Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σε συνέχεια της συνάντησης με το μοντελοειδες πιπίνι που έκανα πρόσφατα έψαχνα κάτι αντίστοιχο άμεσα για να ικανοποιήσω τις αρρωστημένες ορέξεις του Κόμη Δράκουλα IV που φυσικά μου δημιούργησε η προηγουμένη με την αθωότητα της.
Δύσκολο εγχείρημα καθώς δεν μπορούσα να ξεφύγω από τον οικογενειακό κλοιό ( η γυναίκα με κρατά ασφυχτικά υπό παρακολούθηση καθώς έχει διακρίνει τα δόντια του Δράκουλα να βγαίνουν με τον ερχομό της άνοιξης), μια λύση υπήρχε να ρουφήξω με μανια τα νιάτα εν ώρα εργασίας ώστε να παρατείνω και να υπομένω την οικογενειακή ζωή για 2 μήνες ακόμα προκαταβολικά.
Πάνω στον πανζουρλισμό τηλεφωνημάτων, πίεσης, meeting με παπαροζαλαδα σηκώνομε απλά και εξαφανίζομε για κοντινό ξενοδοχείο φορώντας την κάπα του κόμη και φυσικά χοροπηδώντας από χαρά σαν πορνογερος στον δρόμο.
Στο ζουμί.
Η νεαρά είναι η έκφυλη εκδοχή της προηγουμένης συνάντησης, χωρίς αθωότητα με μια ανωμαλία να την διακατέχει σε όλο το ραντεβού αλλά με το ίδιο απίστευτο σώμα, σφιχτό σαν πέτρα και με ένα πραγματικά, απίστευτο στήθος fluffy γύρω από την ρόγα Έρωτας (μου θύμισε μια συμμαθήτρια που γαμουσα στο Λύκειο πριν 340.000 χρόνια) και υπέροχο κολο 20 Χρόνης φοιτήτριας με 3 δικτατορικά.
Πεντακάθαρη και μοσχομυριστή από το στόμα μέχρι το μουνι.
Γεμάτη πρόστυχα tatoo
Απίστευτα επικοινωνιακή.
Καυλομενη από την αρχή μέχρι το τέλος και απολυτά συνειδητοποιημένη.
Άλλο ένα γραφείο με σωστή επικοινωνία και καλή προσφορά.
Σαν σωστός Κόμης προσέφερα κρασί με το που μπήκε για να λυθεί το στρείδι σε δευτερόλεπτα και αμέσως άρχισε τα χαμογέλα.
Την στέλνω για μπάνιο παρόλο που ζήτησε να μην κάνει γιατί είχε ήδη κάνει, την έβαλα με τον τρόπο μου μέσα με τα κρασιά ανά χείρας μαζί μου ώστε να τριφτούμε. Ευλόγησον
Στο ντουζ αμέσως έπιασε δουλειά αφού με σαπούνισε και με πήρε στο στόμα, εντυπωσιακό το γεγονός ότι όταν της είπα οπα μισό, κάτσε λίγο γιατί θα εκραγώ, τον έβγαλε από τον στόμα γύρισε την πλάτη της και τον ακούμπησε πάνω στο μουνι και τριβότανε με μανία λίγο ακόμα και θα εμπενε μεσα στο καταλαθος πάντα, προφανώς είχε καυλοσει αλλά εκεί το έκοψα αμέσως μην γίνει καμιά μαλακιά όχι πως θα με άφηνε η νεαρά να μπω ακαποτος είναι έμπειρη και τριβότανε με έναν τρόπο να το αποφύγει φυσικά αλλά μέσα στην καυλα και τα ζουμιά όλα γίνονται έτσι και την γύρισα άμεσα τρομαγμένος αλλά παράλληλα καυλομενος ώστε να καταθέσω άμεσα το βαρύ οικογενειακό φορτίο του Δράκουλα στο στόμα της.
Βγαίνουμε από το μπάνιο αράζουμε στο κρεβάτι και αρχίζω μια σπάτουλα ανεφ προηγουμένου τα γυάλισα όλα σε ρυθμούς τρέλας για πολύ ώρα και πρέπει να τελείωσε στο στόμα μου γιατί εκτός του ότι ούρλιαζε σαν αγριόγατα και με ζούπαγε μεσα, τα ζουμιά ήταν εντυπωσιακά πολλά σε σημείο που έπρεπε να πάω να πλυθώ αλλά με σταμάτησε και άρχισε να με φιλάει ακατάπαυστα, προφανώς ήθελε να ρουφήξει τα ζουμιά της ( άλλο ένα foul για μένα γιατί το αποφεύγω σαν διάολος ) η άνοιξη όμως με είχε επηρεάσει και η νεαρά είχε καυλοσει απίστευτα και αυτό που έκανε με καυλοσε και εμένα απίστευτα. Χαχαχα!
Στην συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου όπου πάλι τριβότανε πάνω κάτω μέχρι που μου φόρεσε σκουφάκι μόνη της, είχα μείνει λίγο παγωτό με την θέα ενός εκφυλου πιπινιού γάλακτος αλλα και με τα υπεροχα μάτια της να με καρφώνουν καθώς μπαινοέβγαινε αλλά και με το γεγονός ότι έπαιζε μπάλα μόνη της.
Αξιοσημείωτο και κλείνω εδώ, λίγο πριν τελειώσω στην ίδια στάση και ενώ ήθελα να την γυρίσω στα 4 κερδίζοντας χρόνο, προσπάθησα να βγω το κατάλαβε αμέσως έκατσε βαθιά πάνω μου όπου τριβότανε εμπρός και πίσω χωρίς να μπαινοβγαίνει και με φίλησε με γλώσσα μέχρι που έχυσα μισό τόνο φορτίο μέσα της καθώς της έβαλα δάκτυλο πίσω όπου δέχτηκε με τόση χαρά που με ξάφνιασε. Γερο-μύστης
Θα επιδιώξω ραντεβού δεύτερο αν και δεν το συνηθίζω πραγματικά μόνο γιατί κάνει το πιο έκφυλο γαμησι αν σε γουστάρει έστω και λίγο, που έχω δει εδώ και χρονιαααααα αλλά και γιατί πρέπει να την πάρω επείγοντος στα 4.
Γύρισα στην δουλειά τρεμάμενος κουναμενος σαν κλασικός πορνογερος με το χαμόγελο στα χείλη και δεν καταλάβαινα καν τι μου έλεγαν για όλο το υπόλοιπο της ημέρας.
Ο Δράκουλας είχε χορτάσει. Ναι! Καπέλο Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 27, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Black Driller
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
464
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Score73, TOMCRUISE, THV και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού