Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 84549
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αδυνατώ να δεχτώ ότι δεν έχει συναντηθεί κανείς με την κοπέλα και γι' αυτό δεν υπάρχει καταχωρημένη καμία κριτική. Μάλλον κάποιοι βαριούνται....... Λοιπόν, για όσους γουστάρουν αυτό το σωματότυπο, η Νίνα είναι μια must επιλογή. Αισθησιακό κορίτσι, χαμογελαστό, απλό, χωρίς τουπέ και υφάκι, με διάθεση και για επικοινωνία και για να ευχαριστήσει και για σεξ. Βγάζει αισθησιασμό, ενώ έχει πολύ καλή απόδοση και σε χαμηλές, χαλαρές καταστάσεις και σε πιο σκληρές. Τα βυζιά είναι πραγματικό αριστούργημα και σαν όψη, αλλά κυρίως σαν αίσθηση. Περάσαμε τόσο καλά που πέρασε μαζί μας και η ώρα και ούτε που καταλάβαμε αμφότεροι ότι είχε περάσει μιάμισι ώρα ενώ είχα κλείσει για μία ώρα και είχαμε στήσει τον οδηγό. Τελικά το έκανα δίωρο και χαλάλι της. Μακάρι να μπορούσα να βάλω υψηλότερες βαθμολογίες, αλλά έχω ακόμα περιορισμούς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
1.350
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TurboLover, Milfomaniac, trunks2121 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Απριλίου, 2023
Μας δουλευεις ομαδικως φιλε?μας κανεις παρατηρηση που εγραψε κανεις για αυτο το θωρηκτο βαρεων βαρων?
review reaction 1 review reaction 5 sisax87, passionfruit, Ntaffy2 και 4 άλλα μέλη
28 Απριλίου, 2023
Μου κινήσες το ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κοπέλα, εξάλλου και το γραφείο dreamgirls ,είναι αξιόπιστο!!
N
Ntaffy2
review reaction 1 BUT-TMAN, hornyasfuck
28 Απριλίου, 2023
Αν, πράγματι, οι φωτό ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και αν αυτά που γράφεις όντως έχουν βάση (δεν σου το αμφισβητώ απ' αυτά που γράφεις), η κοπέλα, ναι, είναι "τούμπανο" και μπαίνει "στα υπόψιν"...
review reaction 1 Ntaffy2
28 Απριλίου, 2023
είναι bbw η αγελαδ... εεε το κορίτσι εννοώ;
review reaction 1 Ntaffy2
28 Απριλίου, 2023
Τέτοιο βυζι πρέπει να δοκιμαστεί. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη εβδομάδα, να έχει μπει και ο Μάης
review reaction 1 Ntaffy2
29 Απριλίου, 2023
Αγαπητέ gnnakos, δεν σας δουλεύω. Ούτε παρατήρηση σας κάνω. Έχω κι εγώ κάποιες απορίες όμως αν μου επιτρέπεις. Έχεις συναντηθεί με την κοπέλα; Αν ναι, γιατί δεν μοιράστηκες την εμπειρία σου; Είτε ήταν καλή, είτε κακή. Αν όχι, τι ακριβώς έχεις να προσφέρεις με το σχόλιο σου; Επίσης, να σε ρωτήσω ποιοι ακριβώς είστε εσείς; Εκπροσωπείς κάποια ομάδα; Θεωρώ ότι όταν αναρτάται κάποιο σχόλιο, το κάθε μέλος εκφράζει τον εαυτό του. Νομίζεις ότι είσαι πολλοί; Μήπως έχεις κάποια ψυχολογική πάθηση; Διπολική διαταραχή; Σχιζοειδή σύνδρομο; Τότε πάω πάσο. Ενημέρωσε με όμως για να ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω με ενικό ή πληθυντικό. Επιπλέον, να επισημάνω ότι μετά από σημείο στίξης ξεκινάμε με κεφαλαίο γράμμα την επόμενη πρότασή μας και καλό είναι να βγάζει συντακτικά και κάποιο νόημα, διότι αυτό το "έγραψε κανείς" που παρέθεσες, ομολογώ ότι έκανα λίγη ώρα να το κατανοήσω!!!!!!! Τώρα ναι, σου/σας κάνω παρατήρηση.
review reaction 1 TurboLover, Milfomaniac, men1975 και 2 άλλα μέλη
30 Απριλίου, 2023
Πρωτον,οντως ξεχασα ενα ΔΕΝ...εννοουσα "μας κανεις παρατηρηση που ΔΕΝ εγραψε κανεις για αυτο το θωρηκτο"
Δευτερον,ναι ειναι σαν να μαλωνεις τα μελη του σαιτ που δεν εγραψαν κατι...Γραφεις ΑΔΥΝΑΤΩ να δεχτω και καποιοι ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ
Σοβαρα?Ποια ειναι η κοπέλα?Εγω πρωτη φορα καταλαβα την υπαρξη της με την κριτικη σου.
Και πιστευεις θα αγνοησει καποιος τις μουναραες του Glamour Golden κτλ για να παρει αυτην την κοπέλα?
review reaction 1 Ntaffy2
02 Μαΐου, 2023
Να τα πάρουμε με τη σειρά λοιπόν gnnakos.
Διαπίστωση έκανα, επειδή πράγματι μου έκανε εντύπωση και όχι παρατήρηση. Γιατί όντως πιστεύω ότι έχουν πάει πολλοί από εδώ μέσα με την κοπέλα και είτε έχουν περάσει καλά, είτε όχι, πιστεύω ότι ο λόγος που δεν έγραψαν κριτική είναι επειδή βαριούνται. Δε θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι, αλλότριοι ίσως!!! Προς τι η ευθιξία λοιπόν από εσένα; Έχεις οριστεί επικεφαλής ομάδας θιγομένων και αποτελείς τον εκπρόσωπό τους ακόμα και σε σχόλια με τέτοιο ύφος; Δηλαδή ποια θα ήταν η αντίδρασή σας, αν ήμουν όντως επικριτικός προς κάποια άλλα μέλη που δεν έγραψαν κριτική; Βρισιές και απειλές;
Οι εμπειρίες είναι για να μοιράζονται. Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του ιστότοπου και έτσι ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, με αγνές προθέσεις από όλα τα πρωταρχικά μέλη, μεταξύ των οποίων ήμουν και εγώ. Στη συνέχεια βέβαια έχασε το δρόμο του δυστυχώς, αλλά για κάποιους από εμάς που ακόμα ασχολούμαστε με το άθλημα, έχει διασωθεί ακόμα κάτι από τότε, γι' αυτό και κάνουμε τον κόπο να γράψουμε μια - δυο αράδες, αντί να σφυρίζουμε αδιάφορα, ακόμα κι αν πολλές φορές μας βγαίνει και σε κακό.
Σίγουρα, ο καθένας έχει τα γούστα του και την οπτική του για το σώμα, το πρόσωπο και την εν γένει διάθεση και συμμετοχή της οιασδήποτε κοπέλας και φυσικά έχει το δικαίωμα να την εκφράζει, όπως εσύ. Αλλά άπαντες κρινόμαστε γι' αυτά που γράφουμε και για τον τρόπο που τα γράφουμε. Επίτρεψέ μου λοιπόν να διατυπώσω κι εγώ την άποψη πως η ΕΜΠΕΙΡΙΑ κάποιου ανθρώπου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη ΓΝΩΜΗ που στερείται βιώματος.
Παρατήρησα επίσης ότι διάλεξες επιλεκτικά να μην απαντήσεις σε κάποια ερωτήματά μου. Εγώ είμαι ανοιχτός να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε ερώτημα ή απορία έχεις και η έγγραφη ανταλλαγή απόψεων μπορεί να συνεχιστεί.
Όσο για το ερώτημά σου "ποια είναι η κοπέλα", το προφίλ της υπάρχει αρκετό καιρό τώρα στο συγκεκριμένο γραφείο. Άρα, ήταν μια κοπέλα του Dreamgirls που κανείς δεν είχε γράψει κριτική, όπως και για τόσες άλλες από όλα τα γραφεία. Αυτή λοιπόν είναι η κοπέλα. Και επειδή μου άρεσε εμφανισιακά (ω τι ντροπή μου!!!!) είπα να δοκιμάσω και να ενημερώσω, γιατί ξέρεις μετά από τόσα χρόνια στο άθλημα, γνωρίζω ότι αν ενίοτε δεν ρισκάρεις και δεν πάρεις από μόνος σου πρωτοβουλία και περιμένεις τα πάντα να σου έρθουν έτοιμα, θα χάσεις μεγάλο μερίδιο απόλαυσης, αν και θα αποφύγεις και αρκετές κακοτοπιές. Αλλά αυτά πάνε μαζί θεωρώ και εγώ προσωπικά προτιμώ να λειτουργώ έτσι. Λογικό λοιπόν να μην ξέρεις τίποτα γι' αυτήν, καθώς κανείς δεν έκανε τον κόπο να γράψει κάτι γι' αυτήν. Είδες λοιπόν που τελικά συμφωνούμε; Γιατί αν είχε γράψει κάποιος γι' αυτήν, θα ήξερες ποια είναι πριν πρωτογράψω εγώ και δε θα με ρωτούσες, αγνοώντας την ύπαρξή της. Όλα κολλάνε σαν κομμάτια ενός μεγάλου παζλ τελικά!!!!
Τελειώνοντας (γιατί η αλήθεια είναι ότι μακρυγόρησα και ζητώ συγνώμη από όλους όσους κάνουν τον κόπο να με διαβάσουν), να εκφράσω την απογοήτευσή μου για το τελευταίο σχόλιό σου για το Glamour και το Golden, διότι ομολογώ ότι δεν στέκει με βάση την κοινή λογική. Κι αυτό γιατί ο καθένας μπορεί να πάρει όποια κοπέλα γουστάρει από οποιοδήποτε γραφείο. Το ότι μπορεί να διαλέξει τη συγκεκριμένη, δε σημαίνει ότι θα αγνοήσει τις κοπέλες άλλων γραφείων ή κάποια άλλη ανεξάρτητη (λέμε τώρα....). Δηλαδή , θέλω να πω, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Μπορεί την επόμενη φορά να πάρει από εκεί και μετά από κάπου αλλού. Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι αν πάρει αυτήν εδώ, θα αγνοήσει τις άλλες;;;;
Περιμένω τα σχόλιά σου.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8