Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 76 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 255508
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Είναι πολύ υπερτιμημένη κατα τη γνώμη μου σύμφωνα με τις προηγούμενες κριτικές. Έχει παρά πολύ γυμνασμένο σώμα. Δεν μου αρέσει το τόσο γυμνασμένο. Είναι λέει personal trainer και κανει τραμπολινο.
Το σκληρό Βυζί με ξενέρωσε.
Ο κωλος είναι λίγο πλαδαρός για σκαμπίλια αλλά μέχρι εκεί
Γενικά νταξει στην αρχή άμα έχεις πολλές κουλές τα παραβλέπεις όλα αυτά και μπαίνεις δυνατά στο παιχνίδι μέχρι να τελειώσει ο πρώτος γύρος.
Μόλις τελείωσε ο πρώτος Γυρος βλέπω ότι έχουν μείνει 45 λεπτά και λέω από μέσα ωχ τώρα τι θα κάνουμε για να περάσει η ώρα;
Αυτή πήγε στο μπάνιο να κάνει ντους μετά τον πρώτο και περίμενα να βγει για να πάω και 'γώ.
Μόλις κάναμε και οι δυο ντους αρχίσαμε τα φυλάκια ο ένας στον άλλο άρχισα εγώ το γλειφομουνι για να την καυλώσω και μετά άρχισε ξανά την πίπα.
Εγώ της είπα βέβαια ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι δύσκολο να τελειώσει κάποιος δεύτερη φορά παρολαυτα εκείνη έκανε φιλότιμη προσπάθεια με την πίπα για να τελειώσω αλλά δεν....Με τούτα και με κοινά πέρασε το 40 λεπτό
Πήγε ξανά να πλυθεί εγώ στο μεταξύ είχα βάλει όλα μου τα ρούχα την πλήρωσα και μετά την ρώτησα αν έχει φτάσει κατω το αμάξι για να την πάρει να φύγει. Την πλήρωσα, με ευχαρίστησε και μετά απο λίγο έφυγε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
26
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 makis254, hornyasfuck, ntinosam και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2023
ευχαριστω φιλε για την κριτικη γιατι ειχα ενδιασμους
review reaction 1 hornyasfuck, Eros82
21 Απριλίου, 2023
Νομίζω όταν την πήρα είναι λιγο κοντή;;
review reaction 1 hornyasfuck
24 Απριλίου, 2023
Τό λάθος ἦταν ὅτι μπῆκες δυνατά. Ὅσο περί ἐμφανίσεως, περί ὁρέξεως κολοκυθόπιτα. ΥΓ: @eros82 Ναί, εἶναι κοντή
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3