Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 69 10
Call-Girls 219134
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επόμενη χρωστούμενη κριτική είναι για την Βανέσσα ένα κορίτσι μικρό,χαρούμενο και ευδιάθετο.
Η συνάντηση έγινε το καλοκαίρι μετά έφυγα και αμέλησα να γράψω κριτική.
Έρχεται η μικρή στο δωμάτιο και όταν ανοιγω αντικριζω μια πιτσιρίκα χυμώδης,χαμογελαστη με μεγάλες βυζάρες.
Την καλωσορίζω και αφού μου σκάει ένα γλωσσόφιλο αρχίζει να μου λέει πως ήταν η μέρα της ενώ μου πέταξε με την μια τις βυζάρες της έξω.
Δυσκολεύτηκα να κρατήσω ρυθμό στην κουβέντα και αφου το κατάλαβε έρχεται διπλα μου και μου λέει "σ αρέσουν; " αμέσως επεσα να τα ρουφίξω. Με διέκοψε πηγαινοντας να φρεσκαριστεί. Επιστρέφει τυλιγμένη με την πετσέτα αφήνοντας τα βυζία οριακά να φαίνονται.
Με ρώτησε εάν μου αρεσει να με γλείφουν και πριν πω ναι/όχι τον πηρε στο στόμα της. Ήμουν ήδη τέντα και αποφάσισα να ξεκινήσω το κάρφωμα τότε αφου μου έβαλε προφυλακτικό μου είπε σιγάνα, "είμαι λίγο στενη μην μπείς σε παρακαλώ απότομα".
Όντως ήταν και ξεκίνησα σιγά σιγά το σούβλισμα. Μόλις άνοιξε ο δρόμος ανέβασα στροφές και φάνηκε να της αρέσει.
Απο το ιεραποστολικό την γύρισα ελαφρός στο πλάι ώστε να καρφώνω ενω έχω καλό grip στις βυζάρες τις. Καπου εκει μας βρήκε το τέλος. Μετα το ντουζάκι μου ξεκίνησε την κουβέντα και σιγά σιγά μου τον χαιδευε ώσπου ειχαμε ξανα ανάταση και απο μεριά της ξανα μπουκιτσι.
Αυτη την φορά ήθελε να με καβαλήσει και πάλι στην αρχή πήγαμε αργά αφηνοντάς την να καρφωθεί όπως γουστάρει.
Γενικά ηταν μια πολύ θετική συνάντηση.
Ναι οκ δεν ειναι μοντέλο ουτε ισχυρίστηκε η ίδια κατι τέτοιο.
Είναι μια χαμογελαστη τσουπωτή πιτσιρικα με ωραια ζουμερά βυζιά και λίγο στενούλα.
Όλο αυτό το σενάριο είναι αρκετό για να δοκιμάσει κανείς αλλά και για να επαναλάβει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα