Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 47 10
FKK/Sauna Club
79596
Γενική Εντύπωση
9.0
Επειτα απο πολυ καιρο , ευτυχως ξανάρχισα τα ταξιδάκια μου .. πριν ενα περίπου μηνα ημουν Βερολίνο για καποιο συνεδρειο . Το κακό βεβαια( για την τσέπη μου ) ηταν οτι το συγκεκριμένο κατάστημα ηταν ακριβώς διπλα απο το ICC . Τεσπα . Πρωτη επίσκεψη Σάββατο βράδυ και να γίνεται ο κακός χαμός απο κόσμο αλλά και πάνω απο 100 κοριτσάκια πρόθυμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους . Αξίζει να πω οτι το ιδιο βραδυ ηταν 11 Ελληνάρες, ολοι μαζεμένοι στο κατω τσονταδικο και γαμάγανε με την σειρα μια Βουλγαρα ..την οποια τιμησα δεοντως την επόμενη μέρα . Με εξαιρεση 2 γαμησια , ενα με μια γερμανιδα που εμεινα στα βασικα ( πιπα ανευ και τελειωμα σε πισωκολητο ) και το top of the top μπαλκωνατο μωρο εξ Σλοβενίας , πιπα ανευ + κολαρακι +καταθεση στο στομα ολα τα αλλα ηταν απαραιτητη προυποθεση η καταθεση ή στο στομα η στα βυζια τους .
Το φαγητό δεν λεει ( σε συγκριση παντοτε με τα υπολοιπα FKK που εχω επισκεφθει στο παρελθον ... αλλα στα πολυ μεγαλα συν του μαγαζιου
το αφεντικο εκει με το μπουρνουζακι του καινα κοβει κινηση ( πιασαμε και κουβεντουλα ) τα κοριτσια το ενα καλυτερο απο το άλλο και χωρις πολυ πολυ πιεση .. χωρις ρουμανες ξεπετες .. Νομίζω οτι μετα απο καιρο βρηκα το μαγαζι που θα αντικαταστησει στην καρδια μου το παλιο καλο Atlantis ..
Το φαγητό δεν λεει ( σε συγκριση παντοτε με τα υπολοιπα FKK που εχω επισκεφθει στο παρελθον ... αλλα στα πολυ μεγαλα συν του μαγαζιου
το αφεντικο εκει με το μπουρνουζακι του καινα κοβει κινηση ( πιασαμε και κουβεντουλα ) τα κοριτσια το ενα καλυτερο απο το άλλο και χωρις πολυ πολυ πιεση .. χωρις ρουμανες ξεπετες .. Νομίζω οτι μετα απο καιρο βρηκα το μαγαζι που θα αντικαταστησει στην καρδια μου το παλιο καλο Atlantis ..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Είσοδος
Η τιμή περιλαμβάνει
- Ποτό
- Φαγητό
Υγιεινή/καθαριότητα
Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός
Δωμάτια
Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι
Φαγητό/Ποτά
Το φαγητό ήταν
Μέτριο
Shows/Events
Τα Shows/Events ήταν
Καλά
Κοπέλες
Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Συχνή (κάθε φορά έχει και διαφορετικές)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
60
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
50
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
100
Ανακεφαλαιώνοντας...
Συνολικό κόστος επίσκεψης
980
Σύνολο γαμησιών;
6
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
10 ΩΡΕΣ ( 3 ΜΕΡΕΣ )