Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 18 10
Call-Girls
77453
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Άλλος για τη βάρκα μας?
Αυτό σκέφτηκα και πήδηξα τρέχοντας να προλάβω να σαλπάρω κι εγώ, με καπετάνισσα τη Freya.
Έχουν γραφτεί πολλά και θα γραφτούν ακόμα περισσότερα.
Είναι το κορίτσι το φωτογραφιών με λίγο λιγότερη λάμψη.
Νεανικό χαμογελαστό προσωπάκι πιο "παιδικό" από φωτογραφίες, ειδικά χωρίς το αντίστοιχο βάψιμο.
Να είμαι ειλικρινής στον δρόμο θα την πρόσεχα αλλά δε θα κάρφωνα μη με πάνε μέσα.
Δείχνει μικρότερη αν έρθει ελαφριά μακιγιαρισμένη όπως ήρθε σε έμενα και με σπόρ ντύσιμο τύπου βόλτας.
Άντε πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο να τη κάνεις.
Είναι όμως πολύ όμορφο προσωπάκι τόσο που με σκάλωνε.
Λεπτούλα σχεδόν στεγνή.
Με κατάλευκο σωματάκι και αρκετές ελίτσες στο σώμα και καθόλου ταττού.
Με φανταστικά σκούρα μπλε μάτια και τα υπόλοιπα όπως ακριβώς τα βλέπετε στις φωτογραφίες.
Μουνάκι μικρό κλειστού τύπου αλλά "βαθύ" εσωτερικά.
Η πρώτη εντύπωση δεν γέμιζε το μάτι λόγο ντυσίματος, αλλά να είμαι ειλικρινής δεν είχα ζητήσει κάτι συγκεκριμένο.
Μετά από τις πρώτες χαιρετούρες εντόπισε τα λεφτά στο κομοδίνο που είχα αφήσει και μπήκε βιαστικά να πλυθεί.
Μού χάλασε λίγο τη φάση γιατί βγήκε τσίτσιδη και θα ήθελα να τη γδύσω εγώ και να ανακαλύψω το υπέροχο κορμάκι της ή να τη θαυμάσω με εσώρουχα.
Φιλιά "επιθετικά" με γλώσσα, με κίνδυνο να παρασυρθώ και να συγκρουστούμε αλλά είχε φάση.
Το ρόλο της τον έπαιξε τέλεια, αν και αγχωμένη επειδή μου έδειχνε σαν να ήθελε να αποδείξει ότι ξέρει τι κάνει και είναι αυτό που δηλώνει.
Ικανοποιητική πίπα με φτυσίματα και μαλακία σε διαστήματα που πάλευε, να μη φανεί ότι χάνει χρόνο.
Δάχτυλα μπροστά δέχτηκε, πίσω δεν δοκίμασα, αλλά με προβλημάτησε στο γλυφομούνι.
Καθαρό, πεντακάθαρο μουνάκι, με γεύση σε σημεία μέντας μέχρι να έρθει η πραγματική γεύση.
Προτιμούσε να με πιπώνει αντί να τη γλύφω και με ανάγκασε να τη ρωτήσω αν δεν της αρέσει.
Η απάντησή της ήταν "εσύ πληρώνεις υπηρεσίες όχι εγώ".
Όταν της είπα χαλαρά θα πλήρωνα για τέτοιο μουνάκι να γλύφω, κάπως χαλάρωσε.
2 γύροι παίχτηκαν συνολικά χωρίς κάτι το εξαιρετικό.
Της έμαθα και 2-3 προτάσεις που μπορεί οι επόμενοι να ακούσουν.
"θεέ μου!" και "Εισαι όμορφος/η" και "δυνατός".
Η επικοινωνία δεν ήταν δύσκολη.
Τα βασικά τα λες και τα συνεννοείσαι.
Τώρα να της πάρεις συνέντευξη και να μάθεις την ιστορία της τα όνειρα τους στόχους είναι χάσιμο χρόνου, αφού θέλει πολλές επεξηγήσεις.
Το ρεζουμέ είναι έχει στόχους, τι πιο σύνηθες και πλάνο.
Αλλά ειδικά για μία ώρα δεν αξίζει να αναλωθείς και να χάσεις χρόνο από τέτοιο "γεύμα".
Να μη σας κουράζω.
Σε εμένα παρουσιάστηκε φιλότιμη δουλευταρού ορεξάτη, σε βαθμό που με προβλημάτισε επειδή τα προηγούμενα οδηγούν σε διεκπεραίωση.
Θα τη πρότεινα μόνο σε όσους θέλουν αυτό που βλέπουν έχοντας κατά νου τη λιγότερη λάμψη και την περισσότερη αθωότητα (εμένα σε φάσεις με προβλημάτισε και ένιωσα μεγάλος).
Αξέχαστη θα μπορούσε να μείνει για αυτό που είναι (όμορφο ενήλικο κοριτσάκι) και όχι για αυτό που προσφέρει (άπειρο κοριτσάκι).
Ήρθε στην ώρα της και 10 λεπτά πριν τη λήξη χτύπησε ειδοποίηση ώστε ήρεμα να πλυθεί και να φύγει, ίσως το μόνο μείον στα incall.
Σχέση αξίας κόστους... Κοριτσάκι σαν τα κρύα τα νερά χωρίς τα 150 θα μου καθότανε? Θεωρώ πως όχι....
Η επικοινωνία με το γραφείο απλή και κατανοητή.
Οι συνθήκες από την μεριά μου δεν ευνοούσαν τέτοιο ραντεβού, ίσως θα ήταν καλύτερα επειδή ήταν καθημερινή μια πιο έμπειρη να προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ κτλ .
Ήμουν απίστευτα πιασμένος και κουρασμένος αλλά χαίρομαι που το δοκίμασα.
Αυτά από εμένα να περνάτε καλά!
Αυτό σκέφτηκα και πήδηξα τρέχοντας να προλάβω να σαλπάρω κι εγώ, με καπετάνισσα τη Freya.
Έχουν γραφτεί πολλά και θα γραφτούν ακόμα περισσότερα.
Είναι το κορίτσι το φωτογραφιών με λίγο λιγότερη λάμψη.
Νεανικό χαμογελαστό προσωπάκι πιο "παιδικό" από φωτογραφίες, ειδικά χωρίς το αντίστοιχο βάψιμο.
Να είμαι ειλικρινής στον δρόμο θα την πρόσεχα αλλά δε θα κάρφωνα μη με πάνε μέσα.
Δείχνει μικρότερη αν έρθει ελαφριά μακιγιαρισμένη όπως ήρθε σε έμενα και με σπόρ ντύσιμο τύπου βόλτας.
Άντε πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο να τη κάνεις.
Είναι όμως πολύ όμορφο προσωπάκι τόσο που με σκάλωνε.
Λεπτούλα σχεδόν στεγνή.
Με κατάλευκο σωματάκι και αρκετές ελίτσες στο σώμα και καθόλου ταττού.
Με φανταστικά σκούρα μπλε μάτια και τα υπόλοιπα όπως ακριβώς τα βλέπετε στις φωτογραφίες.
Μουνάκι μικρό κλειστού τύπου αλλά "βαθύ" εσωτερικά.
Η πρώτη εντύπωση δεν γέμιζε το μάτι λόγο ντυσίματος, αλλά να είμαι ειλικρινής δεν είχα ζητήσει κάτι συγκεκριμένο.
Μετά από τις πρώτες χαιρετούρες εντόπισε τα λεφτά στο κομοδίνο που είχα αφήσει και μπήκε βιαστικά να πλυθεί.
Μού χάλασε λίγο τη φάση γιατί βγήκε τσίτσιδη και θα ήθελα να τη γδύσω εγώ και να ανακαλύψω το υπέροχο κορμάκι της ή να τη θαυμάσω με εσώρουχα.
Φιλιά "επιθετικά" με γλώσσα, με κίνδυνο να παρασυρθώ και να συγκρουστούμε αλλά είχε φάση.
Το ρόλο της τον έπαιξε τέλεια, αν και αγχωμένη επειδή μου έδειχνε σαν να ήθελε να αποδείξει ότι ξέρει τι κάνει και είναι αυτό που δηλώνει.
Ικανοποιητική πίπα με φτυσίματα και μαλακία σε διαστήματα που πάλευε, να μη φανεί ότι χάνει χρόνο.
Δάχτυλα μπροστά δέχτηκε, πίσω δεν δοκίμασα, αλλά με προβλημάτησε στο γλυφομούνι.
Καθαρό, πεντακάθαρο μουνάκι, με γεύση σε σημεία μέντας μέχρι να έρθει η πραγματική γεύση.
Προτιμούσε να με πιπώνει αντί να τη γλύφω και με ανάγκασε να τη ρωτήσω αν δεν της αρέσει.
Η απάντησή της ήταν "εσύ πληρώνεις υπηρεσίες όχι εγώ".
Όταν της είπα χαλαρά θα πλήρωνα για τέτοιο μουνάκι να γλύφω, κάπως χαλάρωσε.
2 γύροι παίχτηκαν συνολικά χωρίς κάτι το εξαιρετικό.
Της έμαθα και 2-3 προτάσεις που μπορεί οι επόμενοι να ακούσουν.
"θεέ μου!" και "Εισαι όμορφος/η" και "δυνατός".
Η επικοινωνία δεν ήταν δύσκολη.
Τα βασικά τα λες και τα συνεννοείσαι.
Τώρα να της πάρεις συνέντευξη και να μάθεις την ιστορία της τα όνειρα τους στόχους είναι χάσιμο χρόνου, αφού θέλει πολλές επεξηγήσεις.
Το ρεζουμέ είναι έχει στόχους, τι πιο σύνηθες και πλάνο.
Αλλά ειδικά για μία ώρα δεν αξίζει να αναλωθείς και να χάσεις χρόνο από τέτοιο "γεύμα".
Να μη σας κουράζω.
Σε εμένα παρουσιάστηκε φιλότιμη δουλευταρού ορεξάτη, σε βαθμό που με προβλημάτισε επειδή τα προηγούμενα οδηγούν σε διεκπεραίωση.
Θα τη πρότεινα μόνο σε όσους θέλουν αυτό που βλέπουν έχοντας κατά νου τη λιγότερη λάμψη και την περισσότερη αθωότητα (εμένα σε φάσεις με προβλημάτισε και ένιωσα μεγάλος).
Αξέχαστη θα μπορούσε να μείνει για αυτό που είναι (όμορφο ενήλικο κοριτσάκι) και όχι για αυτό που προσφέρει (άπειρο κοριτσάκι).
Ήρθε στην ώρα της και 10 λεπτά πριν τη λήξη χτύπησε ειδοποίηση ώστε ήρεμα να πλυθεί και να φύγει, ίσως το μόνο μείον στα incall.
Σχέση αξίας κόστους... Κοριτσάκι σαν τα κρύα τα νερά χωρίς τα 150 θα μου καθότανε? Θεωρώ πως όχι....
Η επικοινωνία με το γραφείο απλή και κατανοητή.
Οι συνθήκες από την μεριά μου δεν ευνοούσαν τέτοιο ραντεβού, ίσως θα ήταν καλύτερα επειδή ήταν καθημερινή μια πιο έμπειρη να προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ κτλ .
Ήμουν απίστευτα πιασμένος και κουρασμένος αλλά χαίρομαι που το δοκίμασα.
Αυτά από εμένα να περνάτε καλά!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
@Annapurna Νομίζω θα σου αρέσει!
@Larson Δε θέλει τίποτα έξτρα. Ίσως δεν το έγραψα καλά. Πως το λένε, περίμενε αφού πληρώνεται να περνάει ο πελάτης καλά και όχι εκείνη να δέχεται περιποίηση και να πληρώνεται για να περνάει καλά, ή έτσι το αντιλήφθηκα.
Ένεκα του πρόσφατου γεγονότος που με ξαναέβαλε στον χώρο του site , σαφώς , άδραξα την ευκαιρία να σε διαβάσω.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για τις αλλαγές που παρατήρησα στις δραστηριότητές σου αλλά και στην σύνταξη των
εμπειριών σου.
Τι να σου πρωτοπώ.. Θα τα πω όλα με μία λέξη..
Είδες ? ....
Κι είναι κι άλλα φίλε Yato. Έρχονται μετά..
Στην προσωπική ζωή.. και θέλει προσοχή ,
Με δυο λέξεις πάλι : Γρήγορη προσαρμογή.