα εντοπίσει από παλιά και έστησα καρτέρι για να την πετύχω. Της είπα ότι την θέλω και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε. Καταπληκτική.
Είχα και στο παρελθόν από πολλές κοπέλλες (ακόμα και Ρουμάνες) καλό service, αλλά η Andrianna είναι το κάτι άλλο. Ψηλή, εμφανίσιμη, με μεγάλο φυσικό βυζί.
Κάθισα πολλές ώρες, γιατί γι' αυτό πήγα και πέρασα πολύ καλά.
Στις 11 το βράδυ έφυγα. Άλλη μια επίσκεψη έφτασε στο τέλος της και το συμπέρασμα ήταν ότι άξιζε.
Το OASE παραμένει ο παράδεισος του άντρα!!!!!!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα την επίσκεψή του. Αξίζει το έξοδο αυτή η εμπειρία.
Δυστυχώς, είναι φανερό ότι η αύξηση του αριθμού των κοριτσιών, δεν συνοδεύεται από αύξηση της ποιότητας. Οι Ρουμάνες παραμένουν στην πλειοψηφία του αρπακτικά και ξεπέτες.
Δυστυχώς δεν βρήκα παλιές γνωριμίες για των οποίων τις υπέροχες υπηρεσίες έχω γνώμη, όπως η Lia (Ρουμανία) και η Clio (Κανάρια νησιά).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2011
Πρόσβαση
Δύσκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι

Shows/Events

Τα Shows/Events ήταν
Μέτρια

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Συχνή (κάθε φορά έχει και διαφορετικές)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Tesa (Γερμανία)/Andrianna (Czech Republic)/Victoria (Poland)
Γιατί την/τις προτείνετε;
Υπέροχο service
Γιατί να την/τις αποφύγει κάποιος;
Ξεπέτες και αρπακτικά. Καρχαρίες σκέτοι
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
50

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
210
Σύνολο γαμησιών;