Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Nina, ένα κορίτσι που μου τράβηξε το ενδιαφέρον, κυρίως λόγω του άγνωστου που θα συναντήσεις. Είχα αμφιβολίες, αλλά έπρεπε μετά από καιρό να κάνω κι εγώ ένα κασκαντεριλίκι.

Δεν κατάφερα να τη συναντήσω με την πρώτη, για λόγους που έχουν να κάνουν είτε με το γραφείο, είτε με την κοπέλα. Τείνω να πιστέψω το δεύτερο.

Αυτή τη φορά η επικοινωνία με το γραφείο καλή, μου λένε αμέσως δωμάτιο, ανεβαίνω με επιφυλάξεις. Η πόρτα ήδη ανοιχτή, χτυπάω, ξαναχτυπάω, έρχεται από μέσα ένα χαμογελαστό κορίτσι με τακούνια και κολλητό φορεματάκι, με τα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.

Εκ πρώτης όψεως είναι το κορίτσι της 1ης φωτογραφίας, δεν είναι όμορφη αλλά έχει όμορφα χαρακτηριστικά, τα μάτια της πολύ εκφραστικά και πονηρά σε πρασινομπλέ απόχρωση. Τα μαλλιά της σπαστά κόκκινου χρώματος, φυσικά. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες, αν και θολές, εικάζω ότι δεν αντιστοιχούν στην ίδια, αν και δεν αποκλείεται να είναι όντως δικές της. Είναι κοντούλα, αλλά όσο μπόι της λείπει, το έχει σε κιλά, χωρίς να σημαίνει ότι είναι γεματούλα.

Είχε διάθεση για κουβέντα αλλά με ξάφνιασε και με άγχωσε κάπως. Θα βρει κάτι παράξενο πάνω σου και θα το σχολιάσει, δεν είναι κακό, απλά θέλει να σπάσει τον πάγο και να σε κάνει να νιώσεις άνετα. Πολύ φιλική και επικοινωνιακή. Τα αγγλικά της αρκετά καλά.

Ντουζάκι, την βρίσκω να περιμένει υπομονετικά σα να περιμένει από σένα να της φερθείς αναλόγως και να δει προς τα που να κινηθεί. Αυτή είναι ίσως η παγίδα της, αλλά στο τέλος θα αποκαλυφθεί ένα άκρως αισθησιακό κορίτσι κι ας μην έχει το ανάλογο παρουσιαστικό.

Αποζητά τα φιλιά σε όλο το σώμα, το λαιμό, τα αυτιά, πριν αφεθεί στα γλωσσόφιλα, αρχικά διστακτικά, σταδιακά πολύ βαθιά, με πάθος. Θα ανεβεί πάνω σου, θα σου ανταποδώσει το πάθος, θα παίξει με το σώμα σου.

Την γδύνω και αποκαλύπτεται ένα καλό σώμα, αλλά δυστυχώς αρκετά χαλαρό, με αρκετά πιασίματα στα μπούτια και τον κώλο, έχει λίγο φαρδιά περιφέρεια. Έχει το τυπικό σώμα που θα συναντούσαμε σε ένα καθημερινό κορίτσι. Η 5η φωτογραφία είναι αρκετά κοντά, δεν είναι γεματούλα, απλά δεν το προσέχει καθόλου, εικάζω πώς είναι λίγο πάνω από τα 50 κιλά. Βυζάκι μικρό προς μεσαίο, ούτε χαλαρό αλλά ούτε και σφιχτό, με όμορφες ρώγες που ανταποκρίνονται, μουνάκι κλειστού τύπου τριμαρισμένο και κάπως απεριποίητο. Το σώμα είναι λίγο άγριο.

Παραβλέποντας όμως όλα αυτά, στο σεξ είδα άλλον άνθρωπο. Ένα κορίτσι παθιασμένο, ικανό να σε φτάσει στα όρια του αισθησιασμού. Βάζει λίγο τζελ και στον παίζει αισθησιακά ενώ σε κοιτά με λάγνο βλέμμα, περιποιείται πρώτα την περιοχή, περνάει από τις μπάλες και ύστερα τον παίρνει μπουκωμένο για ένα αργό και αισθησιακό τσιμπούκι με δυνατό ρούφηγμα, όχι βαθύ, αλλά αρκετά καλό, είναι ικανή να σε κάνει να χύσεις σε ανύποπτο χρόνο.

Δέχεται να της τρίψεις την κλειτορίδα, δάχτυλα όχι, μιας και είναι πάρα πολύ ευαίσθητη, τόσο που μπορούσε να χύσει πολλές φορές. Θα ενθουσιαστεί με το γλυφομούνι, συσπάται ασύστολα, είναι πολυοργασμική. Προσοχή όμως, θα θυμώσει αν το παρακάνεις, δεν της αρέσει, θα χάσει τον έλεγχο και δε θα χύσει.

Τον ξαναπαίρνει μπουκωμένο έχοντας πάρει περίεργη στάση και επέτρεψε κάποιες καταδρομικές με την ίδια να μαλακίζεται, πριν ξαπλώσει κάνοντας νόημα για τη συνέχεια.

Ιεραποστολικό, cowgirl, doggy με πολλές παραλλαγές τους, όλες τόσο παθιασμένες. Το κορίτσι έδειχνε να το ζει, έβγαζε απίστευτο ταλέντο. Ανά στιγμές συνέχιζε να συσπάται και να φωνάζει από ηδονή, προσπαθώντας να κρατηθεί από κάπου, ενώ αποζητούσε τη σωματική επαφή, το eye contact και τα παθιασμένα γλωσσόφιλα, προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα δείχνει. Τελείωμα πανηγυρικό με εκείνη να έχει παραδοθεί πλήρως.

Ήταν ένας γύρος μονάχα αλλά τόσο μεγάλος σε διάρκεια και παθιασμένος, που με έκανε κουρέλι.

Λίγη κουβεντούλα, την ευχαρίστησα και την έκανα. Λεπτομέρειες τις παραβλέπω.

Μην περιμένετε να δείτε ένα κορίτσι εμφανίσιμο και περιποιημένο με την έννοια της συνοδού. Θα δείτε ένα καθημερινό κορίτσι ευγενικό, ζεστό, αλλά και πονηρό. Πολύ δοτικό, ικανό να σου προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία, που δεν προσφέρουν τα συνηθισμένα κορίτσια της δουλειάς. Έχει απίστευτο ταλέντο αλλά δυστυχώς δε τη βοηθά το παρουσιαστικό της.

Αματούρι που προσφέρει περισσότερα από όσα δείχνει και δεν προτείνεται σε σκληρούς χύστες αλλά σε όσους αποζητάνε μια διαφορετική εμπειρία στα όρια του αισθησιασμού.

Ήταν μια πάρα πολύ ευχάριστη εμπειρία και ίσως την έβλεπα πάλι. Να είστε όλοι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, ydroxoos7, THV και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2023
Συναγωνιστή, με όλο το σεβασμό, αυτά που γράφεις δεν βγάζουν νόημα.
"δεν είναι όμορφη αλλά έχει όμορφα χαρακτηριστικά"... Καπάκι βαθμολογία στο πρόσωπο 8. Για εμένα 8 στο πρόσωπο σημαίνει όμορφη...
"όσο μπόι της λείπει, το έχει σε κιλά, χωρίς να σημαίνει ότι είναι γεματούλα." Δηλαδή, τι είναι αδύνατη?
"αποκαλύπτεται ένα καλό σώμα, αλλά δυστυχώς αρκετά χαλαρό, με αρκετά πιασίματα στα μπούτια και τον κώλο, έχει λίγο φαρδιά περιφέρεια" Καλό σώμα με όλα αυτά δεν γίνεται.
"Έχει ένα άγριο σώμα". Αυτό πάλι τι σημαίνει?
Καπάκι βαθμολογία στο σώμα 6, αυτό μου κολλάει πιο πολυ΄...
"Θα ενθουσιαστεί με το γλυφομούνι, συσπάται ασύστολα, είναι πολυοργασμική. Προσοχή όμως, θα θυμώσει αν το παρακάνεις, δεν της αρέσει, θα χάσει τον έλεγχο και δε θα χύσει" Δεν καταλαβαίνω...
Γράφεις για μέτρια εμφάνιση, μέτρια πίπα, περίεργες στάσεις από πλευράς της, όχι δάκτυλα, πονηρή, όχι περιποιημένη, αξ΄ύριστη, Καπάκι, "ξεχωριστή εμπειρία που δεν προσφέρουν άλλα κορίτσια" και overall βαθμολογία 8.
Δεν καταλαβαίνω, μπορεί να φταίω εγώ...
Μπορεί από την άλλη και εμείς ( σαν μέλη) και οι admin πρέπει να ξαναδούμε το θέμα των κριτικών και των βαθμολογιών...



review reaction 1 Yatoputso, dracoumel, hornyasfuck και 5 άλλα μέλη
30 Απριλίου, 2023
Δηλαδή επειδή πέρασα καλά, να την κάψω; Επειδή δεν είναι μουνάρα πάλι να την κάψω;

Όμορφη να σου φύγει το σαγόνι δεν είναι αλλά έχει όμορφα χαρακτηριστικά. Εδώ ίσως να έβαζα 7 αλλά σε κερδίζει το χαμόγελο της και το βλέμμα της.

Χοντρή δεν είναι. Απλά από τη μέση και κάτω έχει παραπανίσια κιλά, αποτέλεσμα της μη δραστηριότητας. Αυτό δε σημαίνει ότι έχει άσχημο σώμα, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Και που έγραψα για μέτρια πίπα; Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα.

Το ότι δεν δέχεται δάχτυλα αλλά αφήνει να την γλείψεις δε σου περνάει από το μυαλό ότι είναι κλειτοριδική και όχι κολπική; Αν δεν καταλαβαίνεις, άστο.

Το κορίτσι δεν είναι με την καμιά το call girl που ίσως πιστεύεις ή θα έπρεπε να είναι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει φωτιά στο κρεβάτι.

Είτε την έχεις συναντήσει και δεν πέρασες καλά, είτε όχι και πιστεύεις ότι τα βγάζω από το μυαλό. Έτσι θα είναι λοιπόν, αλλά μη μου κουνάς το δάχτυλο επειδή έτυχε να περάσω πολύ καλά.
review reaction 1 hornyasfuck
30 Απριλίου, 2023
"Θα βρει κάτι παράξενο πάνω σου και θα το σχολιάσει.......... θέλει να σπάσει τον πάγο και να σε κάνει να νιώσεις άνετα. "
Εμμμμ
review reaction 3 review reaction 1 socos, hornyasfuck, old boy
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3