Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 72 10
Call-Girls
294309
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είπαμε έχω ανοίξει το συρτάρι και τσεκάρω τι έχω ξεχασμένο εκει.
Άλλο ένα ραντεβού που θα ήθελα να αναφέρω είναι αυτό με την Αννα.
Έχοντας στείλει κανα δύο φορές έστειλα μια τρίτη για το χαβαλέ και πηρα άμεση απάντηση. Συναντηθήκαμε το ίδιο απόγευμα.
Εμφανίστηκε ενα ψηλό λεπτό μαυρομάλλικο καβλάκι.
Φαίνεται απο την αρχή του ραντεβού πως κινείται με πρωτόκολλο.
Τι εννοώ... θα σου πιάσει την κουβέντα προσπαθώντας να σε "ζυγίσει" αλλά και για να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα.
Θα πάει για φρεσκάρισμα και θα βγει με ένα σετάκι εσώρουχα.
Φιλάκια και μπαλαμούτι.
Πίπα και σέξ.
Οκ. Δεν θα έλεγα ότι είναι κακό. Εμένα δεν μου ταιριάζει. Δεν κουμπώσανε οι χημείες μας. Παρόλα αυτα ενω κάρφωνα δυνατά όντας γενικότερα κουρασμένος από την ημέρα λαχάνιασα και βγήκα αλλαγή χωρις να σκοράρω.
Καλή κουβεντούλα , συνειδοτοποιήμένη τι κάνει και γιατί. Προσπάθεια για 2ρο γύρο μετά τα pit stop.
Θέλησα να απολαύσω το τσιμπούκι της. Πραγματικά το κορίτσι ακούραστο ρουφουσε έγλειφε με περισσή τέχνη. Τελείωσα στο στόμα της μεμεγάλη ανακούφιση. Ψύχραιμα η Άννα συνέχισε λίγο ακόμα για τις τελευταίες σταγόνες κάτι που νομίζω δεν συνηθίζεται στην πιάτσα. Διακριτικά σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει.
Ναι όκ ξελάφρωσα έκανα μια αλλαγή αλλά δεν θα ξαναδοκίμαζα.
Φιλικότατη και ευγενική απλώς δεν ταιριάξαμε. Νομίζω υπήρχε μια ψυχρότητα στο αέρα και απο τις 2 πλευρες.
Άλλο ένα ραντεβού που θα ήθελα να αναφέρω είναι αυτό με την Αννα.
Έχοντας στείλει κανα δύο φορές έστειλα μια τρίτη για το χαβαλέ και πηρα άμεση απάντηση. Συναντηθήκαμε το ίδιο απόγευμα.
Εμφανίστηκε ενα ψηλό λεπτό μαυρομάλλικο καβλάκι.
Φαίνεται απο την αρχή του ραντεβού πως κινείται με πρωτόκολλο.
Τι εννοώ... θα σου πιάσει την κουβέντα προσπαθώντας να σε "ζυγίσει" αλλά και για να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα.
Θα πάει για φρεσκάρισμα και θα βγει με ένα σετάκι εσώρουχα.
Φιλάκια και μπαλαμούτι.
Πίπα και σέξ.
Οκ. Δεν θα έλεγα ότι είναι κακό. Εμένα δεν μου ταιριάζει. Δεν κουμπώσανε οι χημείες μας. Παρόλα αυτα ενω κάρφωνα δυνατά όντας γενικότερα κουρασμένος από την ημέρα λαχάνιασα και βγήκα αλλαγή χωρις να σκοράρω.
Καλή κουβεντούλα , συνειδοτοποιήμένη τι κάνει και γιατί. Προσπάθεια για 2ρο γύρο μετά τα pit stop.
Θέλησα να απολαύσω το τσιμπούκι της. Πραγματικά το κορίτσι ακούραστο ρουφουσε έγλειφε με περισσή τέχνη. Τελείωσα στο στόμα της μεμεγάλη ανακούφιση. Ψύχραιμα η Άννα συνέχισε λίγο ακόμα για τις τελευταίες σταγόνες κάτι που νομίζω δεν συνηθίζεται στην πιάτσα. Διακριτικά σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει.
Ναι όκ ξελάφρωσα έκανα μια αλλαγή αλλά δεν θα ξαναδοκίμαζα.
Φιλικότατη και ευγενική απλώς δεν ταιριάξαμε. Νομίζω υπήρχε μια ψυχρότητα στο αέρα και απο τις 2 πλευρες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Απλά δεν ταιριάξαμε οπότε λόγω αυτού για εμένα η μια φορά ήταν οκ κομπλέ.