Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 18 10
Call-Girls
55417
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μου τα έλεγε η Νικόλ, "μισή ώρα είναι λίγη", κράτα τη μία.
Εντάξει όχι πως δεν ήθελα κι εγώ, αλλά δυστυχώς συχνότατα τα μισάωρα είναι η μόνη μου επιλογή λόγω έλλειψης χρόνου.
Τεςπα πάλι καλά που την άκουσα ως προς την επιλογή της κοπέλας και για άλλη μια φορά με οδήγησε ολόσωστα.
Η Ήρα όπως γράφω και στον τίτλο είναι μια μελαμψή...Αφροδίτη. Το γραφείο έμπλεξε της θεές αλλά χαλάλι.
Ξεκινάω από τα θετικά.
α. νεαρότατη στην ηλικία.
β. πολύ όμορφο πρόσωπο, σαφέστατα καλύτερο από τις ήδη ωραίες φωτό.
γ. καθαρή και βελούδινη επιδερμίδα.
δ. πεντακάθαρη (ως προς την υγιεινή).
ε. χαμογελαστή και ευδιάθετη.
στ. κορμί - κορμάρα όπως στις φωτό. 160κάτι, πετίτι - λεπτή (όχι σκίνυ), μικρό στήθος, ρώγα σταφυλιού (προ ωριμάνσεως ) που αν την περιποιηθείς βγάζει μάτι, οπίσθια κανονικά σε μέγεθος γυμνασμένα και σφιχτά.
ζ. χείλια απαλά και ζουμερά, φιλάει με απίστευτο πάθος
η. γουστάρει και δεν κάνει αγγαρεία ή τουλάχιστον αυτό σου δείχνει με πολύ "πειθώ". για τον πελάτη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
θ. αιδοίο "θανατηφόρο" για τους αιδοιολάτρες και φίλους του γλυψίματος. για όσους ξέρουν ίσως ένα τικ καλύτερο από της κατερίνας μάμπα - κι αυτό είναι πράγματι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ι. αφήνεται...(όποιος κατάλαβε)
αρνητικά λίγα
α. αγγλικά ελάχιστα του γούγλη. κρίμα γιατί έχει πολύ ευχάριστη διάθεση και η δυνατότητα σωστης επικοινωνίας θα ήταν μεγάλο συν.
β. θα ήθελα λίγο πιο...κώλο. όχι ότι το θέαμα στα 4 δεν είναι εξαιρετικό, αλλά αν είχε λίγη στρογγυλάδα ακόμα...
Νομίζω ότι όποιος θέλει να συναντήσει όμορφη, νεαρή κοπέλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να την δει. Προσωπικά θα επιδιώξω να την επισκεφτώ ξανά για μια ώρα.
Α ναι, έχει τέσσερα σκυλιά στη βραζιλία. χαράς το κουράγιο της...
υγ
όπως πάντα στην εμφάνιση το 10 του θεού και το 9 της βικτώρια (της σίκρετ).
μέχρι 8 φτάνουν οι βαθμολογίες μου εκτός εξαιρετικά σπάνιων περιπτώσεων.
Εντάξει όχι πως δεν ήθελα κι εγώ, αλλά δυστυχώς συχνότατα τα μισάωρα είναι η μόνη μου επιλογή λόγω έλλειψης χρόνου.
Τεςπα πάλι καλά που την άκουσα ως προς την επιλογή της κοπέλας και για άλλη μια φορά με οδήγησε ολόσωστα.
Η Ήρα όπως γράφω και στον τίτλο είναι μια μελαμψή...Αφροδίτη. Το γραφείο έμπλεξε της θεές αλλά χαλάλι.
Ξεκινάω από τα θετικά.
α. νεαρότατη στην ηλικία.
β. πολύ όμορφο πρόσωπο, σαφέστατα καλύτερο από τις ήδη ωραίες φωτό.
γ. καθαρή και βελούδινη επιδερμίδα.
δ. πεντακάθαρη (ως προς την υγιεινή).
ε. χαμογελαστή και ευδιάθετη.
στ. κορμί - κορμάρα όπως στις φωτό. 160κάτι, πετίτι - λεπτή (όχι σκίνυ), μικρό στήθος, ρώγα σταφυλιού (προ ωριμάνσεως ) που αν την περιποιηθείς βγάζει μάτι, οπίσθια κανονικά σε μέγεθος γυμνασμένα και σφιχτά.
ζ. χείλια απαλά και ζουμερά, φιλάει με απίστευτο πάθος
η. γουστάρει και δεν κάνει αγγαρεία ή τουλάχιστον αυτό σου δείχνει με πολύ "πειθώ". για τον πελάτη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
θ. αιδοίο "θανατηφόρο" για τους αιδοιολάτρες και φίλους του γλυψίματος. για όσους ξέρουν ίσως ένα τικ καλύτερο από της κατερίνας μάμπα - κι αυτό είναι πράγματι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ι. αφήνεται...(όποιος κατάλαβε)
αρνητικά λίγα
α. αγγλικά ελάχιστα του γούγλη. κρίμα γιατί έχει πολύ ευχάριστη διάθεση και η δυνατότητα σωστης επικοινωνίας θα ήταν μεγάλο συν.
β. θα ήθελα λίγο πιο...κώλο. όχι ότι το θέαμα στα 4 δεν είναι εξαιρετικό, αλλά αν είχε λίγη στρογγυλάδα ακόμα...
Νομίζω ότι όποιος θέλει να συναντήσει όμορφη, νεαρή κοπέλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να την δει. Προσωπικά θα επιδιώξω να την επισκεφτώ ξανά για μια ώρα.
Α ναι, έχει τέσσερα σκυλιά στη βραζιλία. χαράς το κουράγιο της...
υγ
όπως πάντα στην εμφάνιση το 10 του θεού και το 9 της βικτώρια (της σίκρετ).
μέχρι 8 φτάνουν οι βαθμολογίες μου εκτός εξαιρετικά σπάνιων περιπτώσεων.
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα