Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με την Αμαλία συναντήθηκα μετά το Πάσχα.
Πήγα στο ξενοδοχείο της και μετά από μία μικρή αναμονή, ανέβηκα στο δωμάτιο της όπου με υποδέχθηκε με μία σατέν ρόμπα.

Μου έκανε εντύπωση ότι έχει ένα πιο πλατύ πρόσωπο από ότι στις φωτογραφίες της, όμως τα χαρακτηριστικά είναι ίδια.
Είναι μετρίου αναστήματος,με σφιχτό σώμα και συμμετρικές αναλογίες.Δεν υπάρχουν περιττές κιλά, είναι λεπτή με θηλυκές καμπύλες.

Την πέτυχα κάπως πεσμένη σε ενέργεια, ίσως λόγω της περασμένης ώρας που πήγα, αλλά είχε αντοχή για τον αγώνα.

Γενικώς,τα θετικά είναι ότι είναι όμορφη, λεπτή και θηλυκή.Επισης, φιλάει καλά και με γλώσσα και δεν είναι φιλί τύπου σπαρταριστο ψάρι μέσα στο στόμα σου, αλλά φιλί που θα έδινες και με την κοπέλα σου.
Ξέρει να στήνεται καλά και αντέχει γρήγορο ρυθμο χωρίς καμία αντίρρηση.Ειναι πολύ υπακοη, τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρθηκε σε εμένα.Δεν άκουσα σε κάτι όχι, δάκτυλα κτλ, επίσης όταν μου έπαιρνε πίπα της είπα ότι το κάνει τόσο καλά που θα τελειώσω και μου είπε με ένα ύφος κάπως ένοχο ότι είναι έξτρα.Εμενα αυτό μου άρεσε διότι δεν το είπε με επιθετικότητα ή τουπε.Ειχε ένα ύφος τύπου " ντρέπομαι που το λεω".

Εν ολίγοις θα τιμήσει τα χρήματα που θα πάρει, έκανε και μπανάκι μαζί μου, άρα παίζει κι αυτό.Καποιες δεν θέλουν.Προτεινεται για gfe αλλά και για πιο άγριες καταστάσεις πιστεύω μπορεί να ανταποκριθεί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή